Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pentru mine suna OK saptamina 37....am ramas aceeasi: doua persoane si un ciine.

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Adela.peste vreo ora pot sa-ti dau si eu un raspuns.Nu stiu daca min consort poate veni in saptamana 37 si daca nu cumva a solicitat niste zile libere in perioada programata initial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

nici eu nu pot da un raspuns acum,dar cred ca se rezolva !Depinde daca consortu isi poate lua liber!Cit despre camere,desi mi-ar placea la inghesuiala,noi trebe sa avem o camera separat,ca nu cred ca vreti sa va urle in cap Amelie pe la 2 noaptea.Pupici

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Romancele CAMPIOANE OLIMPICE!!!
BRAVO BRAVO BRAVO!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Nu'sh de ce, dar parca ma bucur mai tare acum ca nu-s in tara!!! Mooama ce emotii am avut, ca si americancele astea sint bune bune...chit ca-s babe

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Si eu am avut emotii, mi se pusese un nod in gat ...exact cum mi se pune acum cand nu stiu daca sa mai caut cabana sau nu Nu vreau nici sa va dezamagesc ca nu gasesc, dar nu pot nici sa ma avant sa caut fara sa stiu cand si cati puteti. Ma gandesc si la al Katarinei sot si la al Elei, care trebuie sa-si ia liber...deci ce facem?

Sau sa rezerv in prealabil si pe urma sa dez-rezerv cu taxa aferenta?

P.S. narancea, tu cate persoane esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

adelino eu sint o persoana, dar cumva am sa mai vin eu cineva, ca am un loc in masina, cred ca mai iau pe cineva din copenhaga deci pune-ma doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

graselor, facem o cratitza mare de ciorba, din aia de vacutza cu leustean, smintina si ardei iute, si facem mici. si bautura poate facem o lista cumva si aducem din germania bere ieftina. si mai avem pe Horia in copenhaga care are magazin de produse romanesti, poate cirnaciori oltenesti, cabanosi, slanina, palinca sau mai stiu eu ce cascaval, sau vinuri romanesti. a zis ca daca este aduce si doi muzicantzi sa ne zica la tzambal

Mergi la inceput

Asa, narancea, mama...ia pun-te tu pe fetele astea, care ar fi trebuit sa zica daca e buna data ori nu ca sa poa' sa faca si-Adelina rezervarile!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by narancea

graselor, facem o cratitza mare de ciorba, din aia de vacutza cu leustean, smintina si ardei iute, si facem mici. si bautura poate facem o lista cumva si aducem din germania bere ieftina. si mai avem pe Horia in copenhaga care are magazin de produse romanesti, poate cirnaciori oltenesti, cabanosi, slanina, palinca sau mai stiu eu ce cascaval, sau vinuri romanesti. a zis ca daca este aduce si doi muzicantzi sa ne zica la tzambal

Mergi la inceput