Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Salut mamici! Am fost si noi la doctor ieri doar pentru controlul de rutina si bubulina mea are 7,7 kg si 67 cm.Eu zic ca e foarte bine ca doar e fetita,nu?
Acumm trebuie sa fac si eu ceva de papa si mai vorbim mai tirziu.
Pupicei de botosei!

Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Multumim pentru aprecieri! Creste inima in mine, ca oricarei mamici!
Stiti, mi-a spus o matusa batrana de-a mea o "poveste":
Se zice ca odata Maica Domnului statea pe malul unui rau si veghea cum Fiul sau se juca impreuna cu alti copii pe celalalt mal. S-a gandit ca e ora mesei si atunci a chemat o broasca din rau si i-a spus sa-i duca pachetul de mancare celui mai frumos copil de acolo.
Si broasca a dus pachetul puiului ei-broscoi.
Povesti din folclor...
Vreau sa repet, insa, ceea ce am spus mai demult: mamicile din grupul nostru au niste copii foarte frumosi si cel mai bine se vede pe pagina cu poze pe care o facusera Roxana si Luigi. Trebuie sa se intoarca, sa adauge poze noi.

Mai, da' voi aveti bebici dolofani! Mitza mea cred ca are abia 6,5 kg, dar e lunga - 65 cm. Sunt putin nemultumita ca tinde sa manance doar de 4 ori pe zi, fara sa creasca si cantitatea de lapte, ba uneori chiar mananca mai putin decat de obicei. In loc sa tina maica-sa regim, tine ea!

Clau, curajos baiat ai! Cred ca vrea sa o impresioneze pe nora-ta!
(Ma gandesc cu groaza ca a mea iar va trage un plans zdravan si o tura de febra dupa.) Ai facut tortulet pentru Raul? Nu ne inviti si pe noi?

Cristina, ce-ti mai face vecinul? Tot activ? Cred ca in locul tau eu as fi fost prima care sa sune la politie, avand copil mic.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ela, frumoasa povestioara!!! Mai si al meu are 4-5 mese pe zi, i-am marit cantitatea treptat...acum daca nu ii dau cat vrea el am scandal cu "masculu'"...De ce sa-i fac tortulet???

Oake, fain daca te gandesti sa mergi la munci...si noi ne descurcam mai greu acum...asta e! pana in aprilie nu am de gand sa ma duc...macar sa faca Raul un anisor!!!Ce bine ca n-ai altfel de probleme

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

Frumoasa poveste intr-adevar
Si Codrin a fost la cantarul oficial, are 9,04 si 74 cm, dar el maine face 6 luni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! Raul Andrei si Maria Cristina pentru cele 5 lunisoare!
Clau, faci cinste cu o clatita pentru 5 luni?
Crina, ai un dolofan in toata regula, a mea e fulg pe langa Codrin!

Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Maria Cristina !!
La multi ani Raul Andrei !!

Multumim si noi de urarile primite cu ocazia implinirii fericitei varste de 5 LUNI [:D}!!! Ce mai, suntem fete mari, si la propriu (7,400kg si 66cm acum o saptamana) si la figurat. Pe lista progreselor: ne intoarcem de pe spate pe burtica si de pe burtica pe spate cu o viteza ametitoare, asa ca nu ne ia mai mult de 2 minute sa strabatem patul cap coada si eventual sa si picam din el daca nu-i mami pe faza (de 2 ori era gata gata sa pice); stam in fundulet aproape fara ajutor, deja in carut nu ne mai place alta pozitie decat in fundulet; gangurim la greu, radem in hohote de se minuneaza lumea cand ne vede si incet incet incepem si noi sa papam piureurile cu lingurita, cu zile bune (cand papa aproape tot) si zile proaste, cand dupa 2-3 lingurite nu mai deschide gurita nici impuscata.

Bun venit asi, crina-catalina, alona, ruprich (sper ca n-am uitat pe nimeni), sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucuri!!

Ela, m-am intors din concediu acum 2 saptamani, am mai postat un pic si am plecat iarasi, de data asta la Braila, la botezul celei mai mici dintre nepotici. Si cum am fost tot pe drumuri, am uitat sa platesc telefonul si cand sa intru si eu luni pe net....ia ton de unde nu-i . Asa ca am dat fugutza la posta, dar tot a mai durat o zi pana mi-au dat din nou drumul la linie.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

MARIA CRISTINA

Mutumim de urari!

Ela, stai pe aproape ca diseara fac cinste cu clatite, vin, sampanie, bere, vodka, uischi cream...samd...si le impart cum vreti la prastie sau prin posta(binenteles recomandat) aaaaaaaa, era sa uit si tuica din Ardeal!!!! SI daca sunteti cuminti poate poate fac si un tortut, ca de suntem slabe

Crina, da tu chiar ai flacau mare nu gluma! Sa-ti traiasca!!

Fetele cucuietele, ati mai stat aseara??? Eu am cazut ca eroul la datorie....diseara ne vedem???

Elena muica, pe unde ai umblat aseara? Te-am dat disparuta, era sa anuntam interpolul! Ai pazit baietii???

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumim de primire!
Bebe Razvan face saptamana viitoare 6 luni si e la noi de o luna jumate pentru ca l-am adoptat.
am inceput diversificarea la 4.5 luni cu cereale fara gluten,si acum mai manaca piept de pui cu legume si branza de vaci facuta in casa.Saptamana viitoare , dupa ce face 6 luni trecem la cereale cu gluten ca sunt mai bune si mai vorbim cu tanti pediatra ce mai este voie sapapam.Probabil introducem galbenus de ou.
Va pupam si sa va traiasca puisorii.
ASI

Mergi la inceput

Clau, la asa bunatati, sigur ca ma prezint diseara! Asa, manechin cum sunt, mi-ar prinde bine niste dulciuri! Pai am mai stat nitelus, ca sa barfim

Cristina mica

Mergi la inceput

Asi, bravo voua! Felicitari pentru gestul frumos pe care l-ati facut! Eu admir foarte mult pe cei care au curajul sa faca asemenea fapte! Toata cinstea! Sa va traisca, sa aveti parte numai de bucuri din partea lu' bb Razvan!!!

Ela, stai aproape ca vin!!! Deci asa, ati stat sa (ma) barfiti, nu??? Las' ca va dau eu !!!

Poze familie

Mergi la inceput