Prietenii omului

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Fetele frumoasele, am si eu nevoie de un sfat!!! Cred ca lui Ilie i-a intrat ceva-n ureche, pentru ca ieri si-alaltaieri a avut niste episoade in care-si scutura urechea la frecventa cu care stranuta Oreo al Sancai cind i-a intrat spinu-n nas. Episoadele au durat cam 10 minute fiecare, dupa care Ilie s-a potolit. M-am uitat in ureche si nu se vede nimic...cel putin pina unde vad io. Prima seara nu mi-am facut probleme si am zis ca s-a rezolvat problema, dar cum episodul cu pricina s-a reptat si-aseara...zic ca sigur are ceva acolo!! Oare ce-o fi??? E cazul sa-l mai vizitam pe vet odata?? :-((

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Sanca,anestezia e anestezie, ce sa-i faci...eu stiu ca noi le puneam pe animalutze intr-un loc aerisit (au nevoie de oxigen) sa se trezeasca(intreaba dr. ce si cum). Cred ca depinde si cu ce au fost anesteziate.
Cit despre castrare, noua ne-au zis pentru pisu sa nu mergem inainte de 6 luni, deoarece tre'sa aiba organele sexuale formate; banuiesc ca la fetitze e la fel (operatia e mai grea, deoarece se scot ovarele, deci se deschide abdomenul...), stiu ca noua ne zisese, pe cind il credeam inca fetita :), sa-l sterilizam pe la 7-8 luni. Deci nu prea cred ca nu conteaza la ce virsta sint castrate fetitele, gindeste-te ca atunci cind sint mici-mici, necunoscatorii nici nu pot face diferenta intre fetitze si baietzei (sint patita )
Lilanda, nu-s ce sa zic, stiu ca nenea vet are o "unealta" de uitat in urechi, daca ti se pare ca-l deranjeaza tare pe Ilie, du-l la medic...cu o lanterna ai incercat, sa luminezi mai bine? Din cind in cind, si Topaze se scarpina in urechi,cu multa grija de parca cine stie ce-ar avea acolo, dar se calmeaza dupa aia...Sanatate lui Ilie, sper sa nu fie ceva grav!
In alta ordine, stiu ca pe forum exista si mamici-medici veterinari, nu pot decit sa sper ca vor da ochii si cu subiectul nostru....

PS Intrebare la mamicile de pisici: voi chiar le-ati dat alor voastre pise, crochete pentru pui, pina la un an, sau ati trecut pe crochete pentru adulti inainde (adica dupa 6 luni)?

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

LOUISEA eu pot sa iti spun cum a fost cand am castrat-o pe Clara (si inca vreo doua maidaneze ). A durat vreo 3 ore operatia, cu anestezie generala bineinteles. In ziua operatiei nu s-a ridicat deloc de jos. Daca ii dadeam apa, o varsa. Tremura de parca vea frisoane si am invelit-o. Si scancea, dar nu prea mult -- acum ma gandesc ca era de la efectele alea halucinogene de care spun fetele... In zilele urmatoare a inceput sa se ridice usor usor, la inceput se clatina de parca era beata... Dupa 10 zile i-am scos firele, deja era complet refacuta.

Mai fetelor dar ce preturi aveti la operatii prin strainatauri . Pai la Clara a fost pana in 40 USD, daca tin bine minte...

LILANDA si eu zic sa te duci la doctor, sa nu se infecteze mai tare... Saracul Ilie...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Kehleyr, in Romania de multe ori veterinarii fac preturi dupa ochii (frumosi) ai clientului, ca daca ar avea preturile de aici, ar da faliment! Oricum, pretul cred ca difera de la tara la tara, cred ca in curind o punem de un trafic cu Frontline intre Franta(eu) si Danemarca (Lilanda), ca aici e jumate pretul decit la ea...

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ca bine zici Elena!!! :-)) N-ar strica!!!
Kehleyr nu ma speria cu infectia ca abia am scapat de antibiotice (asta dupa doua frumuseti de rani dobindite in duelul cu un chow-chow pentru cistigarea inimii unei batrine labrador ). Io ma gindeam doar ca i-o fi intrat o furnica, o insecta in ureche si e cazul s-o dau afara daca nu iese singura!!! Oricum am zis sa astept pina luni si daca mai repeta figura il duc la vet!!

pozulici

Mergi la inceput

Topaze e super-furios acuma, ca si-a luat baitza si n-are voie afara...Lilanda,mai aveam eu o idee, daca ai ceva ser fiziologic prin casa, ai putea incerca (da nu-s sigura ca e cea mai indicata chestie) sa-i faci niste spalaturi in ureche, sa vezi daca iese ceva...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

Noi avem o cokerita de 7 luni, complet neagra, o cheama Suzi si ne "terorizeaza". Am cumparat-o din Ro cand avea 2 luni, acum deja a calatorit in Italia cu noi in concediu, ne-am mai "plimbat" de cateva ori prin Ro si inapoi si uite asa..
E f. atasata de noi, sotul meu zice ca e ca o "umbra": unde suntem noi prin casa, acolo este si ea.
Uneori nu o auzi si nu o vezi si trebuie sa fi atent pe unde calci ca sa nu o ranesti.
Mai sunt fete cu cockeri pe aici?
Pusilici de la Vio

fete care au avut cockeri si sunt superspecializate in toate (otite, infectii cu ariste, muscaturi, castrari, enterocolite, otraviri, reumatist, artrite - electroacupunctura, tot tacamul). Mai putzin eczeme n-a avut, in rest am trecut 11 ani prin toate, cel mai greu a fost cu eutanasia. Nici dupa 2 ani nu mi-am revenit, imi doresc alt cocker/setter/basset cu disperare. Nu ma lasa sotzul, ca mai avem o catzea, dar il iubeste pe el, plus bb de 16 luni.
sa facem un club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Te inteleg Nepotzica, si eu am avut o cockerita aurie, amurit anul acesta in februarie.
Sotul meu cand a vazut ce disperata sunt, a cumparat-o pe aceasta. E draguta si simpatica dar ma "frige" cateodata dorul dupa "a mea".
va ramane totdeauna pt. mine ca ceva bun ce mi s-a intamplat in viata!
Curaj si pusilici!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

PS.
Am putea face un club, ca eu tot imi doresc mai demult!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Primiti-ne si pe noi, va rugam.
Suntem si noi posesorii unui patruped canin, rasa Mini Pincher (aduce un mic cu miniatura de Doberman, dar nu e asa ceva, ca toata lumea ne intreaba daca este Doberman), varsta 4-5 ani, nu se stie prea bine, este gasit si nerevendicat, nu vede cu un ochisor si il cheama Cezar.
Este foarte dragastos cu stapanii, in special cu mezinul familiei, Luca, care pur si simplu il terorizeaza tragandu-l de blana, urechi, labute si COADA. Dezastru cand se umbla la coada lui. Dar el foarte finut il musca pe Luca de manuta ca sa-l lase in pace. Dar sa fiu sincera cu voi, cred ca intr-o zi fiu-eu o sa fie stantat de bietul catel.
Doarme in cusca lui, ca la inceput cand am fost cadorisiti cu el facea in casa, si astfel ca sa evitam micile accidente il incuiem in "casuta" lui unde se duce singurel seara cand ii vine ora de culcare.
Normal ca iubeste sa doarma cu noi in pat, eventual sa se bage sub un mare maldar de paturi, haine, etc. Se pare ca e o chestie specifica acestei rase.
Va pupam cu boticul nostru umed,
Ciuf, Luca si Cezar
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput