Mamici de septembrie-octombrie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

De mult timp nu am mai scris si eu, nu am nascut inca, si cred ca mai dureaza putin, chiar daca iubita mea... se misca intr-una, mai ales in partea de jos. Ieri am fost in sfarsit la un curs prenatal... si m-a pus sa ii pun pampersul unei papusi, si mi s-a parut atat de greu, poate din cauza ca acea papusa nu se misca. Sora-mea a inceput sa rada de mine, ca eram cu ea la spital, si Doru la fel cand i-am povestit azi pe net. A zis eu sa ii dau de mancare, ca de restu` se ocupa el :).
Danyce ziceai ca in Olanda se bazeaza foarte mult pe respiratie, si implicit pe nastere naturala, naturala. As vrea sa-mi scrii si mie cateva tehnici de respiratie... ca pana la urma, cred ca am sa nasc si eu natural, poate doar cu epiduriala. Mi-e frica si mie de forceps, si de epiziotomie... dar daca nu as naste natural, parca nu as fi aproape de bebelina mea. Chiar daca eu imi fac griji acum, e posibil ca la doctor sa-mi spuna ca bebelina e cu capul in sus, pentru ca inca o simt asa, sau e pe-o parte, sau cine stie ce altceva imi zice... si mi-o face cezariana. Astept... maine am sa intreb si avantaje si dezavantaje ale cezarienei. Aici in Canada sunt dispusi sa-mi faca epiduriala... nu stiu daca trebuie sa semnez ceva.
Roandre si Alinah - eram sa uit - aveti niste bomboane de copilasi, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Alexia, mai ales ca si eu am fetitza... si am zis ca asa micutza trebuie sa fie si a mea. Sora-mea nu se mai dezlipea de calculator, asa ca pana la urma am downloadat 2-3 pozici... sa nu te superi, dar e prea dulce :) Vezi sa nu o deochi; oricum eu am energie pozitiva :).
Dureri nu am aproape deloc... ma simt binisor... din cand in cand, o intepatura in partea de jos, si senzatia de a ma duce la baie.
Gata va las... si va urez multa, multa sanatate. Mama mi-a facut supa crema de conopida, cu lapte... e fff buna, si cred ca o suport cel mai bine, si e si cea mai buna pentru mine si bebelina.
Va pup, sanatate si numai bine!

Andreea, Doru si bebelina 34 saptamani, DPN 10 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Salutari si lasati-ma sa ma autofelicit de vreo 15 mii de ori pentru performanta olimpica pt mine de a pune pozele la vedere pt toata lumea.Eu nu ma arat decat intr-o poza ,in cea cu tot famelionu,si ma vedeti doar de la cap in sus,am spus bine? Deci adresa cu pricina este http://comunity.webshots.com/user/anne3321

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi e o alta versiune de adresa;mai ce m-am incurcat in stiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Fetele eu mai citesc asa pe furate ce scrieti voi dar timp si chef de scris nu prea...sper ca o sa ma intelegeti.Las ca va vad si pe voi acush cand vin ghemotoacele voastre cum o sa stati la capitolul scris,caci eu deocamdata sunt codasa,dar sa stiti ca e pt ca nu ma lasa Giulia,cand creste mare pe ea sa o trageti la raspundere.V-am pupit scumpile si sunt cu gandu la voi si va tin pumnii la toate cele ramase pe ultima suta de metri de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata fetele!
Anne, Miha aveti bijuterii, nu fetite, ce dragalase sunt!
Alinah ce flacau frumos! Sa va traisca, sa fie sanatosi!

Fetele ca sa vedeti pozele Annei la primul link bagati un m la community!
Cristina (blue77) azi vine acasa, nu?

Eliana nu-i baga in seama cu superstiile. O sa se convinga cat de curang ca nu au dreptate

Ralucule nu te stresa cu durerile de ciclu si eu le am, spre exemplu ieri pe la 2 am avut o contractie asa de dureroasa, cu durere de spate si de ovare, am plans de durere. Este prima data cand mi se intampla asa ceva. Parca imi baga cineva cutite in spate si burta. Am luat un No-spa si mi-a trecut, alta asa dureroasa nu am mai avut.

