Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Buna Butici !
Felicitari Alina si refacere rapida ! Deci surpriza e baietel sa ti traiasca ,sa fie sanatos si mancacios!
Am fost si ieri la clinica sa-i asculte inimioara la bebelina insa in afara de acest lucru altceva nu mi face plus ca ma cheama de 2 ori pe saptamana caci cateodata e tare agitata.... Astept sa vina doctorul din concediu asta de abia pe 6 septembrie dar pana atunci trebuie sa ma multumesc cu moasele de la clinica !
Vad ca voi deja stiti cat cantaresc bebeii vostri ,aici nu mi s-a spus si cred ca o sa aflu numai la final....
Io mi-s destul de vioaie si mai toata ziua umblu creanga chiar sambata toata ziua am fost pe drumuri si ne-am comandat mobila pt dormitor ca mai avem o saptamana si un pic si ne mutam ..... asa ca urmeaza o serie de treburi
Va pup si aveti grija de voi si de burtici!
mari 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mai e loc de inca un burtzosel?
Posed un burtic de 33 de saptamani cu fetita...
Bantui de ceva timp pe aici insa abia acum am zis ca scriu cate ceva...
Mai am acasa o fetita dulce-dulce de 4 ani; asa ca avem tati in minoritate.........deh!
DPN este 10 oct.

Salutari la toate lumea si sanatate maxima mamicilor si bebelicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Alina multa sanatate tie si baietelului tau dulce. Refacere rapida si asteptam sa ne povestesti detalii despre nastere cand o sa poti.

Mihaela ai grija de tine si sa-ti ajute Dumnezeu sa o mai tii pe bebica in burtica. Oricum dc. e sa vina marele eveniment iti urez nastere usoara, de 10 minute daca se poate. Nu?Doar asta este nasterea ideala la care viseaza toate!
La fel doresc si Raisei si Frosei. FEtelor va tinem pumnii si pe bune sunt f. emotionata cd. citesc ce mai scrieti.
Cristina(blue) si eu am tot contractii nedureroase si colul deschis si la ext. si la int. iar dr. mi-a zis sa iau no-spa si scobutil de 2 ori pe zi si sa stau mai cuminte.
Fetelor ieri am crezut ca o sa explodez. Pur si simplu nu ma puteam opri din mancat. Imi simteam stomacul full si mie tot mai imi era foame. Imi venea sa turbez, abia mai respiram dar nu ma puteam opri din mancat. Azi vad ca sunt mai normala. Sper sa ma tina D-zeu asa ca prea am spart ieri frigiderul.
dulci de la mine si printzesuca din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Anuska, bun venit printre noi. Sa ai o fetita sanatoasa.

Fetele cu probleme, sa stati cuminti ca nu e perioada noastra sa nastem... chiar vreti sa incepem de acum?

Mari, nici eu nu stiu cat are bebe, sper totusi ca luni la eco sa aflu... caci nici aici nu se dau dimensiunile. Si imi fac atatea ganduri ca bebe e mic...

Iulyp, si eu am devenit mai mancacioasa. Ma trezesc si noaptea... nici nu vreau sa stiu daca m-am ingrasat. Cert e ca iau 4 mese pe zi plus o rontaiala din cand in cand noaptea...

Mel, nu e prea devreme la 35 de sapt? Eu sper sa stau pana la 40 Viteaza...

La noi e un vant foarte puternic si e cam frig. Am auzit ca in tara e destul de cald si urmeaza cateva zile de canicula. Nu ne mai dati si noua cateva grade? Nu de alta dar m-am cam saturat de geaca... plus ca de la frig s-ar parea ca mi se intareste burtica... noroc ca nu stau eu mult afara.

Va pupacim pe burtici si bebei si ne auzim curand.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna burtici!
Miha stai cumintica in pat si sa te ajute Dumnezeu sa o tii cat mai mult pe bebelina la caldurica.
Anuska bine ai venit printre noi!
Alina sa-ti traisca bebe sa fie mancacios si fara colici.
Frosa Raisa cumintele sa stati si voi!
Eu ma simt umflata, Iulip ca si tine mananc de 2 zile nu stiu ce am, mi-am facut galuste cu prune si desi am niste arsuri de la ele tot mananc ca o sparta.
Nu prea am dormit cred ca tot din cauza asta ultimele 2 nopti, pisu la greu ca niciodata noaptea pana la urma aseara am luat jumate de Diazepam, ca sa pot adormi. Desi noaptea e destul de rece mie imi e cald, transpir ff mult, ma tot mut dintr-un pat in altul.
Mai am cateva lucrusoare de calcat si spalat si cosuletul de montat, in bagaj mi-am pus doar 2 camasi de noapte.
Cristina (blue77), contractii am si eu nedureroase de cele mai multe ori, astea nu sunt periculoase.
Tot uit sa va spun ca mie a inceput sa-mi curga colostru pe la 6,5 luni si acum de vreo 2 saptamani nu ma curge deloc, deloc, cand storc iese doar un pic de tot. Sper sa nu am probleme cu alaptatul. Eu am o popma electrica Avent parca, sper sa ma ajute cand va fi nevoie.
Voi cum veti proceda cu alaptatul, va veti mulge si ii dati din biberon sau direct la san? Eu ma to gandesc la posibilitatea de a mulge si a-l congela, daca va fi nevoie sa plec de acasa sa nu fie nevoie stricta de mine. Mai dati-va si voi cu parerea mai ales fetele care au deja bebei mari. Care e cea mai buna metoda?
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 34
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Anuska bun venit printre noi!

Fetele care spuneti ca mancati mult, la mine este exact invers, de 2 saptamani nu mai am asa mare pofta de mancare si nici in greutate nu am mai luat, sper ca nu-i bai? In schimb am contractii tot mai dese si dureroase dar daca stau in pat e ok dar cine poate sta numa' in pat. Azi merg la dr. si vedem ce spune, la ultima eco, pe 29 iulie, colul era de 4,1 cm si inchis deci SUPER. Sper sa nu se fi intamplat ceva rau pe acolo ca sa ma puna sa stau in pat.

Despre colostru, asa cum am mai spus acum 1 sapt. aproximativ, nu are legatura cant. de colostru cu cea a laptelui. La prima sarcina am avut colostru la greu iar laptic doar 2 luni (din pacate) iar prietena mea n-a avut colostru dar in schimb a alaptat pana la 1 an, 1 an si ceva.

Cat despre alaptat eu sunt adepta alaptatului direct de la san, nu-i nimic mai frumos pe lume decat senzatia pe care o ai cand ii dai puiului sa pape.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor,
Alina, felicitari pt. baietel sa fie sanatos si mancacios si refacere usoara.
Mihaela, Frosa si Raisa va tin pumnii sa stea bb cat mai mult in burtici.
Mari, Lorena nici mie nu mi-au spus masurile, cat e de lung colul, cum e placenta, dar i-am intrebat eu si au trebuit sa-mi spuna...
Eu nu prea dorm noaptea, ca nu ma lasa bb si mersul la wc. cel putin de 10 ori, da nici sa nu beau lichide nu pot, asa ca.... Si pe mine ma dor soldurile groaznic, asa ca si putinul somn e chinuit. Am inceput sa-mi fac si eu bagajul de spital. Unde pot gasi o listuta cu lucrurile necesare pt. bb? Sa nu ma trezesc ca nu am luat ceva important...

32 sapt. (papusica)

Mergi la inceput

Babirusa este subiect deschis pe DC cu tot ce-i necesar la spital, este o lista completa (zic eu).

Eu acum am venit de la Dr., mi-a zis ca totul este OK, colul lung, inchis dar sa stau mai mult in pat ca sa evit contractiile. I-am spus ca mi-e teama si a zis ca nu am motiv, cica imi garanteaza ca nu nasc prematur (evident cu conditia sa stau cuminte). Oricum pe 8 sept. merg la eco si pe 14 la dr.Atunci probabil ca o sa programam cezariana ca mult nu ar mai fi.

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

multumesc pentru raspunsuri, azi vad ca m-au mai lasat contractiile
Mada - sa stii ca si eu ieri am observat ca daca strang sanul nmu mai curge nimic desi la 7 luni aveam colostrum chiar ca lumea. Asa ca vedem noi dupa , Georgiana zice ca nu conteaza asa ca asteptam si vom vedea.

Babirusa daca vrei eu iti pot trimite lista mea cu ce imi trebuie la clinica -data de ei la inscriere- e foarte la obiect. Imi spui si o trimit pe PM .

Azi am fost la anestezist si am semnat ca vreau epidurala , mi-a facut un examen si analize de sange si acum astept rezultatul...sper sa fie totul ok si sa poata sa-mi faca anestezie daca e .

Pupici

Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce chestie haioasa s-a intamplat in timp ce eram in sala de asteptare la cabinetul dr. Sotia lui (care este si asistenta lui la cabinet, adica ea ne da fisele si ne ia banii) se uita la stiri la PRO TV, lucru pe care il faceam si noi, cele 4 gravide care asteptam sa ne vina randul cand la un moment dat la PRO TV se da un reportaj despre spaga care trebuie data la o nastere ca sa fim sigure ca suntem tratate cum trebuie. Pe mine m-a pufnit rasul iar ea s-a rosit toata (penibil, nu?)

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput