Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Katarina...numai vesti bune!!! Da si una proasta dupa interventia laparoscopica: n-ai voie sa conduci 24 de ore si asta nu din cauza operatiei, ci a anesteziei care se face ori locala, ori generala. Durerile in umar, iarasi nu te tin decit o zi la fel ca si starea de oboseala si ameteala...deci o sa fii anternata la intilneala

Andreea, mama si io ramasei uluita cind am auzit ca in Suedia, scapi cu maxim 10-12 ani pentru crima premeditata. Cind fusei io pe-acolo era mediatizat cazul unei mame care-si omorise fetita si care scapase cu vreo 8 ani numai, in conditiile in care un nene cu nu'sh evaziuni la buget fusese condamnat la 20 de ani de inchisoare!!! Pai cum se mai fure omu' la voi???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

soacra mea lucreaza la penitenciar si mi-a spus ca ce-i acolo,ce DREPTURI au prizonierii,ceva de groaza!!sa aiba carti si reviste de care vor ei,nu din alea vechi pe care le-a rasfoit si vecinu,mancarica speciala,ca na,are deranjamente omu ..si tot asa!si vezi bine ca daca nu-i satisfaci aceste cerinte,i-ai suprimat dreptul de a fi om!
no comment ca ne stricam cheful de party!is prea multe in lumea asta care nu sunt cum ar trebui sa fie asa ca de ce sa ne enervam pe niste nimicuri ca astea?
deci mai lipseste Elena deocamdata,nu?Elena,tu de nu ne vrei noi te vrem!
Adela,ii luam de la Göteborg?(pe sus)inchidem casa si cu asta-basta!Ii dam o tuica la sefu' lui Catalin si am rezolvat treaba!pai,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

franzelutza e trai pe vatrai la pirnaie ? hahahaha dam o tura si noi pe acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

da,e trai bun prin *colturile intunecate*.Se mai castiga si bani frumosi din te miri ce munca,cate unu in celula,mancarica,vizite,pachete si tot asa...cred ca de asta au evadat atatia de prin penitenciare..au prea multe libertati!Bineinteles,ca nu e din pricina gardienilor,ei saracii,urmeaza sistemul si legea!na,ca am zis-o!
De vrei iti fac rost de legitimatie de VIP ca sa mergi,ca sa-ti faca aia in ciuda ce bine o au ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua fetile!
Katerina,sanatate multa iti doresc!Sper ca o sa te insanatosesti repede!Iete ma,la Sankt Göran!Cam pe acolo stateam eu cind am venit in Suedia..la Stadshagsplan,daca iti spune ceva.
Adela,si noi pe lista,ca daca stabilim din timp,poate sa-si ia Catalin liber dinainte!
VA pupez,revin mai incolo

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Uraaaaa!La beut si chefuit cu mine!Sa cante lautaaariii!Hop sh-asa sh-asa!
Mey,acum tre' sa-mi vad de strachinile mele, ca am fost azi la scoala unde ganguresc pe suedeza si m-a umplut profu' cu particule.Da'd-alea de la verbe. Timp as fi avut suficient sa buchisesc,da' am avut atentia deraiata.Rasucesc de-ora un cuvintzel si incerc sa-l inteleg: skitsnällt.
Un user suedez mi-a trimis urmatorul mesaj,in timp ce aveam deschis programul DC++ : Kan du öppna en extra slot för mig?Det skulle vara skitsnällt!Asta a fost inceputul unei colaborari frumoase si de durata cu prima parte a acestui cuvintel,cu consecinte indiscutabil instructive pt un novice in ale limbii suedeze.Ia auziti cum suna: ren skit,gammmal skit,full av skit,djävla skit...si nu mai scriu nica' ca daca ma pune vreun moderator sa traduc am incurcat-o ,na! Cu mandrie in glas va spun ca am reusit sa fac Lista lui Skit fara sa ma repet,si asta pe o pajina intreaga
Maine merg cu ea la scoala sa primesc nota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Ma bucur ca aveti chef de chef
Eu inca sunt la vanatoare si astept confirmari...va tin la curent...sper ca pana vineri sa fim in clar cu unde, cat si ... de ce

Mergi la inceput

Tragem neshte concluzii Adelina???
1. Toata lumea e da acord cu vikendul lu' 11 septembrie...
2. Locatia ramine Hoos (da???)
3. Prezenta ar fi urmatoarea:
- Elena, Catalin Amelie - 2 persoane si-un cupil
- Katarina si din sambo - 2 persoane
- Andreea si Daniel - 2 persoane
- Adela si Radu ( am zis bine???), motanul - 2 persoane si-un motan
- Narancea cu narancea - 2 persoane (da' poate or fi trei cu horica cu tot)
- Anda, Niels si Ilie - 2 persoane si un ciine
Totalul iese: un cupil, 12(13) persoane adulte, un motan si-un ciine
4. Mobilul: chef de chef!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

11 septembrie mi se pare perfect, sarbatorim pe bin ladin hahahahaha

Mergi la inceput

mey, narancea si io care vroiam sa fiu finutza si sa evit orice comentariu...vii tu acilea si dai cu batu'n balta!!!

pozulici

Mergi la inceput