Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 6

Eliza5 spune:
Dragelor, precizez: stiu ca scurgerile sunt normale in sarcina asa ca nu ma luati ca etalon si sa nu incepeti sa credeti ca voi aveti ceva! Probabil ca doctorul meu a vazut altceva ciudat pe acolo si de aceea mi-a dat antibioticul. Oricum, incredere in el am 100% si am citit pe prospect ca nu s-a observat nici un efect advers asupra fatului sau mamei asa ca o sa iau totusi tratamentul. Peste vreo 10 zile imi fac iarasi toate analizele (secretie, toxo, listeria, analizele sangelui, etc.) si sper ca totul sa fie OK :-)
Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Miche spune:
Try , iti multumesc mult pentru raspunsul tau. Esti o adevarata enciclopedie.
Am vorbit cu doctorita mea si mi-a zis sa merg cat de repede la un medic de boli nutritioniste sa-mi prescrie un regim alimentar. Din pacate , pana vineri n-am putut sa-mi fac nici o programare, ca de' , e perioada de concedii.
Oricum , de ieri, dupa ce am avut rezultatele sunt foarte precauta ce mananc (si stii ce e comic? eu credeam ca am un regim alimentar sanatos......)
E adevarat ca cu cateva luni inainte sa raman insarcinata am facut o cura drastica de slabit in care nu mancam nimic decat 1 prajitura pe zi....
Sa-mi fie invatatura de minte... Si ma gandeam (pana ieri) ca tot asa am de gand sa slabesc si dupa sarcina -ca asta esra metoda mea de slabire brusca cand cresteau KG
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

aime spune:
Va sarut dragele mele burticute!!!
N-am reusit sa citesc tot despre voi, dar recuperez eu...imi lipsiti tare mult si nu o data, cand ma framanta cate ceva, mi-am zis "oare fetele ce-ar zice?" si sa stiti ca uneori ajuta, gaseam raspunsul repede.
Pot sa va spun despre noi ca suntem bine, si ca bebita noastra este fetita, o fetita tare zglobie si zicem noi fericita, mereu activa...si acum cand scriu e toata numai o miscare...Suntem fericiti si chiar daca pronosticul va fi altul, adica cu bleu, nu-i bai, suntem fericiti ca e sanatos si ne pregatim intens ptr ziua cea mare.
speram sa mai echilibrez balanta, dar vad ca baietei conduc detasat...roserbita, pune si la mine te rooooog, MIRUNA cu roz...doamne ce placut e...
Va pupicesc si poate mai apareti azi, ca stau pe net pana pe la pranz...
aime 26sapt si bebe Miruna

andreap spune:
Buna dimineata! Mi se pare mie sau scriem din ce in ce mai putin?Inainte de seara pana dimineata se adunau cateva pagini bune.
Am vazut ca discutati destul de mult despre secretii.Mie mie se intampla sa dau fuga la baie sa vad daca nu cumva este singe sau altceva, asa sunt de abundende.Dar cum analiza secretiei de acum 2 luni a iesit OK, stau linistita.
Try, multumesc de incurajari.Sper sa reusesc sa dau jos, mai ales ca inainte mancam orice si nu ma ingrasam deloc.Mi-e frica d eo schimbare a metabolismului, ptr. ca nu sunt obisnuita sa tin regim.
Imi cer mii de scuze ca ieri nu v-am spus "la multi ani" celor cu numele de Maria.Va spun azi.Cu ajutorul lui D-zeu anul viitor voi sarbatori si eu o Marie.
Aime, sa-ti traiasca fetita.
Nu mai am rabdare pana joi cand merg la Iosup.Doamne ce incet trece vremea!
Andreea 27 saptamani +BBica

danette spune:
Aime, FELICITARI!!
Chiar ma gandeam sa te sun, ma gandeam ca probabil deja stii ce ai in burtica...
Nu stiu de ce aveam eu asa un feeling e ai fetitza....
Dana - 25 + sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

aime spune:
Danette, iti multumesc mult de tot, stiu de o saptaman asi un pic si in fiece zi imi spuneam sa te sun, dar ma luam cu altele si amanam...azi insa am ocazia sa stau un pic pe net...asa ca...iata-ma, sau mai bine zis iata-ne...
aime - 21 saptamani
DPN 20 nov, dr. Mihaela Grigore, Mat. Cuza Voda, Iasi

roserb spune:
Buna dimineata!
Aime, ce ma bucur pentru tine , stiu ca iti doreai mai mult fetita! Cum e in concediu?
Baietoiul meu e un mare zbuciumat inca din burta, cred ca o sa semene cu sora-sa din punctul asta de vedere, toata ziua da din picioare , mi se muta burta in toate directiile.
Cu secretiile stau si eu la fel ca voi, in sensul ca sunt destul de abundente , nu ma impacientez , asa am avut si data trecuta si dr. a spus ca daca nu sunt alte simptome, le lasam in pace.Oricum, e neplacut.
Mie mi se pare ca deja am burta foarte sus, daca mananc ceva mai mult nu mai pot respira .Asa aveti si voi, mamici de baietei? Cu Bianca , parca era altfel distribuita, mai mult pe latime.
Roxana- spatamana 28
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

danette spune:
Roxana, si burtica mea e sus de tot, si e fetitza...
Si eu simt ca nu mai pot respira bine dupa ce mananc. Chiar ca nici mie nu m-i s-a dezvoltat pe laterale (latime) burtica...
Maine merg la dr. si sincer am asa o stare de teama parca, sa nu-mi spuna ca nu e fetitza...ca intre timp i-au mai crescut cateva chestiutze...
Prea m-am obisnuit cu ideea ca am o bebelina...
Secretiile mele sunt abundente de la inceputul sarcinii, la un moment dat si eu m-am speriat cand am simtit ca m-i se prelinge ceva, mai ales ca era transparent si mai apos... apoi sau mai ingrosat, dupa care din nou au devenit apoase... si tot asa... M-am obisnuit cu ele, sunt dependenta de tampoanele zilnice... asta e!
Dana - 25 + sapt.
DPN 27 Nov.

dama spune:
Aime, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Si spor la cumparaturi de acum.
Roxana, trece si la mine inca un nume de baitel, in fata lui Andrei pune David. Dupa indelungi discutii cu sotul am rusit sa ajungem la un consens. Eu l-am vrut de la inceput, dar el voia numai unul.
Si sa stii ca eu desi am baietel, nu mi se pare burtica asa sus, bine eu sunt cu o saptamana in urma ta, poate ma creste intre timp.
Try, pe mine ma distrase ideea cu valiza (ca nu am mai fost decat o singura data internata, si atunci, era mama care imi aducea tot ce aveam nevoie). Dar bineinteles ca daca vor fi multe de luat, ne pregatim si ca de vacanta.
Fetelor imi alearga acum ochii dupa biberoane, sterilizatoare, etc., dar nu stiu cata nevoie voi avea de ele la inceput daca voi alapta. Vreai sa iau si eu "mulgatoare" mecanica, dar cred ca biberoane numai unul sau 2. Voi cum veti face?
27 saptamani

danette spune:
Moss, cred ca Sanosan nu au scutece pt. bebe (gen Pampers)... doar produse cosmetice pentru ingrijirea copilului si a mamei.
M-am uitat si eu pe internet si nu am gasit scutece de unica folosinta de la Sanosan.
Dana - 25 + sapt.
DPN 27 Nov.