Anne am vazut ca Giulia are cercelusi in ureche, i-ai facut gaurile in spital? Eu tot asa as vrea, sa nu venim acasa fara cercei, ma gandesc ca fiind micuta suporta altfel durerea si e sub supraveghere daca face febra ceva, de la gauri desi nu cred.
Celelalte fete care asteptati printese v-ati gandit ii puneti cercei in spital sau nu?
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 35
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Sunt bucuroasa ca tocmai mi-am comandat cartea Mama si copilul de sotii Capraru, eram asa de stresata ca nu o am... Aveam o editie veche din 1988, imprumutata de la o vecina, dar sfaturile de acolo sunt destul de invechite, fiind asa de veche.
Am tot cautat-o in librarii si nu am dat de ea.



Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 35
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Mihaela si Anne, ce bebite frumoase aveti... Imi venea sa plang uitandu-ma la poze (sunt asa de plangacioasa de cand cu bebe...). Sa va traiasca!

Cat despre datele Cristinei, cred ca imi mai amintesc cat de cat: 3Kg200 si 50 cm. Ora parca era 17:20. Oricum, ea a zis ca va veni azi acasa si o sa-ti confirme ea. Multumim ca faci si efortul asta pentru noi (la listuta, ma refer).

Anne, i-a trecut gurita micutei?

Mada, am si eu cartea aia veche (m-am carat cu ea din Ro ). Nu stiam ca s-a reeditat... Oricum, in principiu "problemele" bebeilor sunt aceleasi... caci eu am luat-o pentru partea post-nastere

Danyce, si eu am fost harnicuta ieri; de fapt a fost mai mult defulat... Am fost asa stresata cu rezultatele de la eco ale lui bebe si apoi vizita la dr incat nu am stat mai deloc jos...

Ah, am reusit sa-mi fac programare la eco la nenea "specialistul", dar pot sa si mor pana atunci... Abia pe 20 sept Ei, o sa vad totusi evolutia, nu? Caci este totusi o luna...

Am avut si eu 2 contractii azi-noapte, cand m-am intors e pe o parte pe alta. Mi-am zis "gata, pana aici mi-a fost", dar nu... nu e timpul, zic eu. Oricum, m-am speriat un pic.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu i-am facut gauri in urechi Ioanei in maternitate la 3 zile dupa nastere si a fost OK.

O intrebare, cat de des mergeti la buda fetelor? Eu de cateva zile ma duc cam la 2 ore si la fel de des si noaptea si ma enerveaza. De fiecare data am senzatia ca-mi plesneste basica daca nu ajung repede in baie desi nu de mult mai facusem o vizita budei.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Georgiana, si eu ma duc des la baie mai ales de cand bebe s-a intors cu capul in jos (adica de vreo cateva zile). Cum inainte statea transversal nu atingea vezica, deci nu aveam probleme. Asta o fi si la tine, cine stie?

Eu ma bucur ca o sa am baiat, caci vad ca voi deja va puneti problema gaurilor in urechi. Eu sunt total impotriva acestui obicei. Eu mi-am facut gauri mare fiind si nu am murit, mai ales ca acum sunt atatea tehnici... Daca as fi avut fata ar fi ramas la latitudinea ei daca isi face sau nu...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

Sa va traiasca bebelusii astia frumosi si sa fie sanatosi si norocosi.

Hai ca mai avem un pic si o sa venim si noi cu galagiosii acasa si atunci sa vezi.........gata cu huzureala...ha.

Eu ce sa va mai zic, azi ma duc la dr. Ieri nu am fost, in schimb nu am mai rezistat in casa si am fost la magazine ca sa fac o cumparatura sa/mi ridic moralul. Am luat 2 perechi de sosete mici, mici asa dragute. Pe primul meu baietel asa il imbracam la inceput, intr/un body si sosete asa ca mi/am cumparat si acum doar sosete si bodyuri.
Mi/am mai cumparat ca sa am la spital glicerina (ca sa ma masez pt. alaptat si sa nu fac rani), am si bepanthene (f bun si pt bebe si pentru sini). Sunt foarte pregatita din pct asta de vedere. Nu am gasit sampon Sanosan, cred ca trebuie sa ma duc la mai multe farmacii (cica este cel mai bun pt bb).

Ralucule am vrut sa te intreb de mult dar am uitat, am vazut ca tot timpul ai ameteli, iei fier? Si eu aveam ameteli si aproape ca mi se inmuiau picioarele si cadeam, dar de cint iau tardyferon este OK. Cit ti/a iesit hemoglobina?

Cam asta despre mine, va mai tin la curent.

Monica 37 sapt si 2 zile

Mergi la inceput