Prietenii omului
Raspunsuri - Pagina 15
emoison spune:
Bun venit Nepotzica , ciuf ! Viorela, ti-am vazut pozele, Suz e o scumpa (mai ca-mi vine sa-mi bag mina prin ecran si s-o dragalesc putin!!)
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Sanca spune:
Lilanda, eu zic ca tot mai bine e sa-l duci la doctor daca se scarpina asa intens. Sa nu carecumva sa aibe o infectie in ureche. L-ai spalat de curand, sa nu cumva sa-I fi intrat apa in ureche.
Ciuf, spune-I si tu copilului sa-I dea ceva bun din mana lui Cezar, si atunci o sa stie ca nu intodeauna cand pune pustiulica al tau mana pe el doare. O sa asocieze si binele cu un copilut. Taie si tu marunt ceva "treats" si spune-I copilutului sa-I dea cate una. O sa vezi ca nu o sa mai sare la el. Simpatic pustiulica al tau. E frumos foc. Imi vine sa-l ciupesc de picioruse… Imi place poza cand el e suparat foc ca nu poate sa o ia de-a rostogolul pe scari in jos. Nu am vazut poze cu puppy.
Vio, bine ai venit. Suzi e o simpatica. Se face mai mare decat atata? Nu stiu de ce eu aveam impresia ca cockerii stau asa mai micuti (cam la 15 kg, iar a ta pare mare - giant cocker).
viorela hoff spune:
Hallo fetelor,
Suzanna e un cocker din Ro si nu stiu de ce , acolo cockerii sunt mai mari in talie decat cei din alte tari.Si cea dinainte era tot asa, cam la 16, 17 kg, si toti cockerii pe care i-am cunoscut din Ro erau cam tot la 16, 17, 18, chiar kg.
Am auzit ca de curand au scos o rasa de cocker toy ( in USA parca), nu stiu cat este de adevarat, dar trebuie sa fie tare dragalasi!
Apropos de Ilie care este "roman" getbeget, noi ne_am gandit sa o facem pe Suzi nemtoaica , pt. ca prima cockerita a mea saraca era taaaare dezorientata cand a venit aici la inceput (la fel ca si stapana dealtfel).
Deci Suzi "vorbeste" nemteste dar reactioneaza tipisch romaneste adica: latra mult, se bucura cand vede copii, are codita taiata (vaai!), nu e deloc docila ca si cainii de aici, e neagra(in Bavaria nu e prea intalnit cockerul negru, mai mult cel auriu), si are tupeu!
Aaa , si e f. adaptabila, ca deh, stapana cam lasa de dorit, inca mai ofteaza (vezi tot Ilie, un colie destept).
Eu as spune mai bine sa nu-i "torni" nimic in ureche pana nu-l duci la doctor ca stiam ca nu e indicat! Si apropos de scarpinaturi si Suzi se scarpina in draci, noi am ajuns la concluzia ca e cam sensibila la piele, nu suporta nici zgarda de nici un fel, nici ham, nici nimic. Se scarpiona de zici ca are raie.
Cam atat,
ne mai vedem, ma bucur de intalnire
Vio
Sanca spune:
Vio,
daca Suzi a ta se scarpina cu atata incredere, incearca si tu sa-i schimbi treptat mancarea, si vezi si tu daca se amelioreaza scarpinatul cu alta mancare. Se scarpina poate pentru ca are pielea uscata, si ai putea sa o bagi pe un tratament cu vitamina A. O hranesti crochete?
Sora lui mama are o cockaritza in Romania simpatica foc - Baghera. E din mama cocker si tata tot cocker, dar ea arata a labrador - par scurt, putin ondulat pe spate si urechile mai mici. E neagra si ii luceste blana, de numai la motanul meu am mai vazut asa.