Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
TatianaG spune:
Emilly, Clara papa doar lapte, seara, noaptea si dimineata. Nu stiu cat, atat cat sa se sature. In cursul zilei, mai bea laptic muls, dupa masa de legume, cam 50 ml, in cazul in care nu vrea sa bea zeama in care au fiert legumele. Alte lichide: 50-75ml apa plata si 50-75 ml suc de fructe.
Anca, si Clara are asemenea nopti. N-am gasit alta solutie decat sa ma joc cu ea pana i se face somn si adoarme. Iar eu sa recuperez candva ... noptile nedormite.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
http://community.webshots.com/user/bbianfebr20042
Helen spune:
Doamne, zguduitoare poveste... aveti dreptate, astfel de situatii ne fac sa ne gandim mai bine la cum percepem probleme practic nesemnificative...
Saphir, legat de starea pe care ai drescris-o lui Darael... eu zic ca e de la sarcina... exact asa ma-am simtit si eu pe sarcina, mai ales la inceput! Paote cu Amos nu ti-a fost asa... dar atunci a fost o situatie fericita... Si, ai scris bine 240 ml lapte/zi? Doar atat bea sau atat bea la o masa?
Emily, Cosmin ,,papa''lapte 200 ml dimineata + 200 ml seara (daca papa tot...in general reusim, dar nu mereu.) Deci, 400 ml lapte + 1 iaurt de 125 ml + unul de 50ml (dar asta nu mereu) - iaurtul este tot lapte... In total ~ 550 ml /zi (cand nu papa iaurt manaca branza de vaci din 200 ml lapte .. deci tot pe acolo. Eu ma straduiesc sa mentin situatia asta care este asa la limita; am citit ca pana la un an trebuie min 500-600 ml lapte/zi sau lactate... lichide mai bem ceva ceai sau apa dar tot mai putina 150-200 ml. Dar al meu baiat este singurul care nu mai ,,bea'' lapte de mult, as ca sunt multumita cu situatia asta.
In alta ordine de idei, Emily, cred ca nu mai e cazul sa stai acasa...frica, frica dar la dr cu tine...
Tania, LA MULTI ANI si FERICIRE MAXIMA!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Ioana77 spune:
DAREL (ILOR)
VIN LA VOI!!
In Constanta nu e nimeni?
Ioana,
Tania
YANN & PHILIP
28.01.2004_
saphir spune:
Helen, lapte formula, numai atat bea. Uneori cu strigaturi si ala. Dar in schimb, mananca piure de fructe la 9.30 -10.00, branzica cu fructe la 12 si dupa masa de legume papa un iaurt mic de 50 ml cu fructe si masa de la 18 o are de iaurt cu fructe, in total inca aproximativ 400 ml lactate.
Acum eu nu stiu daca e bine, dar lapte nu vrea si nu pot sa il fortez, pentru ca, ii bag biberonul in gurita si pe o parte il suge si pe la cotul gurii il scuipa afara.
Roxana, cum a fost la vaccin??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
dadi_t spune:
Ioana! SUNT DIN CONSTANTA! Am mai spus si nu m-a auzit nima' cand am invitat fetele care merg la mare!(SIC! Adelmi)
Ioana te astept cu drag, pt ca se pare ca pe 29 august nu mai reusim sa ajungem.Tel. meu. 0722498519
pupici tuturor pt. urari!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Ioana77 spune:
Deci,
Vineri Timisoara (plec cu avionul dimineata si seara plec inapoi)
Marti Constanta (plec cu trenul dimineata si seara plec inapoi)
Joi Sinaia (plec cu masina dimineata si seara plec inapoi)
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
A_Iulia spune:
Cu Arturici cu tot?
Ioana, ai program de stewardeza! Plimbareato!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Helen spune:
Ioana, joia viitore, pr 2 sept. mergi la Sinaia? Atunci am programat si eu ca ajung... Merg cu Cosmin, dar cu trenul, habar nu am cum ma voi descurca desi ma insoteste un prieten... sotul nu poate veni (serviciul asta) Eu cred ca ajung pe la 16:30. Poate totusi reusim sa ne vedem!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Ioana77 spune:
Adina
Fara Arturici. Merg in "Field Visit" la TM si CT si la o sedinta la Sinaia.
Helen
Vorbim. Ai nr meu?
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
fabi spune:
Helen , mersi tare mult pt ajutor
Ioana, te asteptam si la Paris
Sa stiti ca a inceput Carina sa revina la un program cat de cat acceptabil, se trezeste nopatea de doua ori, si îi dau titi, dar adoarme rapid , vi se pare normal sa mance nopatea la varsta asta, avand in vedere ca dupa o luna si pana pe la 4-5 luni nu se trezea .
va pupicesc