Sus in Scandinavia (4)
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
Bey...astia me enerveaza!!!
1. Faza cu Ilie e nashpa ca io n-am unde sa-l las...adica ma costa cit nu face sa-l depun pentru o zi sau doua la hotelul de ciini (plus ca trebuie programare cam cu o luna inainte!!!)
2. Mi se par de-a dreptul timpiti sa-ti zica asa in fata "inte ett hallingang stalle" (nu stiu ce inseamna ballar)...
Asa ca io as zice sa mai cautam pe undeva prin zona...insa daca voi vreti musai Hoor, n-o sa va impiedice Ilie acuma!!! (mooaaama ce umblu eu la inima sensibila, dar zau ca m-as simti aiurea sa nu vin si io)
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Adelino...facem o incercare si la Mölle SweCamp???
pozulici
Ii contactez...ca si pe mine m-au deranjat astia ... "balla ur" s-ar cam traduce cu "a o lua razna"
Adela99 spune:
Am uitat sa va spun pretul la cele trei cabane de la Höör: 2700 kr pentru toate trei de vineri pana duminica...
si acum caut la Mölle
pana una-alta
Adela99 spune:
am contact biroul de turism in legatura cu:
http://www.linderodsasensturism.com/u_1/u_1.html#stuga
Bjevröd, Hörby (A3) - bagati okiu
daca ni se confirma vom fi cu totii in aceeasi casuta(cred ca rezistam)
Ilie poate si el sa vina si pretul mi se pare bun.
Le-am trimis un mail. Voi ce ziceti? Daca nu-mi raspund pana dupa pauza de masa ii sun
lilanda spune:
Nu-i rau deloc Adelina, mai ales ca sint 4 camere si 12 paturi!!! Ne descurcam!!!
pozulici
Katarina spune:
Adela,ce inseamna exact "ett hålligång ställe"?Am
cautat in dictionar si-am incercat sa gasesc o traducere potrivita,dar n-am gasit decat hållning= atitudine,comportament si gång, care are are mai multe sensuri,printre care si mers,deplasare,alee,gang,data,oara.Madam aia cu care ai vorbit pt rezervare, azis ceva in genul..."nu e un loc de comportament deplasat?".Imi suna cam ciudat traducerea pe care am facut-o.
Katarina spune:
Mah Maria,tu nu citisi ca Adela incearca sa faca o rezervare la Bjevröd,unde-i primit cu drag si Ilie?
lilanda spune:
mey narancea, da' tu citesti din trei in trei??? Nu vazusi ca la Hörby (oleaca mai in jos de Hoor) merge si Ilie???
pozulici