Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua buna ziua. Venit de la vaccin, pana acum pare sa nu fi facut febra. Sper sa scapam mai usor de data asta. Oricum evident ca a plans destul de rau acolo. Mai ciudat e, si asta am observat de data trecuta, ca reactioneaza prin plans numai la simpla apropiere a personalului medical. Nu mai zic daca e atinsa sau asezata pe cantar sau pe patut.

In fine, noutati legate de masa nu prea sunt. Doar introducem ardeiul, si atunci cand pasez legumele trebuie sa pun si putin unt.

Am intrebat de apa si a zis ca nu mai e nevoie sa fierb apa plata. Legat de sterilizare, pot sa renunt la cea chimica si dupa spalare f bine sa oparesc putin biberoanele si tetinele. De la 1 an renuntam de tot.

Cu greutatea stam ceva mai bine, in sfarsit am trecut de 7 kg. Adica are 7.240, ceea ce e o minune. Inaltime 69 cm. Chiar si dna doctor a zis ca arata tare bine Alex si ca a crescut vizibil.

IN rest nimic nou. Mergem inainte asa. Sper sa nu avem probleme cu febra diseara. Pupici.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai sa-ncepem cu noutatile, aseara am fost la control, la 5 luni (fara o saptamana) avem 7,400g si 66cm . Stiu ca pe langa lunganii si grasanii vostrii noi suntem poate cei mai mici, da’ las ca va prindem noi din urma . Si am primit unda verde pentru piureul de fructe si carnita fiarta si amestecata cu legumele. Iar de dimineata am fost pentru prima oara sa-I iau laptele praf gratuit (bebelacul) nu stiu ce mi-a venit ca oricum nu I-am dat niciodata formula pana acum, cred ca de zgarcita, ca mai mult ca sigur nu-l voi folosi.

Revenind, Ioana, nu cred ca ajung duminica la intalnire , sambata are botezul cumnata mea si-l face tocmao la Braila, poate doar daca va vedeti seara tarziu, ca probabil noi atunci ne-ntoarcem in Bucuresti. Si tare mult mi-ar fi placut sa va cunosc personal, da’ las ca n-au intrat zilele-n sac.
Cat despre premergator si eu stiam la fel, din momentul cand se ridica singur in picioare il poti pune. Dar ai grija, daca nu paseste cu toata talpa (ci doar pe varfuri) mai amana putin, ca-I posibil sa nu-l mai poti dezvata pe urma de asta.

Roxana, bine-ai revenit din concediu.

Darel, ce-tzi dau sa o “studiezi” si pe moatza mea, plange in continuu cand o las jos din brate ?!

Dady, mersi de urari, oricum plecam azi la Braila, asa ca ne asteapta un mic concediu zilele astea.
O sa incerc sa vad cum e si cu lamania, poate am noroc.

Aveam multe de spus.,..am inceput mesajul de dimineata si nici pana acum nu l-am terminat (terorista mea nu m-a lasat)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Fabi
Peste 2 ani sigur venim...la Disneyland (eu am fost si e fain tare)

Mickyyy

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Am venit si noi de la vaccin si se pare ca-i bine. Bineinteles ca io ca o mama ipohondra ce sunt mi-am luat si supozitoarele cu mine si i le-am pus imediat dupa vaccin. Apoi feliute de cartofior rece de la frigider. A plans putin la intepatura si apoi ne-am alintat pret de 2-3 minute la mami in brate si...gata acum suntem vesele si ne jucam cu surioara. Sau invers?!
La control avem 7,200kg numai cu pampers si 70 cm. I-a facut si ceva masuratori ale abdomenului si capului, dar nu ne-au dat raportul!Roxana , fetele noastre cresc in tandem!
Mickyy-totusi cum te cheama? Mihaela? Mi se cam incurca de'shtele pe tastatura cand scriu numele.
By, pe mai tarziu ca fac...vinete....miam. miam!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare...Si noi am facut azi vaccinul de 6 luni.A plans un pic dar i-a trecut.SE pare insa ca are un pic de febra-37.6(i-am dat un supozitor si acuma doarme).Noutatile...Are 6.700kg(destul de putin dupa spusel;e dr-ar trebui sa-l mai imbuibam!) si 67 cm.Se pare ca si dintii de sus se pregatesc sa-i iasa.Incepem sa-i introducem carnita si galbenusul de ou si din cele 3 mese doua din ele sa fie cu cereale(poate asa mai reuseste si el sa ia in greutate...).
In rest,am mai facut unele cumparaturi pt el...Si atat!Sper sa trecem cu bine si peste ziua si seara asta(din cauza vaccinului).
Dady68ce frumos de voi ca vedeti marea toata ziua...Facem un schimb de locuinta,cevaEu din pacate n-am vazut marea anul asta si nici anul trecut si sufar tare!!!Mi-ar fi placut ca macar Andreiutul s-o vada dar nu cred eu ca mai apucam...Si eu n-am stiut ca ne inviti ca veneam ca gandul si ca vantul...
Sper ca ramane valabila intalnirea de duminica...
Andruskacum e cu gradi?
Sa inteleg ca mai vreti povestioare sau ce?
si mai vorbim.
Adlemi si Andrei (24 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Offff, eu a doua la rand, dupa ...nu ma stiu...era sa-mi cada copilul din pat, imi tremura mainile, m-am albit la fatza. Albertutzul meu iubit a adormit in patul nostru mare din dormitor,cum adoarme de altfel mereu, si s-a trezit , norma, dupa 2-3 ore. Iar el nu anunta cand se trezeste, adica se trezeste, se joaca singur, se rostogoleste, ca doar e mare patul . Eu nefiind cu el nu l-am simtit, daca n-a zis nimic, pana cand il aud ca vorbea singur. Zig, gata s-a sculat iubitul mamei, ca mi-era dor de el. Cand bag capul el era fix pe marginea patului, vroia sa se intoarca pe partea cealalta, am strigat la el si intr-o secunda am fost cu mana pe el, nu stiu ce s-ar fi intamplat daca intarziam o secunda. Si patul nostru e si cam inalt, offfff, trebuie sa am/avem mare grija de-acum. Mi-am mai revenit, multumesc Doamne , ca nu a cazut, ca venea direct in cap dupa cum era el asezat!
Gata, mi-am mai revenit, plecam la mama sa papam tort!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Monica, flancheaza-l cu perne mari pe toate partile! Ca sa poti sta linistita de-acum incolo!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Salutare!

