Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cred ca pe toate ne-a apucat frica de nastere desi unele dintre noi (eu de exemplu) nu suntem la prima incercare de acest gen. In prima parte a noptii care a trecut m-am dus la buda din ora in ora si evident ca m-am speriat fiind prea des si nu prea a mai dormit dar vad ca acum e mai bine. Asa cum v-am mai spus azi merg la Dr., abia astept sa vad ce zice!

Fetelor, voi mai beti cafea? Eu nu am renuntat, mai beau dimineata dupa ce mananc dar cu mult lapte.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Alina, nu mai aveam vesti de la tine (chiar ieri ma uitam pe listuta si am vazut atatea fete care nu au mai intrat de atata timp pe forum...). Felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa pape bine sa creasca mare (e doar exemplu, nu?!)

Raisa, ai grija de tine si sa tii pe bebe cat mai mult in burtica. Sa ne tii la curent.

Adela, toata lumea intreba de tine...

Fetele burticoase, eu abia pot dormi noaptea. Ma trezesc sa merg la baie si se trezeste bebe si apoi adoarme dupa vreo 2 ore... si cum e ca sfarleaza, se duce naiba somnul meu.

Ziua nu pot dormi; noaptea nici atat... ma gandesc cu groaza ca daca am inceput de acum unde o sa ajung apoi? Voi ce faceti, reusiti sa dormiti? Poate sunteti mai fericite...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Alina Felicitari pt baietel.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos
iar tu si tati sa va bucurati de el.
MihaelaAculta-l pe nea doctorul si stai cat mai mult in pat.
Poate cu ajutorul si cu voia lui Dumnezeu ai sa reusesti cat mai aproape
de termen.
Nu stiu daca patiti careva asa ceva dar ieri cand am primit un sut mai
puternic de la bebita am scapat pe mine.Si pe voi tot asa de tare va lovesc?
La fetele care le curg sanii cum va descurcati? Aici sint niste tampoane
care se baga in sutien dar pe caldura asta zau ca mai mult ma deranjeaza
decat sa ma ajute.Eu inca mai merg la munca si sint nevoita sa port sutien
dar pe bune ca imi vine sa mor.Voi cum va descurcati?Aveti asemenea probleme?

Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

Alinah felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa se faca mare.

Fetelor am o mare intrebare pt. voi...aveti contractii nedureroase? si daca da cat de dese, eu de sambata , fiindca nu am stat acasa deloc, am destul de dese cel putin in timpul zilei , noaptea nu stiu...si ma gandesc daca e ok?
Voi ce credeti , nu ma dor dar se contracta burta ...azi mai putin ca am stat cuminte dar pana aseara a fost teroare.
pupici

Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Blue, eu am contractii nedureroase de prin luna a 7 a. Rolul lor este acela de a pregati uterul pentru nastere si sunt nepericuloase. Dar, daca sunt dese si foarte puternice, este bine sa-ti impui mai mult repaus. Daca se poate chiar semi-culcata, nu in sezut.

Si-a cumparat cineva centura postnatala? Daca da, de unde si la ce pret?

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Buna fetelor ! ...am vazut ca scumpii nostri BB-ei nu prea mai au rabdare
Felicitari Anne si Alina sa va traiasca BB si sa aveti parte numai de sanatate si bucurii
Mihaela ... cu rabdare se pot trece cele mai mari greutati , asa ca nu te da batuta si sa stai cuminte ca nu mai e mult
Am o veste nu prea buna ..de ieri sotul meu e racit si mi-e frica sa nu imi transmita si mie ...am incercat cat de cat sa il departe de mine dar nu se stie niciodata ...tocmai acuma s-a gandit sa se imbolnaveasca cand si asa am eu destul temeri! exact o raceala mi-ar mai trebui
La 33 de saptamani BB al meu se joaca doar in partea de jos si ma cam sperie, imi provoaca dureri destul de mari ...sa nu are cumva sa se plictiseasca si sa vrea sa iasa, doctorul meu e plecat in concediu saptaman asta, asa ca va intreb pe voi ...se poate intampla ceva daca BB se agita atata in zona bazinului ?
Va las acuma si vb mai tarziu , merg sa stau putin intinsa ca iar Bb are chef de joaca si bineinteles iaaaaaarr e jos !

Liana Todoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

alina felicitari si te asteptam cu vesti, sa/ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.

Am fost azi la dr. dis de dimineata. Mi/a spus ca am colul foarte scurt (aproape inexistent) dar sa mai stau cuminte pt ca fiecare zi este importanta (bb ia acum in greutate cam 30 gr/zi) si ma mai duc joi dimineata. A zis ca trebuie sa/l tinem cit mai mult in burtica, oricum daca mi se rupe apa sau incep contractiile trebuie sa ma duc direct la spital sa ma internez.
Cred ca o sa ma lase nervii pe ultima suta de metri de atita stat.

Va pup pe toate

Monica, 36 saptamini plus 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Armin s-a nascut cu 2700 grame si 47 de cm.este brunetel si cumintel(din cele spuse de catre mamica).Sanatate multa Alinei ca are nevoie

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Alina, Anne, sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si frumosi!

Mihaela, Frosa, Raisa, stati cumintele in pat ca bebeii trebuie sa mai creasca putin.

Lia, eu am auzit ca este bine ca bebicii sa se miste cat mai mult in burtica.

Fetelor, voi ati cumparat truse pentru nou-nascuti (de la Sensiblu sau de la Nivea)? Ce produse sunt mai bune: Johnson's sau Nivea?

Pupici,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mihaela ce fetita mare ai!!!!!!!!!! Bebelina mea are la 35 sapt doar 2,5 kg deci este cu 1 kg mai mica. Sanatate maxima si nastere cat mai usoara.

Felicitri Alina pt bebe cel cumintel!!!!!!!!!!!!

Mie cand mi-e frica de nastere cand nu mai am rabdare sa scot mai repede bebelina din burtica sa scap de toata grozavia asta. Si nu am decat 35 sapt implinite deci cred ca mai am ceva.

Pupici

Mel 35 sapt

Mergi la inceput