Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

adelino vi cu motanul bre ? hahahahaha esti tare, il dam lu ilie sa il haleasca.

Mergi la inceput

de ce zici brea asa? ca avem si noi ce sarbatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilanda, asa e...

Radu (ai zis bine) vine insotit de Kati (sssttt... sa ramana secretul nostru - cred ca o sa va fie greu sa-mi spuneti pe nume , dupa ce v-ati si m-am obisnuit cu Adela, Adelina si alte alintari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

auzi narancea, horica vine ori nu...ca vezi ca e al 13-lea pe lista!!! (no, serios, ia zi citeva date despre horica asta!!! :-)...ca bine zicet Kati...nici nu bagai de sama ca ma trecui acolo cu al meu prenume. Mai nashpa o sa fie de narancea...ca are vreo doua nick-uri!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Motanul, care s-a saturat si el de anonimat (si se prezinta - Fläckis) nu vine, ca prefera sa aiba casa la dispozitie si sa-l streseze pe Bruno (sandekorre, nu stiu cum ii zice pe romaneste, un fel de soarece)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Hai mai narancea,pe tine cum te mai striga acasa?in afar' de 28 ale lunii si madam' Popescu?

Mergi la inceput

horica o sa iti placa, e baiet valabil. stai sa il intrebam, dar asa cum il stiu eu precis ca o sa vina, negresit

Mergi la inceput

mi se mai zice mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

iete si la Katarina...se baga ea in intimitatea omului!!!
Kati, si noi mai avem o chinchilla, Balder ii zice (Niels sustine ca asta e un fel de zeu danez - omologul lui Adonis, da' io am cautat in dictionar si balder inseamna fese...) El o sa ramina acasa, mitelul!!

pozulici

Mergi la inceput

noapte buna , grasutzelor ! si sa visatzi frumos !

Mergi la inceput