Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Adela,adauga-ne repede pe lista.
Si acus ma rog de voi sa-mi dati si mia cateva lamuriri in legatura cu o problema de sanatate.Am un chist de natura benigna la sanul drept si-am primit vestea amara ca voi fi operata saptamana viitoare,marti..In iunie am facut o mamografie ,o ecografie si o punctie la san,care au confirmat existenta chistului(de numai 2 cm),urmand ca undeva prin luna septembrie sa fiu operata.Dar ieri consortu' a primit un telefon de la spitalul St Göran,ca m-au programat pt operatie pe 24 august si ca voi primi de asemenea si o confirmare scrisa in cursul acestei saptamni.Intrebarea care ma framanta este daca operatia va declansa ulterior reactii secundare,nu stiu nici eu,poate durerea va persista o perioada mai lunga de timp,sau nu voi putea misca bratul drept..Nu m-am putut intelege deloc cu medicii din spital,parca-s batuti in cap..
Mi-au dat informatiile cu tzaraita,asa ca pt o imigranta ignoranta si bananiera.Nici acum nu-mi cunosc diagnosticul exact,doar ca am un chist,ca operatia va fi usoara,dar ca e musai sa o fac.Mi-e teama de eventuale complicatii postoperatorii,care ar putea sa ma impiedice sa ma intalnesc cu voi.Voi stiti ceva despre astfel de cazuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mey, Katarina, se poa' sa ne dai tu vesti de-astea??? Uuuufff!!! io stiu ca recuperarea dupa interventii grele chirugical, se face cam in doua saptamini, in sensul ca te poti misca fara probleme, fara dureri. Mai de lunga durata ramine insa, ca problema, aia cu pansatul...dar asta in cazul in care interventia cu pricina e cu...cutitul!!! Hai ca ma interesez ca am la cine...si-ti spui amanunte pe privat!!!
Sanatate multa

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Buna!
Imi pare nespus de rau sa aflu asa vesti proaste!!Eu am un caz in familie,o matusa de a mea s-a operat de multe ori la san...pana la extirpare,ce-i drept chisturile ei erau de o alta natura...nu stiu cat de dureroasa este operatia,dar daca ei spun ca e usoara..probabil e operatie din aia *laparascopic*(habar nu am daca am scris bine ce am scris,dar cred ca stii despre ce e vorba)si nu cred ca sa ai nevoie de mai mult de o zi spitalizare dupa...asa zic ,dupa umilele mele cunostine de medicinaeu iti tin pumnii sa fie bine si sa fie asa cum am spus eu aici
si multa sanatate!

Mergi la inceput

A...si sa nu mai spunem cum te trateaza prin spitale..ca io fusei sa-mi ia sange pentru analize si proasta de asistenta ma inteapa de 3 ori in vena...cica nu are presiune sangele meu..ma duc acasa,mananc si telefon..sa viu iar la spital..ca n-au luat de ajuns!!!de data asta ma inteapa in dejt!ie-te asa m-am ales cu 4 gauri intr o zi!

Mergi la inceput

Multumesc mult,Lilanda!
Imi doresc mult sa va cunosc,mi-am facut o gramada de planuri,sa facem un week-end de pomina ,sa ajung si-n Copenhaga,sa-mi vizitez si prietenii din Helsingborg...da' nu ma asteptam la operatie chiar acum.Nu vreau sa va incurc cumva cu rezervarea cabanei.
Frantuzoaico,stiu ca operatia necesita doar o zi de spitalizare,da' nu stiu cum merge cu refacerea de dupa.

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa!Frantuzooaaicooo!Mah,nu mai povesti de gauri d-alea,ca mi s-a pus un nod in gat.Vezi ca eu sunt cam nevricoasa de felul meu.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Gata frantuzoaico cu plecaciunile,ca te-am iertat.Sincer,cred ca operatia e un mic..rah..,da' vreau io sa ma asigur ca nu doare ,nici inainte,nici dupa.Si nici restrictii la alcool nu vreau.

Mergi la inceput

Ase ,ase te vrem!!!Capul sus ca totul va fi bine!
Ai sa vezi ca ai sa uiti tu de toate cand ne apucam de chefuit!de alcool nu cred sa ai restrictii,dar mai stii ce mai spun astia p'aici...ca ieri imi citea Daniel de pe net-un cuplu-in divort.Sotia ceruse divortul pentru ca al ei sot profitase de fiica lor de 12 ani.Ce s-a intamplat cu sotul?a intrat la racoare pt numai 4 ani!! si a primit 200.000 sek despagubiriiar sotia-aceeasi suma....nu mai am cuvinte...poate gasesc articolul sa vi-l dau sa cititi.nebunie curata!
Ei lasa ca noi o sa bem,o sa chiuim,numai asa,de dreci sa le aratam cine-i mai tare din Höök!

Mergi la inceput

Tre sa mai scriu ceva...ca nu-mi place 13 din dreptul nick-ului atat

Mergi la inceput