Darael, multumesc! Asa e, diagnosticul este pielonefrita cronica litiazica plus insuficienta renala.
Norfloxacina a luat - este alergica, Rifampicina nu. O va incerca dupa ce discuta cu medicul, daca e cazul.
I s-a facut urocultura cu antibiograma, deci se pare ca medicatia o primeste controlat.
Speram sa poata continua totusi cu Rocephin pentru ca s-a simtit foarte bine dupa cele 2 doze facute. Dar nu au fost suficiente.

Roxana, bine ai revenit din concediu! Iti tin pumnii cu bona!

Andra, cum a fost la gradi cu Andrei? Gata, mai vrea acasa sau va mutati cu el la gradinita?
Eu nu i-am dat avocado, deocamdata la noi fructele se rezuma la mere, piersici, putina banana, pere, toate de la borcanel. Am incercat ieri mere cu afine - mama, mama, ce strambaturi pe ea! De fapt, fie-mea se stramba la tot ce ii aterizeaza in gura!

Emilly, Tiana bea cam 450 ml de lapte - 175 ml dimineata + 175 ml seara + 100 ml la pranz, completare la masa de piure. Deocamdata. O sa dispara si asta la un moment dat, dar nu cred ca voi reusi sa cresc cantitatea la cele 2 mese de lapte ramase...
Mai bea ceai, dar foarte putin - maxim 70 ml pe zi
Cum e degetelul, e mai bine??

Saphir, multumim!

Babee, lasa ca si in doua culori e frumos. Eu am vazut si cu 3-4 culori si parca-parca tot nu era rau
Mai, da' ai un voinic! Si Andra la fel! Pai Tiana cred ca e ca o matza pe langa ei! Si macar ai vostri sunt mai mari, dar de a lui Mickyy ce sa mai zic... e mai mica cu o saptamana si pana si ea e mai "mare"!

Monica, nu stiu ce sa iti spun, ca Tiana doarme ca o valiza toata noaptea! . Rabdare, ca i-o trece pana la urma. Stii cum e: "multe vine, toate trece"
La multi ani mamei tale si multa sanatate!!

Tania, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesele tale!

Ioana, da' nu te-ai plictisit de atata plimbare? Sau recuperezi lunile de sarcina?

Vrem si noi sa venim duminica, daca nu apare nimic intre timp. Am inteles ca la ora 11 in Gradina Botanica? Mai spuneti-mi ce si cum. Si noi venim cu tot familionul, adica cu tot cu tatic, e OK?

Fie-mea e in greva foamei azi! . La ora 10.30 cu chiu cu vai a mancat 80g piure de fructe, iar la pranz n-a vrut deloc piureul de legume. I-am dat pana la urma lapte, a baut vreo 140 ml intr-o juma' de ceas. Acuma doarme, sa vedem la 18.00 daca vrea cerealele. Ma innebuneste cu mancatul asta, e o mofturoasa si jumatate si eu nu mai am RABDARE!!!

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Uf, Imelda daca-ti spun ca nu-mi place sa fac plaja, ma crezi? De cand o am pe Anduta am inceput sa facem plaja pt. ea ca este cam bolnavicioasa. Anul acesta eu nu am facut nici o plaja!. Si eu si Costin suntem indragostiti de munte, doar ca nu prea ajungem nici la el din motive de ...armata, vorba lui Babee.
Bibi doarme linistita si eu... mananc vinete singurica, Costin are ...trageri!
Saru'mana Soleil!
Andra, noi pe Anduta in prima saptamana de gradinita o duceam in shtrampi si tasu' o tinea de maini, iar eu de picioare...un intreg circ. Ne stia tot cartierul cand plecam la gradinita. Cum ajungea acolo in 5 minute se linistea. Cand o luam dupa-amiaza ne povestea ce frumos a fost la gradi, dar....a doua zi iar circ. Am fost la o dr.psiholog- pediatra si ne-a invatat sa o intrebam ce-i lipseste la gradinita. Raspunsul a fost....desenele. Tot sub indrumarea dr. am sistat desenele o saptamana...plangea de mi se rupea sufletul....dar a dat roade. Dupa numai 2 saptamani ne spunea ca ea vrea si sambata si duminica la gradinita!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Darel, ce-tzi dau sa o “studiezi” si pe moatza mea, plange in continuu cand o las jos din brate ?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Daca ar fi un tratament pentru asa ceva, cred ca prima “aplicatie” ar fi pe Daria !!!

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput