Viata In Germania (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Mona_B spune:
quote:Roxana, eu am vazut ff.putin, dar n-am rezistat, fiind si gravida si nici n-am nervii prea tari sa urmaresc interventii chirurgicale ori filme de groaza.Pe scurt:nu mi-as face asa ceva!
Originally posted by roxanak
Fetelor, sunt socata si nu pot manca. Ieri seara m-a pus aghiuta sa ma uit la operatia estetica la sani transmisa in direct pe RTL si mi-a perit orice chef. Stiam ca e brutala, dar chiar asa de barbara, macelarie curata, nu mi-am imaginat. Nu am rezistat decat o jumatate de ora (inclusiv anestezia), dar mi-a ajuns. Am ajuns sa-i admir pe chirurgi pentru sangele tare si m-am lamurit ca nu-mi voi dori niciodata asa ceva.
Voi ati vazut emisiunea? Ce impresie v-a lasat?
Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)
AdynaB spune:
Saliu fetele,
Roxana,am vazut si eu operatzia dar pe bune numai putzin,mi se intorsese stomacu si mai vroiam sa manic ceva...dar am aminat am mincat a doua zi...o nebunie
Cristina ce mai faci drago,te-ai mai linistit? Pupice la bebei
Adyna si Selina bambina
tinatache spune:
Adinuta, daca mai ai timp si chef ma bucur sa ma mai suni ca eu pot sa ma hotarasc de 1000 de ori sa pun mana pe telefon ca de fiecare data intervine cate un dusman. Ne-am mai linistit acuma cu casa dar am intrat in alta belea: Kinderbetreuung. Am pt 3 luni, apoi 3 luni tb sa gasesc, apoi iar 3 luni vine mama si tot asa, panarama vesela. Acuma astept sa vina ziua de luni sa vedem cum merge la gradi cu Andra, va merge 2 zile pe sapt. si am mari emotii. Dar macar scap de ea cateva ore ca imi mananca zilele amandoi acasa. Ma opresc aici, va pup si mai vb.
Cristina
roxanak spune:
quote:
Originally posted by cici
Roxana , multumesc mult, azi am vorbit cu vara-mea, era in extaz cand am intrebat-o:-Fratele lui Any se numeste Helmut?
Da el este fratele .Any, arhitectul si vara-mea au copilarit au facut scoala impreuna si au tinut destul de mult legatura.
Acum sa nu radeti de mine ca va mai intreb ceva.
(040) este ?ca numarul am inteles e 53693240
Roxana ,Kintea A si P sunt 2 persoane diferite? m-ai bagat in ceata Valbert este nume?
Also,care este nr de tel .al A kintea?
scuze ca va tulbur linistea ,eu mi-s mai grea de cap.
cici
Draga Cici,
(04) la numarul de telefon este prefixul ptr. Hamburg. De exemplu daca suni din Romania, numarul este 0049 - 40 - 53693240 (Nr. lui Helmut).
Despre adresa pe care ti-am dat-o cu doua prenume este ca daca locuiesc doi oameni (pereche) fara sa fie casatoriti, se pot inscrie in cartea de telefon cu ambele nume. In cazul tau ar fi Kintea A. iar a doua persoana cu P. Valbert cred ca este un cartier. Sper sa nu ma insel.
Eu am mai gasit o avocata pe care o cheama Kintea Sabina. Persoana pe care o cauti are cumva doua nume???
AdynaB spune:
cristina lasa ca te sun sapt. viitoare sa povestim poate pina atunci mai aflu cite ceva despre asta cu avutu grijei.
pupice
Adyna si Selina bambina
Porumbita spune:
Buna tuturor!
Am si eu o rugaminte, la cele care sunt sotii de greencardisti.
Prietenul meu are o oportunitate sa plece in Germania cu greencard in noiembrie (e sigur in proportie de 90%). ce as vrea eu sa stiu este dc e mai usor sa fim deja casatoriti cand obtine GC, sau putem sa ne casatorim dupa. In cazul asta cam cat dureaza sa pot veni la el.
Si referitor la acte, formalitati daca ne maiputeti da ceva detalii!!!
Multumesc mult de tot!!!
tinatache spune:
daca sunteti casatoriti puteti veni amandoi o data. In momentul in care ii da lui viza, ti-o da si tie. Despre restul nu ma pricep, dar citeste pe forumul asta: www. romanians-de.org, acolo parca era cineva care s-a casatorit dupa ce a obtinut viza. Multa bafta!
Cristina
Porumbita spune:
cristina, multumesc de raspuns!
l-am rugat deja pe prietenul meu sa posteze acolo! o sa mai iau un pic site-ul ala la purificat sa vad unde este topicul de care zici!
Camelia spune:
Stie cineva cand incep cursurile la VHS? Am stat o ora pe site-ul lor fara sa reusesc sa aflu. Probabil nu stiu eu unde sa ma uit! Te pomenesti ca trebuie sa merg maine la scoala si nu-mi sunt gata temele!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
ralucule spune:
Buna tuturor, ma bag si eu ca musca acum....
Dar stau si eu in Germania de 3 luni si tot ma gandesc sa va anunt, dar nu stiu de ce nu am facut-o....
Am si eu o mare intrebare: e grea scoala asta de soferi aici la nemti? Si e greu examenul pt carnet?
Germana mea a cam devenit de balta, deoarece 2 ani am locuit in olanda si am invatat olandeza si acum fac cam multe confuzii.... Oare sa ma duc la un mic curs de limba germana, ca apoi sa fac scoala de soferi? NU sunt lemn cu semnele si cu condusul, dar am inteles ca trebuie sa fac orele alea impuse....
Dati-mi si voi parerea voastra, va rog
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule