Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Alina, felicitari pentru baietel!!! Sa fie sanatos si frumos! Babee multumim ca ne ti la curent!

Blue, si eu am contractii de vreo luna, aproape in fiecare seara. Doctorul mi-a spus sa iau No-spa, ca sa treaca.

Liana, stai linistita ca nu e obligatoriu sa racesti si tu. Si, in cel mai rau caz, daca racesti, poti sa suni doctorul sa-ti spuna ce medicamente poti lua, ca la 33 de saptamani unele medicamente nu mai sunt periculoase.

Marlen, sa nu iei Johnson's pentru ca am auzic ca sunt foarte proaste. Nepotica mea s-a iritat de la ele si am mai auzit si alte cazuri. Am inteles ca cele mai bune ar fi Sanosan (sau Nivea)

Anuska, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare si sa-ti traiasca fetitele!

Mihaela, Frosa, Raisa, stati cuminti ca sa mai tineti putin bebelusii in burtica. Macar pana la inceputul lui septembrie!

Noi suntem bine in continuare. Inca nu am probleme cu somnul si cu dusul prea des la wc. Sper sa ma tina cat mai mult minunea, pt. ca vad ca majoritatea dintre voi aveti probleme cu somnu...

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Azi am fost si eu la doctor,si evident ca nu mi-a trecut infectia urinara...dar aa zis ca nu e nici o problema ca se pare ca asa reactioneaza corpul meu si deci o voi trata dupa ce voi naste..adica nu a evolualt cu nimic dar nicvi nu mi-a trecut....hmmmmmmmm,sunt putin cam trista ,dar nu am ce face...am luat antibiotice si am baut si ceaiuri si degeaba.
In rest toate sunt bune,doctorul chiar mi-a zis ca bebele meu e putin mai mare decat ar trebui(asta pt ca ,zice el,sunt eu inalta),cred ca se referea la lungime, ca la kg are cam 1600-1700,deci nu mi se pare asa de mare,la 31 sapt si 5 zile,nu?...si ciudat ca burtica mea nu e chiar asa de mare.
Fetelor,LORENA SI MARI,nici mie nu imi zic mai nimic despre bebe aici,dimensiuni sau altceva,doar faptul ca e bine si totul e ok...eu am intrebat cam cat cantareste si mi-a zis cumva cumva....dar asa de toanta am fost ca am uitat sa intreb ce lungime are.
ALINA,felicitari pt baietel,sa va traiasca si sa fiti fericiti alturi de el.
MIHA,ai grija de tine si sa auzim vesti bune!
Fetelor,ma dor iar gingiile de mor de nervi,azi sunt tare prost dispusa si netul asta nu prea merge bine....
RALUCULE,ai mare dreptate cu schiatul,hmmmmm,ce vremuri,eu u am mai vazut zapada de trei ani,de cand sunt aici,si mie un dor de ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!....e bine ca tu poti ajunge mai repejor acasa!
Hai ca va las si ne mai auzim,va pup si va doresc numai bine si sanatate la bebebii!
Mirela si bebele ,31 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata fetelor!

Am venit si eu sa va salut si sa va mai spun cate ceva despre mine.
In primul rand vreau s-o felicit pe Alinah pt bebe si ii doresc refacere rapida!
Fetelor noi, le urez de asemenea bun venit si o sarcina usoara in continuare...iar apoi o nastere si mai usoara!

Eu raporteza ca inca pierd dopul gelatinos care acum a devenit maroniu si cu firisoare de sange si desi stau numai in pat si iau tratamentul prescris de medic, contractiile mele sunt destul de puternice iar burtica si spatele ma doare foarte rau. Ieri am plans pt ca nu mai rezistam de durere si nu stiam ce sa mai fac. Eu una m-am cam saturat si vreau sa nasc cat mai repede sa scap. Tot ieri nici nu am putut sa mananc pt ca nu pot sa stau in fund pe scaun...si cum sunt singura acasa toata ziua, am preferat sa nu mai mananc. Am vazut ca vorbeati de pofta de mancare. Eu de cateva zile nu mai am pofta de nimic, nimic. Daca s-ar putea sa stau nemancata ar fi perfect, mai ales ca dupa ce mananc mi se mai face si greata si vomit. Am inteles ca acest lucru ar fi normal si ca in ultima per a sarcinii poti chiar sa mai scazi in greutate.
Ceva ciudat ce mi se mai intampla si nu prea stiu exact ce ear fi faptul ca am inceput sa nu mai imi dau seama si scap pipi pe mine (sa fiu chiar asa nesimtita sau sa fie altceva?). Ciudat e ca mi se intampla de cate ori ma ridic din pat sau cand ma ridic de pe toaleta (cand s-ar presupune ca vezica e goala). Voua vi se intampla asa ceva? Sa fie oare pierdere de lichid amniotic sau o secretie prea apoasa?
Scuzati detaliile dar va impartasesc tot ceea ce mi se intampla.
Va pup dragelor si va doresc tuturor sa ajungeti la termen cu bine!

