Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Buna mamici cu copilasi frumosi...
Vad ca desi am calculatorul langa mine tot rar aparem pe-aici.De-abia apuc sa va citesc..nu ma lasa Andrea deloc sa stau si eu linistita la calculator. Incerc sa profit cat doarme ea...dar si atunci nu stiu ce sa fac, sa mai strang de prin casa, sa gatesc sau sa stau la calculator.Am reusit sa vad si din pozele voastre. Sunt scumpi tare copilasii astia.Si ce-au mai crescut....ma uit si la pozele din urma si parca nu-mi vine sa cred cat de mult s-au schimbat.Ciuf..m-am amuzat si eu cu pozele de la prostioare. Ar trebui sa fac si eu un album...astazi de exemplu stiti ce-a facut minunea mea???Am auzit ca-i liniste in dormitor si ma gandeam ca mestereste ea ceva...cand colo ea era toata plina de pamant..de la ficusul pe care-l am acolo.Bineinteles ca nu m-am abtinut si-a trebuit sa-i fac si eu poze. Sa vad cand am timp sa le pun pe albume ca mai avem o gramada de poze pe care le-am facut si-n Romania.
Inca n-am fost la control....nu stiu cat a mai crescut si cat a pus pe ea....oricum e dolofanici mic.Am fost si la mare in Romania. I-a placut de nu se poate.Am dus special pentru ea vreo 5 cearceafuri, dar credeti ca a stat pe ele. Tot la nisip era....sau umplea cearceafurile de nisip de m-am saturat de scuturat la ele.Apa a fost destul de rece...noi am fost la inceputul lui iulie dar ea nu vroia decat in apa.Ii era pielea rece de-mi era frica sa nu raceasca si ea urla din gura de sarpe cand o scoteam din apa.I-am facut si noi botezul....e si ea o micuta crestinuta acum.A fost cuminte tare...a botezat-o in acelasi timp cu o alta fetita de 2 luni care a urlat mai tot botezul, si probabil ca era fascinata de vocea ei ca n-a mai indraznit sa planga si ea.
Na.....ca s-a trezit minunea.Maine plecam pentru o saptamana la fratele meu in British Columbia si poate iar nu mai dam pe-aici.
Oricum..va pup pe toate si va uram toate cele bune.
Andrea...25.10.2003

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

super pozele ciufsa-ti traiasca luca exploratoulVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Vikinga,imi place ca doar gura este de tine ca asa ii mai zic si eu maimutei mele care face numai releeee.
Drum bun in Romania !

ciuf ,am citi ceva in urma si am vazut ca bebe Luca a avut se pare infectie la "puta"..am inteles eu gresit !!! te rog sa imi spui si mie ce a-ti patit ca ne asteapta si pe noi operatia sapt asta,cit despre poze am lesinat de ris .Apropo de portite la scari, eu zic ca sunt prea largi si cind o sa creasca putin mai maricel se lungeste si va avea loc sa se strecoare pe acolo.(vezi poza noastra in albumul 8 luni este portita)
Si vorba lilianei , de ce nu trimiti pozele la un concurs sigur va cistiga frumosul tau "cosar"
Multa sanatate.

gata sa trezit maimutica mea...va pup si va doresc multa sanatate si special pentru bebei bolnavori o sa ma rog sa se faca bine repede.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27
Vikinga,imi place ca doar gura este de tine ca asa ii mai zic si eu maimutei mele care face numai releeee.Drum bun in Romania !.
Ehei Elena cu un asa banditutz iti dai seama ca atunci cind ii zic ca vai de mine si de mine ii dau una la fund il pup la kuruletz de zeci de ori ca mi-e drag de mor de el, ca sa-i arat chipurile unde am sa-i dau eu una. Si el numai poate se gidila si ride in hohote! Si-l mai pup de alte zeci de ori si tot asa Cred ca si la voi e la felIi doresc lui Alvarica sa se faca bine repede repede, am sa ma gindesc la voi, va pupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Vikinga..sa-ti traiasca micul crestinut...si drum bun si distractie placuta in Romania.

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Fetelooor, am fost bolnava de ciuda o saptamina intreaga ca n-am avut internet ! A tras simbata trecuta o ploaie, nu prea mare, si s-a ars nu-sh ce switch in uscatoria blocului, de-am ramas toti fara net. I-am sunat pe "baietii de la cablu" de i-am zapacit, cred ca ma urasc deja, dar tot le-a luat o saptamina intreaga sa schimbe ce s-a ars din cauza "furtunii". Ce-i drept, n-a fost chiar furtuna, dar au fost niste fulgere destul de eficiente

Uite ca avem si noi ceva noutati : de ieri Codrin se ridica singurel in picioare la el in patutz. Si e fericit nevoie mare cind face isprava asta, ride de se sparge. Problema e dupa ce oboseste, sau cind vrea sa se deplaseze si se dezechilibreaza. Cade, se loveste cu capul de gratiile patului si urla. Nici nu mai stiu unde sa-l las cind vreau si eu sa fac un dus, sau sa duc gunoiul. Pina acum era in siguranta in patutz, dar de acum gata cu siguranta. In premergator nu pot sa-l las fara supraveghere ca se pune si trage de te miri ce (perdea, cos de gunoi, flori, scaune), pe jos daca il las se tiraste ca soldatii si iese din camera lui, singura de altfel cu mocheta, ca in rest am doar parchet, baga in gura tot ce gaseste... Of-of si vai de mine, imi mai fac si eu treaba cind il ia buni la plimbare dimineata de la 9 la 12, dar azi de exemplu ploua si adio plimbare. Si daca vine toamna, vin si ploile si ni se cam taie ratia de plimbari Ei, dar ne descurcam noi cumva, ca doar sintem vaccinati

Va pupic pe toti si va dorim sanatate si numai bine.

