Sindromul de hipercoagulabilitate (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Zadi spune:
Felicitari Monu !!!!!
Ai mare grija de voi. Reciteste din urma ca sa stai linistita.
Toate am fost speriate la inceput, orice aparea nou ca si analize sau simptome ni se parea ciudat si ne speria. Dar, curaj caci uite ca am ajuns cu bine pana acum si mai avem un piculet si gata.
Incearca sa te bucuri cat de mult poti de perioada sarcinii. Pentru multe dintre noi se intampla o data in viata si nimic altceva nu o poate inlocui ca simtaminte si intensitate.
Ma bucur imens pentru voi. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Zadi
Hermis spune:
Buna Kita,
In mod obisnuit, organismul este foarte solicitat in perioada sarcinii, si chiar si persoanele care nu au nici un dezechilibru ajung catre finalul celor 9 luni macar sa se anemieze, daca nu mai mult. Ceea ce nu ai spus tu, a fost daca valorile leucocitelor, trombocitelor, eritrocitelor sint sub sau peste limitele normale admise. Daca sint sub, atunci totul tine de slabirea sistemului imunitar (zic eu - dar nu sint medic) si atunci ar trebui sa lucrezi pe partea asta. Mie mi-au crescut bine leucocitele dupa ce am luat Spirulina ( ai voie in sarcina), iar eritrocitele au nevoie de magneziu (ramane de intrebat daca ai voie sa iei suplimentele de magneziu ce se gasesc in farmacii). O cura de sucuri naturale - la storcator facute - nu cred ca ar avea vreo containdicatie, si bineinteles ceva miere si polen.
Tot ce tine de coagulare are legatura cu slabirea organismului tau, asa ca ai grija de el, concentrandu-te pe partea de vitaminizare/intarire.
Sa auzim de bine,
H
kita spune:
Monu felicitari pentru bebita.
De acum trebuie sa ai mare grija de tine si de licurici, care iti doresc sa-ti lumineze viata...
In ceea ce priveste controlul de ieri, mi s-a spus ca rezultatele la Coagulare sunt bune, sunt in afara parametrilor deoarece sunt insarcinata si am facut injectiile, iar aparatele sunt setate pentru cazurile in care nu se face tratament.
Mi s-a prescris numai magneziu, mi-a dat sa-mi refac analizele de listerie, toxo, glicemie (cea pe care am facut-o zilele trecute a spus ca nu este relevanta, se fac dupa nu mai stiu care saptamana), in schimb nu a spus nimic de calciu, fier.
Rezultatul diferit la proteina C reactivata a spus ca este tot in afara parametrilor pentru ca eu pe langa SAFl mai sunt diagnosticata si cu acel APCR (activated proteine C resistance).
Kita (Alina)
Hermis spune:
Felicitari Monu!
Iti doresc din toata inima sa fie bine pina la sfarsitul celor 9 luni, sa ai un bebe sanatos si nazdravan!
BESTUTZA spune:
Monu felicitari!!!!! Bravooooooooo!!! Ai o precizie de zile mari! Br
Sa fiti sanatosi si linistiti sa ai mare incredere in tine si Dumnezeu iti va calauzi pasii!
Ai grija de dumnelui sau dumneaei sa creasca frumusel!!
corail spune:
Buna fetelor!
se pare ca ma incadrez si eu aici, pt ca in urma analizelor mi-a stabilit doctorul ca trebuie sa fac tratament cu aspirina(ASS 100) si heparina(Fragmin 0,2 ml). Sunt insarcinata in a 7-a saptamana si sper ca de data asta sa pot sa duc la capat sarcina( am pierdut 2 sarcini anterior).
Am citit ce ati scris in capitolele anterioare si am o intrebare.
Voi unde va faceti injectiile cu heparina? In burta sau in picior? Pt ca parerile sunt impartite: unii zic ca e mai bine in picior, dar mie mi-a zis doctorul sa imi fac in burta!
Monu, felicitari,sarcina usoara si bebeu sanatos!
Zadi spune:
Corail - injectiile se fac subcutanat, respectiv burta (in jurul ombilicului), picioare (in partea fata posterioar in zona parantezelor ca sa zic asa) sau maini pe antebrate.
Eu in spital am facut in burta si nu m-au durut si nici nu m-am invinetit. Dr. Uscatescu de la Fundeni mi-a spus sa le fac numai in picioare si maini, alternativ. Dr. Badiu mi-a spus la ultimul control ca le pot face si in burta.
Oriunde le-ai face la un moment dat se ingroasa pielea si te umpli de vanatai. Eu la inceput le-am facut in picioare dar dupa ce mi-am spart cateva vene (caci sunt foarte vascularizata pe picioare) am trecut la injectiile in maini. Acum ma invinetesc si pe maini.
Dar daca e cu folos, atunci nimic nu e prea mult sau prea dureros in comparatie cu micul ingeras ce creste.
Cu drag.
Zadi
monu spune:
fetelor frumoaselor am o nelamurire. am sunat dr. si i-am zis ca sunt gravida. mi-a zis sa nu opresc thromboassul si sa il iau in continuare. luni am programare si atunci vorbim despre clexane. ???? voi in primele luni nu ati oprit aspirina ca eu asa am inteles din mesaje!