Mihaela si puiul mic de 35 saptamani si 3 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multumesc pentru urarile de primire...
Mada nu-ti face probleme, colostrul care mai apare acum n-are legatura cu alaptarea pe urma! Eu la prima fetita nu am avut nici-o scurgere in timpul sarcinii si am alaptat-o cca 1 an. Cat despre ai da la biberon nu e o idee buna cel putin in primele luni; se invata puturos bb si poti avea surpriza sa refuze sanul; isi ia bb cat ii trebuie din supt. Poate doar in cazuri de extrema urgenta (de ex pleci si nu esti la masa bb-ului) sa apelezi la muls si dat in biberon...

Lansez o provocare sa vedem ce "iese" ....
Stabilirea sexului bb-ului se poate face stiind ca mama isi schimba sangele o data la 3 ani (de ex: 21,24,27...) si tata la 4 ani (de ex: 20,24,28) in luna in care s-au nascut; cel care a facut-o mai recent determinand ce va fi noul bb.
Sunt curioasa la cate din voi se potriveste; la mine se potriveste si la mine si sora mea si la cele 2 fetite........
Incercam? Asa de distractie........

Mergi la inceput

MIHAELA,draga mea ,imi e tare mila de tine,Doamne, sa mai fi si singura acasa,cred ca te apuca plansul de durere si de frica...si pe mine m-ar apuca[v]....eu iti doresc numai bine si putere sa rezisti cat mai mult...nici nu stiu ce sa zic,dar cand am citit ce ai scris aproape ca m-a apucat plansul,trebuie sa fie groaznic...sa fi tare si numai din partea mea!...hai, ca totul se va termina cu bine,sunt sigura!
Fetele eu am pus niste poze cu burtica mea actuala...va pup si sa auzim de bine !....
Anuska,draga mea ,eu nu am prea inteles ce trebuie sa faci?!...poate ma prind mai tarziu...dupa ce beau ceva lapte.
Va pup,Mirela si bebele,31 sapt

Mergi la inceput

Fetelor,iar v-am pacalit...nu am reusit sa pun pozele,e ceva in neregula cu situl ala...am sa vad eu maine,acum nu mai am rabdare ca mi-e somn...scuze!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Anuska la mine s-a potrivit pt. ambii copii.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Mihaela, sa fi tare. E tare nasol sa fi singura acasa (cred ca suntem atatea in situatia asta) si cred si eu ca panichezi. Sa ne tii la curent cu starea ta.

Fetele, vad ca si voi aveti probleme cu somnul. La mine nu ar fi doar problema cu dusul la baie, dar bebe se trezeste cand ma trezesc si eu in timpul noptii si asa greu adoarme... Asa ca, azi-noapte, iar noapte alba... a treia la rand...

Mirela, nu se vad pozele...

Anuska, nici eu nu am inteles faza. Ne explici iar, ca ne-au luat bebeii mintile...

Vad ca vorbiti de colostru. Eu nu am asa ceva... e obligatoriu?

Voi visati urat? Dati importanta viselor asa cum faceati inainte de sarcina (daca o faceati)?

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Poate nu am fost eu prea explicita........
Dau un exemplu:
- mama nascuta ian 1973 (se schimba in 1991,1994,1997,2000,2003,2006)
- tata nascut aug 1970 (se schimba in 1990,1994,1998,2002,2006)
pt fetite: ian 1991-aug 1994; ian 1997-aug 1998; ian 2000-aug 2002; ian 2003-aug 2006
pt baieti: aug 1990-ian 1991; aug 1994-ian 1997; aug 2002-ian 2003;
[astea sunt perioadele de conceptie pt bb-ei!]

acum cred ca m-am facut inteleasa........
si sper sa nu dati cu rosii cum circula o vorba pe aici......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Anuska, la mine a functionat! Spre deosebire de tabelul chinezesc unde ma incadrez in cele 10% sanse de eroare :o))

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput