Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

poze
Uitati-l si pe Codrinut, la serv la mami

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrei_crina2000
uitasem

Mergi la inceput

http://photos.yahoo.com/andrei_crina2000
m-am prostit ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Ma bag si eu in vorba.
Al meu pui a avut rosu in gat si a fost cumplit, cu febra, plansete, stat in casa, etc.Acum a trecut si am inceput sa iesim afara. Are 5 luni si 5 zile si inca nu am inceput cu ousor. Voi cand ati inceput, si cu ce amestecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Crina, ce flacau frumos, cu ochi albastri! Sa va traiasca!
Tocmai discutasera si fetele despre ficatel - nu e cam devreme sa i-l dai? Desi noi nu am inceput diversificarea (dr. noastra e f moderna), am tot citit ca ficatelul se da mai tarzior. Zic si eu.
Noi iesim afara, ca avem o energie debordanta si trebuie consumata in aer liber, se pare.
Pupici

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

eu nu i-am dat nimic fara acordul prealabil al medicului
cand ne-a dat unda verde am dat
prima data a mancat ficatel proaspat de pui pe 15 august, deci avea 5 luni si 2 saptamani si out peste vreo saptamana
am grija ca totul sa fie foarte proaspat
am o carte " mama si copilul" si scrie acolo ca e chiar indicat sa dai ficatel si galbenus de ou, iar daca refuza sa manance trebuie spus dr sa suplimenteze cumva fierul

Mergi la inceput

a, am uitat sa-i raspund lui ruprich
eu ii fierb oul 10 mi si pasez bine galbenusul, si-l mananca neamestecat cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Aoulleeeeuuu, din nou aceeasi problema...FICATELU'...si eu i-am dat tot la recomandarea doctoritei, i-am dat o zi sau 2 (numai stiu exact), pentru ca au sarit fetele pe mine, mai precis Veve si bine a facut, ca nu e bun, ca e toxic si blabla...nu i-am mai dat si ieri cand am fost la un alt pediatru (care ne face si meniu)mi-a spus ca FICATUL si OUL le introduc doar pe la 6-7 luni pentru ca nu sunt sanatoase la un copil atat de mic, mi-a spus ca ficatul e toxic, contine nu stiu ce care nu e tocmai indicat la bb...iar OUL sa-l introduc peste 6 luni si doar 1 sau 2 pe saptamana...
Acum eu mi-am spus parerea, fiecare face cum considera si asculta pe el in care are incredere mai mare...Crina, no offense!

Ruprich, imi pare rau ca ati fost bolnavori! Noi o sa papam out doar peste 6 luni pana atunci doar pireu si carne de pasare sau vita si cereale!!!

Crina, m-am uitat pe poze...e un scumpic si jumatate Codrin al tau!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Va multumesc pentru sfaturi.
Este asa cum ma asteptam, parerile sunt impartite.Si cata doctori atatea obiceiuri.
Mai astept un pic cu outul.
O sa va mai intreb pe parcurs.
Acum aflu de la asistenta ca nu trebuia sa-l scot afara pana nu termina cu antibioticul, adica de abia poimaine. Ori asta este imposibil, pentru ca face urat in casa, nu vrea in nici un fel, decat in brate sa te plimbi cu el prin casa sa vada tot.

Mergi la inceput

Acum nu stiu, cum nu stiti nici voi daca e bun sau nu. Sunt o suta de pareri, unii spun de ex ca citricele nu se dau decat peste 1 an ca duc la botulism. Altii zic ca este o prostie. Pe cine crezi?
Eu i-am dat dupa sfatul pediatrului, in care am mare incredere si care mi-a fostrecomandat de n persoane.
Poate ca mai e o diferenta, Codrin n-a fost alimentat natural pentru ca nu s-a putut, si dr meu spunea ca pentru cei alimentati natural trecerea e mai tarzie
Cine stie

Mergi la inceput