Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 7

Moss spune:
danette, si eu mi-am pus problema pe care ti-ai pus-o tu ! Eu merg joi la doctor si sper sa nu inceapa sa-mi spuna alte chestii pentru ca mi-ar pica destul de greu. Nu ca nu as vrea un baietel...dar pentru mine, in burtica, este Alexuta..
Burtica mea este tuguiata, deloc dezvoltata in lateral, din spate nu se vede absolut nimic si e cocotata sus ! Iar cand mananc si ma umflu parca imi ajunge pana in gura...
cat despre secretii, la mine nu pot spune ca sunt abundente, dar exista...folosesc protege-slip si nu am probleme.
la mine problema este ca stand foarte multe ore pe scaun la birou ( desi ma mai ridic in timpul zilei ) cand ma ridic ma cam doare jos burtica si nu pot sta dreapta de spate. Daca am trebuta pe la bucatarie ma cam doare spatele si trebuie sa ma asez cam la 15-20 minute de stat in picioare..
ce puteti sa-mi spuneti de centura prenatala ?? de unde pot sa cumpar ??
vroiam sa va mai intreb ceva: voi va cumparati pompa pentru sani ( lapte ) inainte sa nasteti ?? am inteles ca cele de la Chicco sunt cele mai bune, dar si aici am vazut mai multe modele: la 2.600.000 lei, la 750.000 lei, etc...voi stiti ceva mai multe despre asta ??
aime, SA-TI TRAIASCA PRINTESA !!!!!
cristina 29 saptamani, DPN 3 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani, 52 kg inainte - 67 kg in prezent

danette spune:
Dama, eu deja am luat sticlute cu biberon ca nu se stie cum va fi cu laptele, asa ca mi-am zis sa le am, sterlizatorul pentru ele l-am primit de la o prietena.
Acuma cu pompitza de "muls"... am tot auzit de la diverse mamici, ca nu-i chiar asa de OK, mi-au spsus ca risti sa-ti deformeze sanii... in sensul ca se maresc mult areolele de la mulsul mecanic.
Ca cica tot mai bun e mulsul cu mana, daca e necesar...
Dana - 25 + sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

olga_stan spune:
neata gravidutelor si sa aveti o zi minunata la fel ca si voi!
eu sunt suparata ca ma doare piciorul, mai precis soldul, cand merg si nu pot sa merg dupa bunul meu plac, merg ca o rata leseasca! intrigant este faptul ca ma simt super bine cu sarcina si in schimb ma doare piciorul! azi ma duc la doctor sa vad de la ce mi se trage...poate de la sarcina, apasa pe vre-un nerv sau lipsa de calciu?! azi am incercat sa merg pe jos pana la servici in speranta ca .."cui pe cui se scoate" dar nu a fost asa, in loc de 45 de min cat fac pana la servici am facut o ora.
fetelor, voi ati citit aici pe acest sait la odiseia sarcinii in 40 de saptamani?! ati vazut ce ne asteapta in trimestru III de sarcina?!
ma bate si pe mine gandul sa incep sa imi fac bagajul pentru mine si bebe...mai ales ca mai am putin si intru in luna a saptea si trebuie sa fiu prevazatoare si precauta...pe mine mama m-a nascut la 7 luni.
olga 30 ani si bebe 25 saptamani de la u.m.
64kg/50kg inainte, doc. mihaila de la spitalul judetean arges
d.p.n. sfarsitul lunii noembrie

roserb spune:
Dana, crede-ma ca mulsul cu mana e destul de nasol, plus ca nu ai aceeasi "productivitate", adica te chinui o gramada, mai ales daca nu ai tehnica- eu una nu am reusit cu succes. Eu am folosit vreo 2 tipuri de pompe , si nu mi s-a modificat forma sanului, in sensul in care zici tu.
Altfel, stai linistita ca domnisoara Iris e tot fetita, iti zice Mama Omida!
Moss, cele mai bune pompe sunt unele cu un fel de maneta , erau vreo 2,5 mil la Avent parca; alea de 750000 sunt cele tip seringa - sinistru de utilizat , am avut la inceput.... Cat despre momentul cumpararii, e bine sa o ai inaintea nasterii sau imediat dupa.
Roxana- saptamana 29
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

daniela_sb spune:
Buna dimineata tuturor!
Felicitari pentru fetita, aime. Eu am hotarat ca e mai placut sa nu stiu ce e inca. Ne tot facem planuri: cum o sa fie daca va fi fetita, cum o sa fie daca va fi baietel... Asa ca nici nu l-am intrebat pe dl. doctor. Nici nu cred ca se vedea ceva din pozitia in care statea bb. Poate va dati voi cu parerea ca am pus si niste poze .
Burtica mea e mai jos, dar tot am senzatia ca nu mai pot dupa respira dupa ce mananac.
26+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Jasmine spune:
Aime,felicitari pt fetitza!
Roserb,la mine burtica e tot jos,inca n-a inceput sa se ridice.La "Odiseea" scrie ca din saptamana 27 abdomenul urca cu 5 cm pe saptamana.Mie imi convine,pt ca e mai incomod cand burtica e mai sus.
Nici la mine burtica nu s-a umflat pe laterale,sau pe latime,cum sa zic....e adunata toata in fata si parca as avea o minge acolo.Clar tinde spre forma tuguiata de care vorbesc babele (cand ai baiat in burtica).
La capitolul scurgeri,eu n-am observat nici o modificare pana acum.E totul ca de obicei,nu se uda chilotul si nu mi s-a intamplat niciodata sa simt cum curge ceva.Dar probabil nu e timpul trecut.
Dar vad ca va preocupati serios de cumparaturi pt venirea lui bebe.Eu n-am facut nimic la capitolul asta.Poate daca n-as sta la serviciu de la 9 dimineata la 6 seara.Adica plec de acasa la 8 si ma intorc la 7 seara.
Jasmine 27 saptamani

raluca.gabriela spune:
Buna dimineata, fetele.
Vad ca vorbiti despre burtica: a mea e dezvoltata in laterale, nu e tuguiata, dar ce e naspa e ca este foarte jos. Si cand spun "foarte" citez din dr de fam... Cum o fi asta? Cica trebuie sa se ridica... Cand? Si daca nu se ridica, ce inseamna? Offffffffff...
In plus, la dr de fam nu pot merge, e o nebunie generala acum cu toate compensarile astea, sunt o tona de pensionari nervosi, neintelegatori si disperati. Cred ca mai trebuie sa astept vreo saptamana...
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

ioana_du spune:
Buna dimineata, dragelor !
Aime, felicitari !!!!!!! Ce bine ca mai avem o fetita !!!
Am fost dimineata sa-mi recolteze sange pentru hemoglobina si calciu. Asa a zis d-na asistenta, o sti ea ceva.
Olga, ce ne asteapta in trimestrul 3? Ca... mie mi-e frica sa ma uit !
Fetelor, sa nu uit !
AMR 4 ZILE PANA LA CONCEDIU !!!!!!!!!!
Ioana si Bianca pui
in sapt 23 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

misticgirl spune:
Buna dimineata,fetelor!
Aime,felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa,frumoasa si cum iti doresti tu.
Danielanu iti pot vedea pozele pt ca la adresa data de tine nu exista poze postate. Esti sigura ca ai adaugat pozele? Sau e computerul meu de vina?
Fetelor,burta mea nu s-a dezvoltat in lateral,din spate nici nu se vede ca sunt graviduta.In schimb,in fata am o minge, care inca nu a urcat.Este inca destul de jos (nu foarte) si ma bucur, pt ca dupa 27 sapt. am inteles ca va urca,asa ca mai profit acum de acest privilegiu. Cand va urca burtica e posibil sa am probleme mai mari cand stau la birou sau la masa.
Fetelor,azi sunt obosita,mi-e greata si vreau acasa. Am o zi din aceea, in care ma simt pur si simplu ametita,aeriana.
Va pup si mai postez mai tarziu daca mai am timp.
Claudia 25 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

daniela_sb spune:
Scuze, misticgirl. Asa de ametita cum sunt eu la ora asta, am pus pozele, dar am uitat sa le mai dau si share. Acum sper ca e ok.
26+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos