Viata In Germania (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

multumesc, vad ca sunt cerinte diferite, trebuie sa dau un telefon, sa vad daca am si succes...
Am fost la tanti cu Studienberatung si m-am dus bou si m-am intors vaca. Marele Termin a durat 10 min in care mi-a dat o lista cu niste societati care dau burse (nici nu m-am uitat pe ea dar sigur le-a gasit si eu pe ent ca am dat peste zeci de astfel de soc.) si atat. Singura chestie e ca intreaba daca nu pot plati in rate si daca afla ceva ma suna ea... la Sf. Asteapta. Asa ca am rezolvat si cu asta:( Sa-mi scot dreptul de munca si la treaba cu mine, asta-i solutia!

Ancuta, eu am mai spus ce e cu certificatele astea: sunt bune in masura in care se cer acolo unde vrei tu sa studiezi. La mine, de ex, Cambridge nu ar fi facut nici cat o ceapa degerata pt ca ei au cerut altceva. In alta parte, e posibil sa valoreze mult. Asa incat hotaraste-te ce vrei sa studiezi si in functie de ce cer ei ai timp sa te pregatesti pana anul viitor, sau pana in sem. de iarna, dupa caz.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Fetele din Germania ma ajutati putin?
Am o verisoara care apierdut legatura cu prietena ei din Germania de cativa ani si cand i-am zis ca incerc sa o gasesc s-a luminat .
Poate o puteti gasi in cartea de tel.
Se numeste Kintea Any ,este judecatoare sau cam asa ceva , ultima ei adresa a fost in Hamburg.Va multumesc anticipat.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

In paginile aurii ale nemtilor n-am gasit decit un Kintea, si anume un arhitect:

Kintea Helmuth Dipl.-Ing.
Architekturbüro

Wellingsbüttler Weg 42
22391 Hamburg Telefon: (040) 53693240

sper sa te ajute:-) poate is macar veri de-al treilea:-)

Mergi la inceput

Mersi mult ,cred ca e fratele ei,chiar azi mi-a zis ca are si un frate arhitect.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Fetelor, sunt socata si nu pot manca. Ieri seara m-a pus aghiuta sa ma uit la operatia estetica la sani transmisa in direct pe RTL si mi-a perit orice chef. Stiam ca e brutala, dar chiar asa de barbara, macelarie curata, nu mi-am imaginat. Nu am rezistat decat o jumatate de ora (inclusiv anestezia), dar mi-a ajuns. Am ajuns sa-i admir pe chirurgi pentru sangele tare si m-am lamurit ca nu-mi voi dori niciodata asa ceva.
Voi ati vazut emisiunea? Ce impresie v-a lasat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

quote:
Originally posted by papadie

In paginile aurii ale nemtilor n-am gasit decit un Kintea, si anume un arhitect:

Kintea Helmuth Dipl.-Ing.
Architekturbüro

Wellingsbüttler Weg 42
22391 Hamburg Telefon: (040) 53693240

sper sa te ajute:-) poate is macar veri de-al treilea:-)

Eu am gasit si situl arhitectului:
http://www.ak-kintea.de/buero.htm

Am mai gasit in cartea de telefon o Kintea A si P:
Kintea A.u. P.
Valbert
Listerhof 1
58540 Meinerzhagen
(0 23 58) 14 07
in zona Lüdenscheid, Iserlon (asta e cam la 100km sud de Dortmunt / Düsseldorf).

Mergi la inceput

Roxana , multumesc mult, azi am vorbit cu vara-mea, era in extaz cand am intrebat-o:-Fratele lui Any se numeste Helmut?

Da el este fratele .Any, arhitectul si vara-mea au copilarit au facut scoala impreuna si au tinut destul de mult legatura.
Acum sa nu radeti de mine ca va mai intreb ceva.
(040) este ?ca numarul am inteles e 53693240

Roxana ,Kintea A si P sunt 2 persoane diferite? m-ai bagat in ceata Valbert este nume?
Also,care este nr de tel .al A kintea?
scuze ca va tulbur linistea ,eu mi-s mai grea de cap.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Da, ma, si io vazui operatiunea in direct si vreau sa spun ca am urmarit-o cu mare interes cam vreo 10 min. dupa care mi-am dat seama ca e pierdere de timp si-am schimbat canalu'

ariadna

Mergi la inceput

V-am zis eu ca-s grea de cap!
Abia dupa ce am postat mesajul de mai sus am intrat si pe pagina arhitectului unde avea si adresa de mail si i-am scris un mesaj.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

fetele, scriu si aici poate e cineva interesat dar nu vine la Konstanz sambata.
Fac o colecta pt Alinuta si mamica ei (http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28339)
daca cineva are hainute pt ele, cam de 1 an pt fetita, iar pt mamica asteptam sa ne dea Mihaela masurile ei, poate sa-mi trimita mie si eu le adun si le trimit. La fel, banuti puteti trimite ca ne trebuie pt transport si eventual pot si eu lua papica sau ce spuneti voi, ca sa nu mai dati bani pe colet pana la mine. Specific ca nu trimit banuti prin autobuz ci un colet cu ce au ele nevoie (hainute de corp si de mers afara iarna, lapte praf, Brei, biscuiti, jucarii, ghetute de iarna daca o sa avem, etc.) Danke!
PS: si ca sa vedeti cam cum sta situatia, fara sa citit cele 7 pagini ale subiectului, ca spun ca mamicii tocmai i s-a spus (de catre medic) ca e subnutrita, iar fetita a scapat ca prin urechile acului de asa ceva, doar niste mamici inimoase si o matusa de aur au salvat-o si au facut in asa fel ca ea sa fie acuma dezvoltata normal. cam asta-i...:(

Cristina

Mergi la inceput