Prietenii omului
Raspunsuri - Pagina 11
country girl spune:
Si eu in clubul vostru! Ma mandresc cu frumusete de motan birmanez pe care-l puteti vedea la profilul personal.
Deocamdata el e singurul baiat al mamii
Sanca spune:
Lilanda,
cum ai facut sa vezi albumul lui Country Girl? Vreau sa-i vad si eu birmanezul.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Lilanda,
cum ai facut sa vezi albumul lui Country Girl? Vreau sa-i vad si eu birmanezul.
Il gasesti la profilul ei personal, si accesezi din stinga jos, "pagina desprecopii". :-))
pozulici
Maruta spune:
Ina draga ... super motan ... cate kg are ?
... al meu la 10 luni are 4.5 kg ... ieri cand ma duceam in vizita la mama ma intrebau oamenii pe strada: Asta-i caine ? Da ce-i tigru ? .... iar eu ma uitam la Ariss, ce naiba ca doar seamana a pisica ! mai au sa spuna ca esti hipopotam !!!
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
country girl spune:
"Bestia" e castrata de cand avea 7-8 luni si acum are 8 si jumatate
Nu e gras, vreo 5-6 kg, dar e blanos si are o personalitate incontestabila. ma rog, i-o potzi contesta, dar pe barba ta fiindca daca nu-i faci pe plac capseaza. Nu des dar are accese de frustrare
Slava Domnului nu am avut probleme deosebite de sanatate cu el si desi exista riscul unei litiaze urinare dumnealui nu prea agreeaza mancarea de regim.
Am sa mai postez cateva instantanee... pentru admiratori
Maruta spune:
Sa-ti traisca baiatul, frumos exemplar ...
Acum va salut pe toate si va doresc numai bine ... sa aveti grija de "copii vostrii" ...
ne "auzim peste 2 sapt cand ma intorc din concediu
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
oake spune:
Pai tu Maruta... de abia astept sa-l vad cum trage matzele de coada.. sau nah! de codite, daca-s altfel de matze .
Hai sa va spun si de Toshiba... care a fost a doua mea pisica... lucram in radio si a adus-o o ascultatoare, pe cand avea doar vreo 2 luni cred (pisica nu ascultatoarea), ca a gasit-o pe strada si poate a pierdut-o cineva... dam noi anunt la radio, nu se prezinta nimeni la apel.. io pe de alta parte m-am atasat tare de tot de ea... dormea intr-un sertar de la birou si manca sticks-uri.
Noi aveam si un coleg cam nebun, avea emisiune miercuri noaptea, si el spunea ca pisicile trebuie sa le iei de ceafa si de coada si sa le tragi bine de tot ca sa nu moara imediat, sa se mai si chinuie. Ei, si-mi las eu matza miercuri noaptea cu Vilar (ca-l chema Rotaru' si noi ii spuneam Vilar de la Wheeler), care la greu, si cand vin la Prima Ora (asa se numea emisiunea) ma si gandeam ca o gasesc schingiuita. Cand colo, Vilar, cu salamul in mana, umbla dupa matza prin radio sa-i dea sa manance. Si-l intreb cum ramane cu teoria lui... la care el "da bai, da' a ta-i frumoasa" .
Nu va spun cate buletine de stiri i-a "stricat" lilandei si cate Revista Presei i-a "dat peste cap" colegului de emisie ca se baga sub ziare si dadea cu labuta.
La inceput mama nici nu a vrut sa auda ca o aduc acasa. Cand am venit acasa cu ea am bagat capul pe usa si i-am spus "mama sunt cu cineva... putem intra?" (era 12 noaptea). Mama "sigur ca da", dupa care ne-a fugarit cu matura... ea se bucurase in sinea ei ca am venit si eu cu un baiat acasa.. cand colo eu cu matza...
De 2 ani Toshiba sta la mama... iar dupa ce acum 1 an 1/2 a murit tata au ramas singurele si-si tin de urat. Cred ca uneori mai vorbesc si de tata, pt. ca Toshiba era tare atasata de el, si a stat langa tata pana au venit cei de la morga si l-au luat .
Ei.. asta-i viata...
Va mai povestesc eu si de celalalte animale ale mele, ca am avut gradina zoologica!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
emoison spune:
Ne-am intors si noi, pisu a mieunat aproape non-stop la dus (nu l-am sedat, i-am pus o jucarie de-a copiilor in cusca) si aproape deloc la intors, ceea ce ne-a prins bine, pentru ca la intors am avut mici probleme cu masina...In rest, papa de toate non-stop, si creste, creste...
Topaze e si el bine, acum ii creste blana ca ne pregatim pentru iarna.Lilanda, ti-am citit aventurile cu ciinele prin aeroport...wow! Dar cred ca si eu l-as seda, daca ar fi sa-l transport cu avionul...
Bun venit ex-vecinei mele country_girl si motanului ei! Oake, misto povestea lui Toshiba!
Pupici,
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lilanda spune:
Ehhhe si noi ne-am intors de la drum, ca fuseram la chef de chef in Suedia .Ilie, evident, n-avea cum sa lipseasca!!! La dus a stat in portbagaj in pozitia sezut, la intors a dormit dus si doar din cind in cind ii mai vedeam capul prin retrovizoare!!! Cind a ajuns acasa a cazut lat, mort!!! Luni dimineata s-a trezit si a iesit in gradina pentru una alta, dupa care iar somn profund. De mincat abia ieri, marti , s-a apucat sa mananice, iar toate principiile mele privind alimentatia sanatoasa a animalelor (si nu numa') s-au dus pe apa simbetei in Suedia. Acolo ciinele meu a fost ca porcul: a mincat mici cu usturoi(drept pentru care a si rigiit drept in fata unei doamne care prinsese drag de el), frigarui si a supt oase...ba l-am vazut ca mai lingea si o cutie cu bere, asezata de cineva, pe jos, la piciorul scaunului!!!
Ce-i drept a facut si miscare multa ca a jucat fotbal si ii dispera pe scandinavi, ca le tot dadea tircoale sa-i arunce discul, mingea sau batul.
Elena, pai plimba mai des motanul cu masina ca, vezi??, pina la urma se obisnuieste!!!
Bey oake, mi-am amintiti si eu de faza cu Vilar, mey...da bine macar ca i-a dat salam si nu vodca
pozulici