Prietenii omului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Noi a trebuit sa schimbam clantele cu minerul in sus, ca de-acu' domn Ilie deschidea si usa!!!

pozulici

ce destept baiatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ce catel destept e Ilie asta !!! Catelul meu nu a avut niciodata astfel de aptitudini ...

Louisea - ce motan haios ... zici ca-i "motanul incaltat" !

... si al meu motan are astfel de apucaturi ... mai nou, fiindca il dam afara seara din camera, se ia la tranta cu castroanele si face atata galagie ca trebuie sa-i dam drumul in camera si fericit nevoie mare ca a reusit sa intre se aseaza in mijlocul patului si doarme cu burtica in sus.

Mai nou a incercat sa ma "cotaie" dar i-am tras cateva palmute la fundulet ... si vad ca nu a mai repetat figura ... e baiat mare deja pe 25.10 face 1 anisor ...

Apropo pisicutelor din Bucuresti ... veniti la expozitie pe 2 sau 3 octombrie ???? Pe noi o sa ne gasiti acolo, deocamdata nu ne-am inscris, dar o sa va tinem la curent ... sa stiti ca pot concura si pisicile europene (care nu sunt de rasa).

Eu cu drag va astept ... sa ne cunoastem

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Lilanda, de motanul exei ziceam c-a disparut, al nostru e bine, merci.
Solutie nemteasca de la Bayer n-am folosit (cum o cheama?), ca am stoc de frontline, cind ne-am dus prima data la veterinar am facut eroarea fatala sa intreb de la ce virsta poate fi "fronltinit" pisicul,asa ca m-au "incaltat" cu un spray mare-mare de frontline...asa ca am sa-mi ajunga pina la anul, pentru amindoi.
Louisea, sa-ti traiasca motanul! Mama ce de animale scandinave pe-aici!! Crde ca-si poarta bine numele de Bandit!
Pisicul meu are 4 luni, dar din cite povestesti de al tau, deduc ca al meu e mai calm, poate si fiindca-si cheltuie energia jucindu-se cu ciinele.Dar stai linistita, si pe noi ne trezeste dimineata (eu nu prea am usi prin casa, asa ca nu pot inchide usa de la dormitor). A, si cum hamsterul are o cusca mare si in unghi (adica "cu etaj" nu stiu cum sa va explic mai bine), mitza se aseaza in fata custii si se uita ca la televizor! E tare haios! Cica se mai calmeaza cind se fac mari, respectiv daca-i castrezi...
Pupici voua si animalutzelor voastre!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Marutza, daca mergeti la expo, fa poze, sa le vada si "pisicile si ciinii (de ce nu?) care nu-s din Bucuresti"!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Servus scumpelor,

Vreau sa ma inscriu si eu pe lista voastra, ca mamica de Suzi si de Lili, adica de doua mate recoltate de pe strada. Am mai scris despre ele, dar daca vreti ma repet cu mare drag

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bun venit, scaramanus, in gasca . Eu n-am citit povestile despre Suzi si Lili, asa ca sint curioasa sa le aflu! :-))

quote:
Lilanda, de motanul exei ziceam c-a disparut, al nostru e bine, merci.

Elena, pai de ce tratament spui ca avea parte, si-o fi luat lumea-n cap saracul!!! Mai, a propos de energia pisicilor! Elena tu sigur ai vazut in pet shopuri chestiile alea ca niste bare cilindrice cu picior si invelite intr-o tesatura de sfoara...mai au si alte forme, dar sint special facute pentru a fi zgreptanate de pisici...cica le place la nebunie....cumnata mea are doua pisici si si-a montat un stilp in casa...ei bine, face minuni. Cind pisicile sint nervoase, hop pe el si se pun la zgreptanat pina le trec nabadaile. Iar ea e fericita ca motanul si pisica se calmeaza fara a pune in pericol mobila sau alte cele din locuinta

pozulici

Mergi la inceput

bun venit Scaramanus - desigur ca vrem sa ascultam povestea ta ....

Emoison - ce idee buna!!! stiti ce pisici frumoase se aduna la expozitie ???? sunt superbe ! si sunt asa de aranjate si "parfumate" care mai cocheta ... al meu pisic e cam badaran ... se intoarce cu spatele la vizitatori !

Sa vedeti ce frumoase sunt, unele sunt albe altele negre, cu pete, colorate, cu par, fara ... abia astept sa va trimit poze ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31457

Mergeti de votati ... sa votam pentru un locsor al nostru numai !

I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

multumim de primire fetelor. bandit e fericit sa ii placeti sosonii ..

si zau ca e adevarat ca-si poata numele. nici ca-i puteam gasi un nume mai potrivit. il merita pe deplin.

si eu i-am luat pomulet din ala de catarat (sau cum so numi)... cand i l-am adus nu stia ce e si il tot mirosea. l-am pus cu labutele pe el si acum il foloseste pt ascutit labutele si sa se distreze cu blanita din varf.

si al nostru se uita la televizor dar mai rar ca nu e aprins . cel mai mult ii place calculatorul . o sa iasa baiat destept.

iar cu castratu am auzit ca se face dupa 6-8 luni dar ca unii doctorii ar recomanda sa se astepte pana pe la un an si un pic. o sa-l castram dar mai incolo.

Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Pomuletzul ala, din cite am inteles eu, e ca sa-si faca ghiarele, Vicki inca nu are, ca are stapina lui nevoie de un pretext ca sa schimbam canapeaua Glumesc, poate o sa-i cumpar mai incolo...
Bun venit, Scarmanus, si eu vreau sa aflu povestile lui Suzi si Lili!
Louisea, motanii se castreaza incepind cu virsta de 6 luni, iar pisicile incepind cu 7 luni. Noi cred ca o sa-l castram la 6 luni, n-am chef sa inceapa sa se bata, nici sa faca cunostinta cu rotile masinilor de pe strada...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput