Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

noapte buna mario!!! :-))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Iete ce balamuc de chef se anunta mey!Da ce data ati ales,ca erau sa-mi cada ochelarii de pe nas cind am vazut!bine ca nu vine nime cu avionu,ptiu drace!
Iaca ce am aflat io azi de la nabadaiosii de nordici:
Adeluta e sefa de tabara,sa speram ca gasesti cevasilea pe placul tuturor.Si cu numele..apoi io nu-ti zic Adela?Obisnuieste-te cu ideea
Katerina bea ca si noi. Ura!
Lilanda e de fapt Anda...ahaaaaaa!IAca am mai dezvaliut un nick!
narancea e de fapt..Maria..care o mai strigam si MARIOOOOOOO!!!
Ilie e baiat de baiat ca a latrat aseara de bucurie la aurul fetelor de la olimpiada
Frantuzoaica sa ne cinte Aia cu trandahhhhhhhhir di la Moldova meyyyyyyyy
Io o sa ma invirt printre mese eventual cu cupilu la tite poa' fac si io un bacshis neamule!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Katerino,cu ce profesori faci suiedeza bre?Cum ii cheama?POate or fi aceeasi care m-au invatat si pe mine.Intreb ca de unu ma amorezasem..hehe..o mai trai,ca era cam mosh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Rayuela,pana la vacanta invatai suedeza c-o dna Kerstin Tell,sigur n-a fost ea care-a atentat la inimioara ta.Acum ma trezesc odata cu cocosu din cauza unuia de-i zice Ricardo Troncoso,spaniol de natia lui,dar scapatat prin Suedia de vreo 14 ani.Cica a studiat la universitate psihologia si suedeza,e cam tinerel,n-are cum sa fie moshu tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia_TM spune:

Hej alle sammen!

Ma bucur sa va gasesc voiosi, sanatosi...si la punga grosi. Dupa aproape doua saptamani de stat in Deutschland, unde mi-am vizitat o gramada de neamuri (matusi, unchi, verisori si o nepotica de 8 luni scumpa foc) am ajuns in sfarsit pe plaiuri nordice. Va salut asadar din Copenhaga.

Vi ses!
Cu drag,
Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Frantuzoaica sa ne cinte Aia cu trandahhhhhhhhir di la Moldova meyyyyyyyy
Io o sa ma invirt printre mese eventual cu cupilu la tite poa' fac si io un bacshis neamule!

Neata nordicelor si nordicului!

bey,io n-am voce...eram vocea a doua in scoala generala cand eram in cordar acu',de la sun ca o sticla goala...ase,ca nu va bazati pe mine,eu tin acompaniamentul,in surdina Lilando,iti pasez
Azi trec pe al doilea an de rezidenta in Suedica si pe al treilea de cand am venit prima data p'aici.Asa ca,inca un motiv de
Ce cosmaruri avui aseara de la koreienii aia de la gimnastica masculina ca nici acu nu sunt in apele mele brrrr dar ma bucur ca au iesit ai nostri intre primi 8 si nici un suedez n-a fost p'acolo
Julia,pai hai, inscrie-te si tu pe lista,ce mai stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neata dragilor!!!
Io va cint, da' o sa va para rau...rau de tot!!! Ca sa fiu mai sugestiva, va dau sh-un exemplu: cind eram prin scoala generala era obiceiul ala ca inainte de inceperea orelor, scolerii faceau drepti si 1,2,3 si: "Trei culori cunosc pe lume....". Dupa doua zile de scoala, toata lumea cinta, mai putin Anda, care avea interdictie de la-nvatatoare ca nu numai falsa, da' cica si zbiera!!! Pe de alta parte sa stiti ca am facut bani frumosi cu vocea mea...dar e drept, nu cintind
No...elena mama, pai nu vazusi data??? 11 septembrie?? Ca avu narancea de ce sa se lege aseara!!
Julia...bine ai venit!!! Prinzi cheful de la suiedeji???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Neatza!
si acum cititi cu atentie si raspundeti inainte de ora 16.00 Azi
am vorbit la Höör, sunt trei cabane libere (pe care le-am rezervat preliminar, inainte de ora 16.00, trebuie sa fac rezervarea definitiva

amanunte mai mult sau mai putin placute:
- doua cabane cu bäddsoffa (recamier, sifonier) - 2 personae + våningsäng (pat supraetajat) 2 locuri
- o cabana cu doua locuri (Ela & co)
pana acum toate bune ...
cabanele cu tot ce trebuie: frigider, aragaz samd
o veranda de 10 m2, posibilitati de grill

si acum vestea proasta:
Ilie ... din cauza alergiilor ... ati inteles? nici nu-mi vine sa scriu
si mai e ceva: a spus ca nu e un loc de hålligång ...o cabana din cele patru e deja rezervata...deci nu vrea chefuri salbatice...ce stiu eu poate e pozitiv, nu mai canta nimeni...da' eu cant (a se citi zbier) bine

Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

P.S. Acum ...ea a spus citez ca sa nu dau loc interpretarilor personale "det är inte ett hålligång ställe, om du förstår...vi vill inte att någon ballar ur ..."

ni se potriveste acest loc, in cazul asta?

Mergi la inceput

Si cu Ilie ce facem?

Mergi la inceput