Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Salutare,
Vikinga, cumpara mancare la borcanele pentru puiut. Eu asa am facut nu am stat sa iau dupa mine mancare facuta de persoana mea si sa o sterilizez. Prea complicat. Referitor la biberon, ia sticle cu apa plata care sa fie la temperatura camerei. Nu am rugat pe nimeni sa mi-o incalzeasca. Da-i la decolare si aterizare sa suga. Ca sa nu aiba probleme cu urechiusele. Sau daca ii place suzeta, e si mai bine.
Punei ceva pe caput si imbraca-l un pic mai gros, dar sa si poti sa mai scapi de ceva hainute in cazul in care ii e cald. Eu asa am facut la dus. Ca la intors mi-am imbracat copilul ca de vara, si taman atunci a fost frig in avion de nu stiam cate paturi samai pun pe el. Ia si o cipilica, fesulet sa-i pui pe cap in cazul in care AC e prea rece.
Masuta de schimbat BBii e undeva deasupra scaunului WC.
Eu in Frankfurt sau Munchen am avut o experienta tare urata ca nu a fost loc sa schimb copilul la toaleta. A trebuit sa-l pun pe jos, pe podea.
Altceva nu-mi mai vine in cap ca sa-ti spun.
Drum bun si sa aveti parte de un zbor usor si fara probleme.
Ciuf si Luca,
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
Davidutza, felicitari pentru pasi. Dar bag de seama ca merge ceva puiutul. Azi un pas, maine, doi si uite asa vai de noi.
SimonaR, bey eu fara calculator sunt ca si fara cafea dimineata. Il mai las pe fiu-meu in pat sa mai trancaneasca pe limba lui si ma bag repede-repede pe DC.
Auzi, ce vroiam sa te intreb? Ca de fiecare data cand te "vad" imi vine in cap intrebarea si atunci cand ma apuc sa scriu uit, fireste. Cu ce dezarhivez cartulia? Ca eu nu am RAR. Ai idee ar merge altceva? Oricum a fost o delasare pentru mine ca nu m-am interesat pana acum. Merci mult.
Elenalove, fiu-meu a facut infectie urinara la 3 sapt. de la operatie. Cred nici o legatura cu ea. Eu m-as invinui ca ar fi contactat bacteria de la piscina. Cert e ca scapa tare greu de ea. E acum pe Augmentin si dupa 5 zile de tratament inca o mai are. Fir-ar ea sa fie.
Deci stai fara grija ca asa ceva nu i se va intampla lui Alvarica al tau. Oricum tinem pumnii sapt. viitoare.
Nu stiu ce sa ma fac cu fiu-meu ca nu mai suporta nimic pe cap. Ma ia groaza ca vine frigul si parca nu am nici o sansa sa-l fac sa tina caciulita. I-am luat ceva ce se inchide sub barba, si parca se enerveaza si mai tare.
In rest, prostiute la greu. Ieri mi-a rupt o statueta de lemn, un african. Noroc ca mai am unul. O sa incerc totusi sa-l lipesc, dar tineam mult la perechea asta. I-am blocat accesul la semineu, asa ca adio jucat acolo. In schimb, se baga in dulapurile din bucatarie.
Nu mai pot face nimic acolo de el. Ma apucasem aseara sa fac muraturi, ardei umpluti cu varza si am renuntat. I-am terminat cand s-a culcat el.
Pupicioi vioi,
Ciuf si Luca
Carmena spune:
Salut!
Vilma, mersic de sfaturi, o sa-i cumpar ghetute cu taloneta, orice ar fi. Si ca veni vorba, Allya, taloneta este brantul pantofiorului (), brantul fiind partea pe care sta talpa, putin inaltata in zona scobiturii de la talpica si ii care ajuta sa li se formeze talpica, sa nu faca platfus - stii, ca in general bb-ii au talpica cam dreapta. Am inteles ca inafara de faptul ca le formeaza scobitura talpicului, sunt si mult mai comode si mai bune pentr pasii lor de inceput, adica doi pe sus, si cine mai stie cati pe jos. Acum, nu stiu daca m-am exprimat destul de corect in explicatiile mele, sper ca m-ai inteles. Daca nu, mai intreaba-ma, poate mai stiu..
Fetelor, Stefi e puturos, inca nu se ridica in patut, dar vrea sa-l ridici sa stea el agatat de marginea lui. Il pun in curut pe covor sa se joace, fie cade pe spate sau pe una din parti si urla, fie se da pe burta, si in loc sa incerce si el mersul bus, de unde, incepe rotatia pe toate partile, pana cand reuseste sigur sa se loveasca de ceva. Cuminte nu sta decat cand doarme, in rest, afara s-ar ridica in carut sa mearga daca se poate in picioare, in premergator nu prea mai vrea, habar nu am de ce, in patutul lui sta putin si se plictiseste, din patul nostru cade, pe covor v-am spus...Grea periada asta cu trecerea la mersul in picioruse!
Adriana, bine ca nu are nimic serios Julia. Piscaturile de tantari la bb-ii in general arata urat, ei au pielea mult mai sensibila si mai dulce, si d-aia trag toti vampiroii la ei!
Mancarica la bb-ii...Mda, si noi i-am mai dat de pe la noi, dar in general ii fac eu special pentru el. Retete gasiti pe reclama, va puteti inspira de acolo, problema sa le si placa. Stefi in general manaca bine cu ce este obisnuit, de la noi pofteste dar dupa doua guri se satura, nu mai vrea. Propriu zis acum trebuie sa-i invatam incet, incet cu meniurile noastre, nu?
Va pupicim, sa am timp sa ma mai plimb si eu pe net, ca ziua..slabe sperante cu patronu'
Carmen si Stefi(09.12.2003)
http://community.webshots.com/user/carmena092003
vikinga spune:
Multumesc fetelor de raspunsuriCuif eu am schimbat in Frankfurt si München si stiu ca toaletele de linga culoarul de zbor sunt micute, sunt altele mari unde arata scaunul de rotile si alea alea. Erau undeva pe mijloc. Da stiu cum e cind esti pe fuga ca nu e timp de cautat de colo colo. Frica mea cea mare e ca Aldo e mare biberonar, dar poate il pacalesc si cu borcanele. Bea numai apa si daca bea mult odata se ineaca. El tre sa se balaceasca asa la 2 secunde cite o gura cite o gura. Deci la decolare/aterizare mai bine ar fi sa bea lapte. Dar si aici e o problema cu el ca stiu ca daca nu ii este foame, daca nu e cu cel putin 3 ore diferenta de la ultimul lapte, nu se atinge absolut deloc! Intoarce capul iar daca-i bag tetina in gura i se face greata de zici ca vomita! Singura sansa e suzeta, atita doar ca mi-era teama ca nu e chiar eficienta in cazul asta. dar vad ca voi ziceti ca e buna si asta.Mey Ciuf lasa nu mai da vina pe pisica ca eu cred ca a luat microbul de la semineu. Insanatosire grabnica si sa killariti fuga nenorocitul de microbMersi inca odata, va pupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
super mami spune:
Am aparut si noi. A venit pedi si ne-a dat la toti tratament. Eram toti cu faringita, dar inca nu aflasem. Azi am fost cam ametiti, dar pedi a promis ca bb o sa fie bine maine.
Noi speram, ce sa facem.
Ciuf ai un monstrulet tare dulce si frumos. O sa fiti cam ocupati in urmatorii cinci ani. Sa mai faci poze ca astea.Bb in avion a dormit tot drumul. Stiu ca teoretic e bine sa bea ceva la aterizare si decolare, dar nu a vrut nimic. Cred ca a dormit asa mult si din cauza zgomotului. Eu am rugat sa-mi incalzeasca bibe (cu apa pusa de noi)si l-a adus super fiert. Mai bine sa ai totul pregatit.
De schimbat, nu a fost cazul, dar ma gandesc ca daca ai o salteluta o poti folosi oriunde. Va pupacim pe toti de la cei mai mari la cei mai mititei
Alexandra
super mami spune:
Am intrat din nou, ca am uitat ce era mai important. Azi eram la calculator un piculet, am salvat niste pozici noi, bb se juca cu o bucatica de sfoara (iubita tare) si aud: MAMA, MAMA, MAMA.....
Mi-au dat lacrimile in urmatoarea secunda si am pupacit-o jumatate de ora pe autoare. Chiar ma suparasem, tata zicea de la 5 luni, acum vreo doua zile a zis si tati.....prea de tot.
Imi vine sa o mananc acum ca imi amintesc . N-a mai zis de atunci, dar abia astept sa o aud toata ziua strigandu-ma.
A fost un moment incredibil. Ma duc sa-i dau un pupic ca tare-i dulcica.
Noapte buna la toata lumea.
Alexandra
ciuf spune:
Super mami, cred ce fericire pe tine sa-ti auzi copilul spunand MAMA. Pe mine m-au dat lacrimile cand am citit. Astept si eu evenimentul, dar se pare ca voi avea cam mult de asteptat. Eu am vorbit pe la 5 ani.
Asa ca ... rabdare de fier.
Pupicioi,
Ciuf si Luca
vilma spune:
"abia astept sa o aud toata ziua strigandu-ma."
Hi hi, Super mami, ai grija ce-ti doresti! Dupa ce voinicii mei au reusit cu chiu cu vai sa adoarma pe la 11 noaptea, iar eu o jumate de ora mai tarziu (nu mai imi venea somnul), pe la ora 2 in creierii noptii aud: Mamiiii!!! Am sarit in sus, ma duc in camera lor, Anca in fund: mamiii, aud un bazait!
(era un tzantzar)
In schimb, la ora 8 dimineata, erau amandoi imprastiati de somn, nah, asa le trebe!!
Va pupam.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
SimonaR spune:
Ciuf, uite aici un link de unde iti poti alege ce utilitar vrei tu pentru decompresia arhivelor : http://www.softpedia.com/public/cat/2/
Daca nu te descurci, imi spui, ca te mai indrum.
Crezi ca eu cum sint fara calculator ? O saptamina am crezut ca fac spume de nervi ca n-am avut internet. Si colac peste pupaza, dupa ce au reparat astia, mie tot nu mi-a mers ca mi s-a dus si placa de retea . Dar acum e bine, am reusit sa reinstalez tot la loc si ma duc sa-mi cumpar si un CD-writer, uite asa, in semn de protest, na
Oare de ce simt eu ca Vilma are maaare dreptate cind zice sa avem grija ce ne dorim ...
Davidutza spune:
BUNA!
Mai fetelor,mai avem putin si incepem petrecerile de 1 an si taierea motului!
Sa va mai spun de DAVID ce prostioare mai face:tipa cit il tin plamanii atunci cind se bucura dar si cind NU il lasi sa faca ce vrea el si anume sa stea toata ziua daca se poate in baie,sau pe balcon.A facut si DAVID precum LUCA o pasiune pentru masina de spalat:daca merge vrea sa stea linga ea sa vada daca functioneaza bine iar daca nu merge vrea sa o studieze pe interior.
Cum ajunge la dulapiorul lui,deschide usa si scoate tot ce prinde.
La controlul de 10 luni,avea 10,1 kg si 76 cm.I-am spus doctoritei ca face nu vrea sa manince decit lapte(a avut citeva zile cind i-a iesit al doilea dinte de sus) si mi-a dat vitamine(Pikovit).
Mai avem o problema : se irita foarte rau de la pampers.
Voi aveti aceasta problema?Ne-a dat doct un preparat si i-a trecut in conditiile in care pe sub pampars ii pun in lateral unde il atinge elasticul o bucata de scutec.In momentul in care soacra-mea a uitat sa puna scutecul s-a iritat din nou groaznic(are pe o portiune de 10cm multe bubite rosii care in capat sunt galbene parca ar fi cu puroi).
Va pupam!
Mariana si DAVID(11.10.2003)