Prietenii omului

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mishulica al meu, pisoias in varsta de 3 luni s-a imprietenit dupa o saptamana cu Oreo - catelul, de un an si jumate.
Avem doar o mica problema cu Mishulica si am nevoie de sfaturile voastre. Cand nu santem acasa, si Oreo e afara in curte, Mishulica se duce in patul lui Oreo si ii lasa o mica "surpriza".... Ma intriga faptul ca pisoiasul foloseste cutia de nisip si e ascultator. Perna pe care sta Oreo am spalat-o si am respalat-o sa fiu sigura ca nu-i miroase ceva, dar nu are ce sa-i miroasa lui Mishu ca Oreo isi face nevoile afara in curte.
Sa se fi prins Mishu ca Oreo considera excrementul lui o delicatesa? Pentru asta am luat un sand box electric care se curata singur sa nu trebuiasca sa stau cu lopatica in mana tot timpul cand sant acasa.
Lui Oreo trebuie sa-i pun leocoplast pe botic si lui Mishu pe popou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Si Topaze face faze din astea cind e la soacra-mea, ii lasa sistematic cite o "surpriza" mirositoare in sufragerie, dar si soacra-mea are ciine care e destul de des impreuna cu al meu (noi stam in aceeasi curte cu socrii), asa ca noi am explicat chestia asta pe seama marcatului teritoriului...nu stiu insa daca si la pisici functioneaza chestia asta...Vezi ca exista spray-uri care resping ciinii si pisicile, daca vrei sa protejezi altceva, ca perna lui cutzu, daca o dai cu asa ceva, nu o sa mai vrea nici pisicul sa se apropie, dar nici ciinele....
Apropo, voi nu stiti ce legatura e intre pisici si papyrus (planta cyperus papirus)? Ca eu mi-am adus o planta din asta, am pus-o la inaltime, dar meu isi tot face drum pe-acolo, si de fiecare data cind trece pe linga ea, mai musca cite-o halca (frunza...)

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Elena,

am citit undeva ca in jungla peruviana din Amazon, nativele foloseau aceasta planta (cyperus) pentru contraceptive naturale. I-a vezi, poate si Topazel al tau nu vrea sa ramana gravida.... :)
Cat despre Mishulica al meu cu patul cainelui poate o sa mai intru la o cheltuiala si ii cumpar lui Oreo o perna noua. Poate e culoarea albastra a pernei care-l inspira sa faca in ea....

Mergi la inceput

Sanca, m-ai facut sa zimbesc de dimineata, da'poate nu s-a inteles: Topazel (Topaze) e cutzu, Vicki e si amindoi sint baietei....asa ca nu prea pot ramine "gravide"

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Lilanda (sau fetele nordice), cunoasteti cumva crpchetele Husse? Cica-s facute in Suedia...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Elena, am auzit de Hesse, ca vroia sa mi le bage vet-ul pe git atunci cind mi-am dus ciinele la control. Nu am luat ca eu sint patita cu Ilie, nu prea maninca orice. Drept sa-ti spun nici nu stiu cit costa, dar stiu ca se distribuie in sistem de franchiza. Au si site: www.husse.com
Am vazut ca in UK ofera si free sample..insa numai acolo :-) Si in Suedia vad...in DK si Franta, nu!!!

pozulici

Mergi la inceput

Am primit eu esantioane (cei din Fr si-au facut site separat, am cerut la ei pe site si-a venit o distribuitoare la mine cu crochetele, si cu lista de preturi),acuma, sint usor mai scumpi decit ce se vinde in supermarket, mai ieftini decit Royal Canin si alte crochete Premium care se vind la veterinar,au o gama variata (crochete pentru ciini mici, ciini mari, ciini care lucreaza, conserve, mincare pentru pisici, nisip ,sampon, spray pentru toaletat (ajuta la descilcit, ca nu stiu cum e la Ilie, da'Topaze are parul fin pe burta si se incilceste usor).Ideea e ca ti le aduce acasa, ca la mine, pisu incepe sa manince din ce in ce mai mult, ciinele prefera conservele, dar l-as trece pe crochete, si-mi convine daca mi le aduce acasa (fac o comanda mai mare la 2 luni o data...), ca altfel imi cam umplu juma'de carucior cu conserve, crochetele si nisipul mitzei, alea alea...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Am primit eu esantioane (cei din Fr si-au facut site separat, am cerut la ei pe site si-a venit o distribuitoare la mine cu crochetele, si cu lista de preturi),acuma, sint usor mai scumpi decit ce se vinde in supermarket, mai ieftini decit Royal Canin si alte crochete Premium care se vind la veterinar,au o gama variata (crochete pentru ciini mici, ciini mari, ciini care lucreaza, conserve, mincare pentru pisici, nisip ,sampon, spray pentru toaletat (ajuta la descilcit, ca nu stiu cum e la Ilie, da'Topaze are parul fin pe burta si se incilceste usor), spray contra puricilor (aici incepe lumea sa miriie impotriva Frontline-ului, ca are aceeasi componenta cu un insecticid, Regent, care omoara albinele...Ideea e ca ti le aduce acasa distribuitorul, ca la mine, pisu incepe sa manince din ce in ce mai mult, ciinele prefera conservele, dar l-as trece pe crochete, si-mi convine daca mi le aduce acasa (fac o comanda mai mare la 2 luni o data...), ca altfel imi cam umplu juma'de carucior cu conserve, crochetele si nisipul mitzei, alea alea...Ieri le-am incercat pe Topaze si a papat, mai am si azi o tura...
PS Da vet nu putea sa-ti dea ensatioane?

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pai in cazul asta cred ca n-ar fi rau sa faci o incercare cu o comanda de la ei, mai ales daca animalutele tale nu s-au dat in laturi de la esantioane!!!
Nu, vet-ul nu s-a oferit cu nici un esantion....:-)De altfel cam ciuxdatel individul pentru, asa cum ai spus tu si asa cum scrie si in site, comanda trebuie livrata acasa. Ei bine, doftorul meu isi astepta el clientii la cabinet, sa vina sa ridice comanda, nu se deplasa omul!! :-(

pozulici

Mergi la inceput

Fetelor, ce va mai fac animalutzele?

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput