Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
Salutare,
si noi la ultimul control avem 9,600gr si 76 cm. Cica suntem lungan. Nu i-a facut nici un vaccin, numai i-a luat proba de sange. Analizele au iesit bine.
Maine mergem la urolog in Denver. O sa vedem ce o sa ne spuna, daca va fi nevoie de operatie la el sau mai asteptam un pic.
Vad ca ieri si azi e un cumintel. Nu-l tine prea mult. Adica nu a mai stricat nimic prin casa.
Azi mergem sa cautam pantofiori pentru el ca vad ca ii place sa mearga tinut de manute.
SimonaR, bey nici prin cap nu-mi trecea sa ma uit pe forumul de la Softpedia pentru decompresii, eu bantuiam pe la auto si video. Multzam mult. Raman datoare.
Sanatate la toti puiutii,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
sympa spune:
Hai fetelor ca am scapat la ordinatorul fratelui meu si nu m-am abtinut sa nu va scriu cateva randuri.Am ajuns bine..a fost destul de obositor ca a trebuit sa facem escala la o ora de la decolare apoi am schimbat avionul dupa alte 3 ore si-am mai facut 4 ore cu masina de la Vancouver pana aici.Imaginati-va ca aici e diferenta de 3 ore de fus orar...3 ore in aceeasi tara.De-abia s-a obisnuit Andrea dupa vacanta de la Romania si-acum o luam de la capat cu jucatul noaptea si dormitul ziua.
Vikinga..cred ca fetele te-au lamurit in parte la problema cu avionul.Nu-ti face probleme ca o sa treaca mult mai repede decat te astepti.De regula in toate avioanele poti sa-ti schimbi bebeul(am inteles ca in avioanele mai mici numai la toaleta din spatele avionului este o masuta deasupra wc-ului.E drept ca-i cam stramt dar te descurci.Sa-ti pui doar o paturica sa ai pe ce sa-l schimbi.Cat despre biberoane..eu am avut sticlutele cu apa plata si mi-am pus doar laptele praf in avion.Am norocul ca Andrea bea si daca nu e cald laptele.Cu mancarea...ei nu-i place mancarea de la borcanase....asa ca a papat cereale,banane, biscuiti...adica numai prostioare, dar nu-ti face probleme doar pentru cateva ore..poate nici nu o s avrea sa manance.Si eu am tot insistat sa-i dau sa bea la decolare si la aterizare, dar nu prea a tinut.Ca daca ea nu vrea...pace buna, degeaba insist.Macar da-i sa rontaie un biscuite sau altceva.Asa s-a numerit ca de multe ori chiar dormea si n-am mai trezit-o.N-a plans...deci, ma gandesc ca nu au durut-o urechiusele.
In schimb in avion m-a cam epuizat..in sensul ca nu prea mai vrea sa stea intr-un loc..ii trebuia sa mearga pe jos..asa ca m-am conformat si-am facut ture dupa ea prin avion.A fost vedeta avionului.Am adunat o gramada de bomboane pe care ea le-a primit...si noi le-am mancat.
Felicitari fetelor pentru progresele facute de bebeii vostri-spor la ele mai departe.
Haideti ca merg..ca ma face neserioasa fratelo meu ca am venit la el si stau cu voi.
Apropo Elena....poate peste vreo luna, doua cel mult ne vedem...vrem sa ne mutam in Florida cel putin pentru perioada de iarna...si vom vedea daca ramanem sau nu acolo.Pupici lui Alvaro...
Toate cele bune..si sper macar sa va citesc cat mai stam pe-aici..
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
sympa spune:
Apropo...am pus si noi niste poze, deocamdata numai de la botez.Dupa ce ne intoarcem acasa o sa mai pun si altele.
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
super mami spune:
Chiar ca trebuie sa fim atenti la ce ne dorim. Azi cand am venit acasa de la plimbare, pe la ora 20,00 (dupa un nani de vreo ora si ceva)bebelina bulina a papat repede cerealele si pe la 21,00 (cel tarziu) a adormit singurica la ea in patut. O pusesem acolo doar sa o schimb, iar de pe dreapta pe stanga....gata. Ma gandeam ca nu ne-am jucat, ca tati nu a pupacit-o......ce pacat ca a adormit. In cinci minute urla cu toata gurita. Mi-am cerut iertare in gand si m-am gandit sa fiu un pic mai atenta cu dorintele astea.
Se simte un pic mai bine, dar tratamentul e pt 10 zile, asa ca... sympa noi am planuit o vacanta in Miami iarna asta. Avem niste prieteni care locuiesc acolo si o sa mergem la ei. Abia astept. O sa aiba si bb un anisor, tocmai bine.Mai nasol e cu drumul, ca eu sunt mai fricoasa de felul meu. Daca raman in lift, tremur o ora si merg pe scari doua saptamani.
ciuf ha, ha,ha si sotul meu a vorbit pe la trei, dar cand a facut-o l-au auzit injurand de mama focului un baietel. Erau in Cuba unde poti sa zici multe, dar sunt lucruri despre mama care nu se zic. El le-a zis pe cele mai rele. De atunci a vorbit perfect. Ii ziceau domnul protesta, ca vorbea si comenta tot timpul.Fetelor, voi ati vazut ce s-a intamplat la rusi? Mi s-a rupt sufletul cand am vazut parintii disperati asteptand....cine stie ce.
Si bebelusii care au iesit, era unul mititel si blondut, o scumpete. Saracutul, plangea de mama focului. Ma rog tot timpul sa scape cu bine saracii oameni.Va pupacim tare pe toti,
Alexandra si bebelina cea frumoasa si cuminte
super mami spune:
Elena sa aveti grija de voi si sa dai de veste cand a trecut totul. Am urmarit la tele si am vazut ca e destul de serios de data asta.
Vezi ca Isabel e fan Alvarica, admiratoare serioasa , asa ca asteptam vesti repede - repede.
Multi pupici pt voi,
Alexandra si Isabelita
carmen77 spune:
Haideti sa iesim si noi un pic la raport, ca am chiulit si eu cateva zile ... daca tot e asa liniste pe aici, am zis ca oricum nu o sa se simta un chiulangiu in plus. Am fost cu Matei la controlul de 10 luni (de fapt trebuia sa il duc la 9 luni, dar am intraziat) si are 80 cm si 11.5 kg. Doctorul a zis ca e un baiat sanatos si puternic .. si ca ar trebui sa mai facem unul soon . Ma gandeam eu: fa-ti tu, nene, ce ai cu mine?
Cam atat deocamdata.
Mai iesiti si voi la inaintare, fetelor ...
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
bubu spune:
Hai ca aparem si ni pe aici. Profit ca Marcel a inceput serviciu si a ramas calculatorul doar al meu.
Noi facem bine, dupa excursia de la spital nu am ami avut probleme. Noi tinem inca silueta, avem doar 8 kg si 75 cm la cele 10 luni ale naostre. Am inceput si noi sa facem boacane. Ne place sa o tragem pe Melany de par, sa ii stricam casetele ei facute din lego, sa intram in baie, locul unde inca nu l-am lasat sa exploreze. Cartofii si ceapa, au un gust bun mai ales nespalati. Umblam de minuta prin casa, am avut deja 2 cazuturi in nas vrind sa trecem de la un fotoliu la altul.
Ieri Melany a facut 3 ani si i-am facut tort. Cind am aprins luminarea numai la tort s-a uitat.
Si Brian inca e alaptat, dar am introdus regula numai seara si dimineata. Dupa ce il alaptez seara ii mai dau pe la 8 jumate 100 ml lapte praf, sticluta cu care adoarme. Noaptea se treseste o data si ii dau sticluta cu ceai, iar dimineata uneori se tresete pe la 6 si nu mai are chef sa doarma. In timpul zilei nu mai cere tzitica.
Ne place foarte mult sa mergem cu bicicleta cu mama, adormim mult mai repede decit in carucior. Avem tot numai 2 dinti, MArcel ride de mine cind tot zic ca ii iasa.
Se pare ca numai Brian si David a lui Liliana au ramas nebotezati. Lasa ca recuparam noi.
Delia, Melany(3 ani) si Brian(31.10.2003)
Ven spune:
Salutare dragelor!
Noi avem scuza pt. ca am chiulit: am avut sursa, placa de baza si placa de retea arse!!! Explicatia: s-a constatat ca idiotul care ne-a facut instalatia electrica nu ne-a pus impamantare la nici o priza..........fain!!! Ma rog, s-a remediat acum.
Noi suntem bine, iar am fost o tura la Intorsura-Buzaului si la Bran, unde tati s-a intalnit cu niste "baieti" de pe forumul "autoshow"...........de-ale masinilor......dar cu ocazia asta m-am odihnit si eu o zi ca lumea!!!
Nasol e ca imi e rau in masina in spate, si deocamdata sunt "condamnata" sa stau acolo, ca Markus nu mai are rabdare 5 ore, doarme foarte putin, se zbate sa iasa din curele, plange, tipa, trebe sa-i fac non-stop spectacol si m-am cam plictisit de faza asta............
Pb. e ca peste 2 sapt. vrem iar sa mergem sa-l lasam la ai mei si sa mergem la Buc. la Babyexpo, mi s-a pus mie pata, asaaaa..........Dar mi-e cam groaza de drum!!!
In alta ordine de idei, Markus merge in patru labe prin toata casa, e NEBUNIE CURATA, mai fetelor!!! Plus ca incearca sa se ridice de fiecare mobila de care se poate prinde. Raportam chiar cu mandrie ca a reusit sa se ridice SINGUR o data, de fotoliu!!!
Mananca bine, uneori chiar ma uimeste (tine-i, Doamne, bunele obiceiuri!), ca de ex. cand a mancat 4 Danonino odata (si era prima data cand ii dadeam, deh, mama inconstienta!). Aventura s-a soldat doar cu un kk putin mai moale!
Avem o noua metoda de adormit seara, si anume leganat in casa cu caruciorul! Asta este, decat plimbat in brate ca pana acum..........mai bine asa. Pana la 1 an poate reusim si noi sa adormim singuri in patut!
Cam asta ar fi. Revenim cand putem cu povesti, inca nu v-am citit din urma.
Va
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
Ven spune:
Fetelor, daca ajung la Babyexpo, hai sa ne vedem, ok?
Ce ziceti, cine se inscrie?
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
vilma spune:
Avem si noi al doilea dintisor!! Tudor se ridica de mobila una doua, chiar isi face un tzel din asta, numai ca apoi nu stie cum sa se aseze inapoi in fundulet.
Cand e Babyexpo, ca vreau si io sa vin!!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)