Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ruprich, sanatate multa puiutului! Asa e, parerile sunt impartite. Noi tindem sa amanam cat mai mult diversificarea, desigur, la recomandarea dr.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele ,ma bag si eu repejor sa va spun parerea suedezilor in privinta ficatelului si oului.Ei spun un categoric NU!.De la 7-8 luni incolo,in nici un caz acum.Eu sint convinsa ca exista multe pareri si fiecare o alege pe cea mai indicata puiului sau.Eu personal optez pentru ce spun ei,mai astept.
Sanatate tuturor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Crina,tare dragalas e Codrin!Sa-ti traiasca!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Inca o data multumesc tuturor.
Acum se pare ca mai intervine o problema.Puiul meu nu prea mai vrea lapte fara cereale.Iar mie mi se pare ca exagereaza, sa nu cumva sa devina obez.
Trebuie sa recunosc ca eu am un fix cu obezitatea.Mi-e tare frica de ea, deoarece eu m-am ingrasat foarte mult inainte de nastere, iar acum sunt obsedata de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI! Malina-Ioana si Radu-Paul!
Chiar, Mikaela nu ne-a mai bagat in seama... Micky e inca in vacanta, banuiesc; Roxana s-a blocat la Radauti; si sunt o gramada de fete care nu au mai "trecut" pe la noi.
Saptamana asta sunt singurica - sot plecat in delegatie. Inca nu am apucat sa-i simt lipsa, caci toata ziua am ocupatie cu bebe. Seara e mai greu, dupa ce adoarme Cristina, ca ma invart tot singura
Acum doarme cea mica, de aceea am profitat ca sa mai trec pe aici, sa salut frumos, dar o sterg la putina trebaluiala!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ehhh,diversificarea va fi mereu un subiect controversat din cauza multitudinii de opinii.Eu tind sa respect opinia "internationala",ca sa-i zic asa,pentru ca este mai logica si mi se pare mai sanatoasa pentru bebelus.Orgnismul si sistemul digestiv la varste atat de mici nu este suficient de dezvoltat pentru ficat (care este bogat in colesterol si stocheaza toate chimicalele si toxinele) si ou,de exemplu.Ca sursa de fier ii pot oferi cereale (cereale integrale,germeni de grau),legume (fasole si mazare uscata,spanac)sau carne (vita si peste) in combinatie cu un aliment continand vitamina C (cantalup,mango,broccoli,conopida sau suc de fructe,care de obicei se introduce dupa 8 luni) pt.o mai buna fixare a fierului.La fel si oul,este recomandat sa se introduca la 10-12 luni,pt.bebelusii alaptati exclusiv pana la 6 luni.Pentru cei la care diversificarea s-a facut mai devreme,se poate introduce si galbenusul mai din timp,dar nu inainte de 6-7 luni!
Stiu ca pare iesit din comun ce bodoganesc eu aici,dar avand in vedere ca e calea cea mai "usoara" pentru stomacelele micute si tot mai multi medici incep sa adopte metoda asta (chiar si-n Romania) eu cred ca e si cea mai sanatoasa.
Dar,din nou:fiecare trage concluziile si alege metodele care i se potrivesc lui si copilasului propriu.
Trecand peste asta,Crinuta,ai un pui scuuuump de tot!Sa-ti traiasca!
LA MULTI ANI,Malinuca si Raducu!Sa cresteti mari,sanatosi si fericiti!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Sa stiti ca eu sunt prin zona numai ca sunt putin cam ocupata zilele astea, va povestesc eu mai pe seara sau maine pe larg
Am fost cu bebe azi la controlul de 5 luni, totul e ok, a spus ca pot sa-i bag cata putina carnita si branzica calcica facuta de mine. Nu OU si nici FICAT. Cereale din alea fara lapte, cate o lingurita cel mult in biberonul de seara.
Ruprich sa stii ca si eu am aceeasi problema, ca mi-e frica sa nu devina obezel, si de aia tot o intreb pe doctora ce sa-i dau sa manance ca sa se si sature, sa fie si sanatos si nici sa nu se ingrase excesiv.
Va pup deocamdata si revin mai tarziu cu povestiri

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Ela, ti-am descoperit pozicile. E o scumpa Cristinuta ta, si ce-a crescut.... vreau si eu printre muscate!! E super la voi la Odobesti!
M-a distrat faza cu spalatul in chiuveta !!

Noi cu diversificarea stam cam prost, suntem tot la tzitzi......dar e buuna !

Pupici!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am ajuns si noi acasa...am fost la vaccin si ma pot mandri cu bebe meu ca tare cuminte a mai fost...Ptiu pe el sa nu-l deochi, ca pana acum de fiecare data tragea cate o serie de urlete de-mi venea sa fug sa nu-l aud...azi a fost fff cuminte, singura problema e ca va trebui sa mai mergem si luna viitoare sa ne mai dea o completare la vaccin ptr ca imediat dupa vaccin a vomitat si nu e voie sa vomite urmatoarele 10 min dupa ce il ia...a luat si gura si in piciorus...

Avem 7.340kg si 68 cm... suntem mari si tari

Ela, ti-am vazut si eu bebelina! Sa-ti traiasca ca frumoasa mai e!

Oake, ce probleme ei mama???

Elenooo, tot cu musafiri???

Veve, eu sunt perfect de acord cu tine in legatura cu diversificare...fiecare medic are stilul sau si fiecare mama stim ce e mai bine pentru bebelusul ei!

Malina
Radu

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

No hai ca is putin mai libera acum si sa va mai povestesc..

Claudelu.. nu-s chiar probleme... da is asa de multumita de tipa asta care sta cu bebe incat m-am hotarat sa incep serviciul peste vreo luna. Part time deocamdata si eventual si ceva de acasa. Eu nu stiu voi cum va descurcati dar noua parca nu ne mai ajung banii. Si sotul nu castiga chiar putin plus ca ne mai ajuta socrii. In plus vreau sa mai fac si eu altceva asa pt. sufletelul meu. Si cum la vechiul servici nu vreau sa ma intorc deocamdata imi caut prin alte parti. Asa ca de 2 zile stau si depun CV-uri online. Sper sa iasa ceva.

Bun venit noilor mamici. Alina ti-ai facut in sfarsit curaj? . Eu te mai vad online pe YM da de cand ai spus ca sotul tau mai da ignore nu indraznesc sa te "contactez". Cand simti nevoia sa mai vorbesti ciocane tu ca-ti raspund!

Deci... la control azi cu bebelacul: 7,500 kg si 64 cm. Totul e in regula, dintisorii se vad f. bine si speram sa nu mai dureze mult. Sunt tare multumita de doctorita asta din Bucuresti. De maine incepem cu carnita de pui, peste vreo sapt. bagam si branzica si apoi iaurtel cu fructe. Apropos, stie vreuna dintre voi cum se poate face iaurt in casa?

Azi nu m-am simtit prea bine, ca aseara am "chefuit" de Sf. Alexandru . Ca pe sot asa il cheama. Macar de-as fi baut mult da am facut prostia ca dupa 2 pahare de visinata (io tot cu visinata) sa beau o bere si tare rau mi-a facut berea aia. Norocul meu ca azi a venit bona pe la 10 si m-am dus si am dormit vreo 3 ore!!! Da m-am trezit cu o durere de cap mai rau decat ma culcasem. Am dat sa iau un Fasconal si dupa 2 ore ma miram ca nu mi-a trecut capul. Io luasem de fapt Ranitidina pt. stomac . Acum sunt OK da si bebelacul a fost mai cumintel azi si nu mi-a plans prea mult in ureche.

Acum ma duc sa fac ceva de mancarica si apoi mai vorbim

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput