Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Mergi la inceput

Ati inteles?
Am rezervat cu agentia de turism, care va lua legatura cu proprietarul (deci sigur doar 99,99%)si pe urma imi trimite factura si harta.

Mergi la inceput

De acum trecem la "amanunte" importante: ciorba. mici, bere, alcool si altele asemanatoare
narancea, preia comanda (iti predau stafeta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Uraaa,am pus-o de chef!
Adela,sa ne traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Yupiiiii!!!!
Ramine Horby, Adelina, da??? Te pupa Anda si Ilie (care fie vorba intre noi cred co' sa fie cel mai fericit!!!)
Etap 2. Tre sa facem necesarul alimentar si bugetar cu imprastierea sarcinilor de serviciu...!!!

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Yupiiiii!!!!
Ramine Horby, Adelina, da??? Te pupa Anda si Ilie (care fie vorba intre noi cred co' sa fie cel mai fericit!!!)

Da, Hörby - dupa ce primesc harta, o scannez si vi-o trimit si voua (cum am mai spus agentia a spus ca nu crede ca e vreo problema ne-a rezervat-o, da' voia sa verifice si cu proprietarul)

Mergi la inceput

scuze, ca n-am apucat sa scriu mai multe (fiecareia/fiecaruia in parte) zilele astea...

speciali lui Ilie, sper sa ma placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bey voi ma imbolnaviti de nervi,ca io inca nu stiu daca isi poate lua liber Catalin
Adelo,da-mi si mie niste amanunte.DATA EXACTA,si cam pe unde vine,citi km de la GBG?Cind e ultima strigare?Ca eu nu stiu exact cind aflu.
Eu ma spinzur cu lantu' de la WC daca nu pot veni

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Hai ca m-am desteptat si io.Am gasit in sfarsit in svenska Akademiens ordlista ce inseamna hålligång,ca dictionarul suedez-roman de care dispun are cam mari lacune.
Rayuela,io pricepusi ca intalneala e in perioada 10-12 sept,in apropiere de Hörby,mai precis la Bjevröd ( care e undeva intre Ludvigsborg si S.Rörum).Sper sa fi inteles bine.
http://www.stuga.nu/kartsok.asp?sp=SE

Mergi la inceput

Vaz ca nu mi-a iesit figura cu harta..Rayuela,da click pe Skånes län, si-n inima hartii acolo ai sa vezi o pata albastra,care se vrea a fi un lac. Putin mai la est de el ai sa vezi Hörby.

Mergi la inceput