Mergi la inceput

Ehei Simona draga, tine-te bine ca vine si mai si Din momentul cind incepe sa se ridice singur in picioare e as zice ca e un alt nivel atins in dezvoltare, ai sa vezi cum rapid de la zi la zi e si mai si! Pai Aldito a fost asa de pazit ca nu mi-a cazut niciodata din pat sau din alte "locatii" dar exact in ultimele 2 luni a recuperat absolut tot la capitolul cazaturi(e adevarat de la mica distanta, adica de la inaltimea lui), pe jos, in patut, oriunde oriunde tre sa dea cu capul de ceva si incepe sa urle. Partea buna e ca invata sa cada si se mai tabaceste si pielea si uite asa mai avansam.Sympa unde ai schimbat pampesrii in timpul calatoriei? Eu nu ma fost atenta daca in avion e loc destul in baie, si oricum cred ca am sa stau intepenita in scaun pe timpul zborului. Dar zi-mi si mie cite ceva, cum te-ai descurcat cu mincarea, cite bibe ai avut dupa tine, nu stiu zi-mi ceva. Sau fetele care au mers de curid cu avionul cu bbbi.PupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Sa va mai spun ce noutati avem:DAVID a inceput sa mearga singurel din ce in ce mai multi pasi.
Avem si un record:a parcurs sufrageria dintr-un colt in care se afla tati pina in celalalt colt unde ma aflam eu.
Dar nu vrea sa mearga decit cind are chef si mai ales cind ii place persoana spre care se indreapta.Daca in capat il astept eu sau tati vine,dar daca il cheama soacra-mea nu prea are chef!

In rest suntem bine!
Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Da, Vikinga, ma tem ca ai dreptate, la inceput am crezut ca o sa fie ca si cu intorsul de pe o parte pe alta. Dupa ce s-a intors prima oara, a luat copilul o pauza pina sa repete figura, si a durat ceva vreme pina sa-i intre curent in obicei. Dar acum e cu totul altceva. Daca n-are chef sa doarma sau sa stea in patut, e in picioare cit ai clipi din ochi. Ieri l-am gasit in picioare de vreo trei ori si azi de 5 ori, si inca n-a trecut ziua ... Ca sa nu mai zic ca atunci cind il las fie pe jos, fie in patul din dormitor, se pune singur in fundulet si se joaca. Si asta numai de azi, ca pina acum nu se punea in fund din proprie initiativa. Ah, si incearca deja mersul in patru labe. Face citiva "pasi" apoi pica pe burta si continua deplasarea tiris. Cred ca in citeva zile se va descurca si in 4 labe.

In avion nu prea ai loc de intors la toaleta, dar din cite mai tin eu minte exista un fel de masuta plianta pe care o poti cobori ca sa schimbi scutecul la bb. In aeropoarte in schimb e loc destul de mare la toalete, speciale pentru schimbat scutece. Ma refer la aeropoartele civilizate, Paris, Viena, Amsterdam, ca in Timisoara n-am fost la toaleta, iar in Otopeni nu prea am eu ce cauta

Davidutza, ce selectiv e David al tau Are cumva simturi speciale ? Felicitari pentru pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vikinga in ultimii 2 ani m-am specializat cu mersul pe avion cu bebeii , cam 5-6 drumuri USA-RO cu bebe de 4 luni si pana la 2 ani...
Hai sa-ti spun eu, tu cred ca o sa ai avion mic(nu din acela transoceanic), e mai greu ca va trebui sa-l tii pe bebe in brate, sau daca ai noroc sa fie un scaun gol langa tine, poti sa-l pui pe Aldito in car-seat(de obicei companiile aeriene dau voie cu car seatul in avion, ti-l dau dupa ce decoleaza, ti-l iau inainte de aterizare). La toaleta stiu ca toate avioanele au si loc pentru schimbat bebicii... desi e cam stramt... totusi eu am reusit sa-l schimb pe Codrin la 2 ani cand am fost ultima oara cu avionul .. a stat cam indoit, da' mers pana la urma...
Cu mancarea, eu i-am luat cateva borcanase(depinde si cat dureaza zborul), dar ce e mai important ei au nevoie de multe lichide, i-ai multe bibe cu sucuri sau apa, pe mine m-au uscat amandoi ca trebuia sa alaptez tot timpul.. succes cu avionul, lasa ca 2-3 ore trec foarte repede, mai ales daca reusesti sa-l adormi, i-ai zdranganele si ceva de rontait.
Asteptam vesti bune de la voi,

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)
http://earpower.com/bebe/olguta

Mergi la inceput