Prietenii omului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Lilanda,pai pisicul dormea dus! Seara vine intre mine si ecran, cu evidente intentii de joaca/dragalit, da' in fata forumului nu are nici o sansa, asa ca adoarme "pazindu-ma"...
Si eu ii dau fructe lui Topaze, mai ales cind mincam si noi, ii plac mai ales cele dulci (pepene rosu, piersica sau caisa), si nici lui nu-i plac bananele. Dintre legume, ii plac rosiile si castravetii (cartof nu e voie sa-i dai crud, nu poate digera amidonul decit fiert, asa ca ii provoaca diaree, da banuiesc ca stii asta).Aveam un ciine caruia ii placeau la nebunie strugurii&prunele...
Maruta, de acord cu tine ca poate supa e cea mai buna pentru ei, eu am ales crochetele ca fiind cea mai practica&echilibrata solutie: avind un ciine de talie mica, si care nu-mi mai maninca supa a doua zi(pe incercate), nu prea merita sa-i fac de mincare zilnic, asta in ideea ca am aici la dispozitie crochete si conserve la pret convenabil (in Romania, prin 2000-2002 cind aveam ciine mi se parea mai convenabila mincarea gatita, conservele erau cam scumpe...)Pisicul l-am trecut deja pe crontzanele si n-am de gind sa cedez, mai primeste din cind in cind bonusuri, dar lui ii las crontzanelele toata ziua, si se "autoserveste".

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

emoison - esti o draguta ... cel mai mult si mai mult imi plac pisicile alea "europene" - cred ca pisica ta asa e !? Dar ... m-am gandit ca nu am cu cine sa-l imperechez (stiu de la cateaua mea care e metisa ... ca n-aveam cui sa dau puii) si asa m-am decis sa iau pisica persana. Nu regret ca l-am luat pentru ca are un caracter deosebit, e foarte tandru si iubaret, nu miauna, nu mi-a stricat nimic prin casa ... isi ascute unghiutele pe covor putin ... In afara de asta am avut noroc si am luat un exemplar foarte frumos (reusit) cel putin pentru Romania ... pentru ca am o prietena in Croatia care are crescatorie de pisici si ea are cu totul si cu totul alte standarde ... dar si pisicile ei costa 1.500 de EURO !

Fetelor - ce bine e ca animalutele voastre mananca legume si fructe proaspete ... e cel mai sanatos!

Ariss (pisicul) mananca banane ... si in general e foarte curios cand fosnesc ceva si vine repede si el ca sa vada ce-i !? Dar cantitatile pe care le mananca el ... sunt asa cat o frimitura.

Emosion - nu stiu cum dar nu mai vad pozele ... e de-a dreptul enervant calculatorul asat al meu!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Ca telul meu nu mananca nici mort fructe sau legume crude, de nici un fel...N-am ce sa-i fac

Mihaela

Mergi la inceput

Smmiha, daca nu vrea catelul tau, nu vrea...Pacat ca nu-s mai multi posesori de pisici de aici, as vrea sa intreb daca trebuie sau nu sa-i dau iarba lui , daca iese si in gradina si poate sa "pasca" linistit...

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

emoison - bine ca ai adus vorba de iarba; ma cacai de atata timp sa-i "cultiv" si lui Ariss niste iarba ... tipii de la care l-am luat pe Ariss aveau intr-o jardiniera iarba "limba pisicii" iar pisicile "pasteau" de cate ori vroiau (sau le durea burtica) ... chiar in weekendul asta ma duc sa-i cumpar ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai faceti voi si animalutzele? Pisicul meu e un hamesit si jumatate, cred ca mai are un pic ci-mi papa urechile.
Is suparata insa pe fosta nevasta a sotului; copiii sint la noi si ne-au povestit ca au la mama lor un pisic de vreun an ,nevaccinat si nedeparazitat (e prea scump!), ii mai face fosta baie din cind in cind cu detergent de vase!!; necastrat, si plin de purici si capuse...Acum insa le-a zis ca trebuie sa-l dea, pentru ca sora lor e alergica la pisici, intre timp, motanul n-a mai aparut de vreo doua saptamini acasa, asa ca sotului si mie tare ne e teama ca motanului i s-a cam facut felul...Off!

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Elena, de care motan vorbesti c-a disparut, de-al vostru sau de-al exei??? :-((
Ai(ati) folosit vreodata in loc de frontline, solutie de deparazitat de la Bayer?? Io azi am gasit intr-un petshop destul de mare, de la granita cu Germania si cum mi s-a parut rezonabil la pret, l-am cumparat. Practic am dat pe 4 doze lunare, vreo 35 de Euro. Acum numai sa fie bun, desi pe racoarea asta si capusele dispar!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

na si eu aici

Am venit sa ma laud ca am si eu :)))). Mititelu se numeste Bandit si are 5 luni. Ii place sa iasa prin ploaie, sta la mami sa-l spele pe labute, ii place sa se plimbe dupa mami prin toate camerele , sa dea jos prosoapele din baie si sa le care dupa sofa. E rasfatat in special de bunica si se rasfata singur in restul timpului iar daca nu primeste atentia dorita scoala toata casa cu mieunatu..
La ora 5 ne da trezirea, sare in pat, toarce si ne musca de degetele de la picioare. Iar daca nu ii dam atentie sare pe perne si ma trage de par astfel incat de multe ori suntem nevoiti sa l dam afara din camera si sa inchidem usa.

Cam asta e pisi al meu. Si al meu stie daneza si ii mai da lectii si stapanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

meeey, da' ce incaltat e bandit la labutele din spate!!! (cu "sosonii" aia albi)...a crescut, a crescut, ca mai ieri spuneai ca te plinge de foame!!!
Da' io te sfatui sa inchizi usa de la dormitor la culcare si nu dupa ce va da trezirea banditul...ca sint escroci si ti-e mila de ei, ii primesti azi si ei vin si miine si poimiine...si dupa aia protesteaza cind ii dai afara..Noi a trebuit sa schimbam clantele cu minerul in sus, ca de-acu' domn Ilie deschidea si usa!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

cu protestu.. il dau afara din camera si dupa cam juma de ora incepe sa miorlaie la usa si iar tre sa deschid usa ca nu pot dormi .

si uite asa imi pierd eu diminetile inchizand si dechizand usa. ca prietenul meu doarme dus si nici ca-l aude.

Mergi la inceput