Mamici de septembrie-octombrie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Cami,
iti tinem pumnii sa se termine totul bine si repede si sa iti tii puiutul in brate!!! Multa sanatate!!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mult curaj Cami-Florina,iti tin pumnii.O sa ma rog pentru tine scumpa. DANINA,nu inteleg la ce te referi,cum adica se vad pozele tale,caci eu am incercat sa le pun pe ale mele?Sau oi fi facut vreo descoperire fara sa fi incercat macar? Da Giuliei i-au "crescut" cerceii in spital;totul s-a intamplat f repede si nici n-a plans pupe-o mama mai mult de 4-5 minute.Ciupercuta de la guritza e pe trecute,sper in cateva zile sa treaca de tot ca ne-a dat ceva de furca.Eu nu am avut nimic dubios inainte de nastere dar in spital le-a dat nu stiu ce solutie de la un bebe la altul cu biberonu fara sterilizarea necesara.Ce sa va mai spun,sambata a cantarit-o mami pe bebita,cand a implinit 2 saptamani si are scumpa 2900g,deci ii prieste acasa;si sa nu uitam ca ea trebuia sa vina pe lumeintre28aug-3 septembrie,dar s-a grabit un pic.Fug ca plange,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor!

multumesc ca mi-ati tinut pumnii.Acum abiam am venit de la clinica si sunt excitata , un pic obosita asa ca am sa va scriu cand am timp mai mult povestea nasterii.Am pus poze pe webshot de la nastere asa ca va las sa va uitati .
Vreau doar sa va spun ca pentru mine nasterea a fost un moment excelent :)).

Pupici

Cristina si bebe Marc http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cami Florina bafta multa!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
CAMI,bafta multa,sa fie totul bine si te asteptam cu povesti frumoase!
ANNE,ce dulce e fetita,super pozicile!
CRISTINA(BLUE77),si baietelul tau e super,ce dragalasi sunt,si ce micuti,eu cand ii vad mi se face o frica...ma tot gandesc cum o sa-l tin in brate?!...Doamne,chiar ca sunt ca niste gargarite!...asteptam povestea nasterii!
Fetelor,si eu merg la baie destul de des,dar ce ma enerveaza e ca nu mai pot dormii prea mult noaptea si ma simt toata ziua ametita si somnoroasa.
Noi avem acum alta problema,s-ar putea iar sa vina uraganul la noi,si se pare ca asta nu ne va ocolii..e tare nasol,si mie chiar asta imi mai lipsea...nu cred ca voi vedeti la tv ce se intampla in America,dar eu stau chiar intr-o zona cu Hurricane,si ne cam stresam ....vom vedea ce se intampla zilele astea,maine poimaine,sa-mi tineti pumnii sa nu fie chiar rau...sa trebuiasca sa ne parasim casele!....e deja de gradul 4,si s-ar putea sa ajunga la 5,ceea ce e cel mai nasol,vantul este cam de 290km /h(150 mile/h)...foarte mare.
Hai ca va pup si ne mai auzim!
Mirela si bebele,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Cami-florina iti tin pumnii.
fetelor care ati nascut felicitari ,aveti niste ingerasi superbi de dragalasi ,te cuprinde o duiosie numai uitindu-te la poze .sa va traiasca si sa fie sanatosi .
Ralucule poate ai tensiune inailta daca zici ca te doare capul tare ?

Crismir am vazut la televizor ce se face pe la voi ,e nasol .Poate va mutati in vest ,sper sa nu fie foarte grav sa trebuiasca de evacuat ...
In rest totul e pe vechi ,asteptam ziua cea mare ,mai ales ca de vineri o sa am 37 saptamini implinite si sarcina se va socoti "full term".
Va pupic pe toate .
+ bb (dpn.18 sept.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Cami, iti tinem pumnii. Asteptam vesti curand (si poze). Multa bafta!

Mirela, chiar am vazut la TV la stirile meteo ce va paste... Sper sa nu fie chiar asa nasol cum anunta. Sa ne spui cum evolueaza.

Timea, ce te faci ca ti-au luat-o fetele inainte?! Ei, nu te ingrijora, vine bebe cand vrea, dar ai grija sa nu depasesti termenul.

Ati vazut ce bebei frumosi sunt in "seria" noastra?

Fetele, eu am dormit cam prost. De fapt bebe abia a adormit; apoi am adormit amandoi si s-a trezit cand am fost spre dimineata la baie (era vreo 4) si nu am mai adormit tot din cauza lui. Apoi mi s-a facut foame Am rontait un pic si s-a linistit. Mancaciosul!

Insa am patit alta. M-am intors pe partea dreapta si mi s-a intarit burta asa tare; bebe nu mai putea nici sa miste; si a inceput sa ma doara... Cred ca a fost contractie, dar asa dureroasa? O bagasem pe maneca... Noroc ca mi-a trecut si nici nu m-am mai intors pe dreapta!

Dar supravietuim...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Buna fetele,

Cami-florina, multa bafta, tinem pumnii si recuperare usoara.
Mamici, sa va traiasaca puiutii, ca tare frumusei mai sunt.
Timea, ce facem mama cu lenevicii din burtik?
Al meu dupa ceva tentative de emigrare, s-a hotarat ca tot mai bine e la mami, si cu tot colul scurtat si deschis, nu vrea el.Se misca mult mai putin acum, dar tot in coastele mele e punctul de atractie maxima. Oricum, sunt o fericita ca noaptea nu zice nici pis, doarme neintors, cu tot dusul la baita.(la faza asta il mosteneste pe sotz) Si ma mut cand pe o parte cand pe alta, si dimineata e tuguiata burtica, pina se trezeste tontzonel, ca dupa aia, ora de gimnastica este ca la sala de forta.
Daca nu se intimpla nimik in week end, il duc la taiere sa stiti.

Crismir, rau mama cu starea vremii la voi, poate da Domnu si nu-i chiar asa si va ocoleste. Tinem pumnii.

Anne, ce fete frumoase ai, te invidiez....

si Rares - lenevici in burtici saptamina 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor!Sunt o viitoare mamica de Nov-Dec.2004, si m-am gandit ca voi aveti mai multa experienta si paote printre voi sunt unele cu aceesi problema.Acum 2 saptamani la eco tridimensionala mi s-a spus ca am colul scurta(are 40mm) si deschis(10.5 mm) va rog sa-mi spuneti daca vreuna din voi are aceasta problema si ce a facut
Multumesc
Andreea 30 saptamani de la UM +BBIca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lorena, nici BB al meu nu ma lasa sa stau pe partea dreapta si de cate ori incerc s-o fac imediat ma ia la suturi dupa care se intareste burtica asa ca mi-am tabacit partea stanga. Sti de ce mi-e dor cel mai tare? Sa dorm pe burta! Dar daca o sa fie ca la prima nastere, la 2 ore dupa cezariana ma intorc pe burta si trag un pui de somn ca-n vremurile de demult!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput