Prietenii omului
Raspunsuri - Pagina 10
scarmanus spune:
Emoisonule, nu stiu daca te ajuta experienta mea, insa pot sa-ti spun ca si noi calatorim cu pisicile la munte si nu le punem in cusca. E drept ca nu avem inca una, insa pe Lili, cea mica am pus-o intr-o cutie normala si a dormit tot drumul, iar cea mare s-a instalat pe bancheta din spate in cele din urma si nu s-a mai miscat. Intuitia imi spune ca ametesc daca se agita prea tare prin masina (dar asta vor descoperi singure), asa ca prefera sa stea culcate si sa astepte sa se termine chinul...
scarmanus
emoison spune:
Scarmanusule, la noi faza e ca ne mai oprim pe autostrada sa plimbam putin ciinele, iar lui barbatu-meu ii e frica ca mitza ar putea s-o taie atunci cind deschidem portiera sa coboare cutzu...si cum a mai avut o mitza lovita de masina, cred ca am devenit paranoiaci cu totii pe chestia asta (sa nu-ti mai spun ca, atunci cind vine acasa si baga masina in curte, trebuie mai inntii localizat pisicul...Asa ca nu-mi ramine sa sper decit ca o sa se obisnuiasca...
Sanca, ai sa vezi ca intr-o saptamina-doua o sa se obisnuasca ciinele cu pisicul, ai mei se joaca cit e ziua de lunga, cel mai des pisicul e cel care provoaca la joaca ciinele (vine catre el cu spinarea arcuita si sarind intr-o parte, ca zau, cind ii vezi nu-ti mai trebuie televizor!)
Oake, bun venit tie si animalutzelor tale!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Maruta spune:
Vorbaretelor .......
Sanca - sa sti ca nici o secunda nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun !!! rusine mie ... asa ca bine ne-ai gasit desigur ca nu puteai lipsi !!!
Emoison - cand am luat motanul prima oara la plimbare cu masina a fostr o adevarata aventura ... mergeam la tara ... 40 km, deci nu foarte mult ... a mieunat de cand l-am urcat in masina pana cand nu a mai avut glas ... iar pisicile persane nu miauna! La inceput l-am tinut in cosuletul lui .... nu i-a placut ... mieuna intruna ... i-am dat drumul din cos ... la fel ... ca sa nu spun ca vroia sa intre la picioarele soferului (i se pusese pata), asa ca eu si sotul am hotarat sa-l punem in portbagaj ... bine zis, bine facut ... desigur ca mieuna si de acolo si se auzea ca si cum era langa noi ... la un moment dat LINISTE ... cine credeti ca statea langa schimbatorul de viteze ?????? ARIS ... prima data am avut un soc CUM A IESIT ??????? ca-l pusesem in portbagaj in cusca lui ! am tras pe dreapta si ne minunam ... cand ne uitam ce sa vezi dragul nostru motan iesise din cosuletul lui de nuiele, daduse boxele la o parte (nu nu erau decat de forma puse) si venise la noi si a ramas cuminte .... gandindu-se probabil ca daca mai miauna o sa-l punem la loc !!! cand aproape sa ajungem la tara incepe iar sa miaune ! "e asta-i iti venii din nou ?", a mai mieunat el un timp cand iar liniste .... la un moment dat si eu si sotul adulmecam in aer un miros ciudat !? ma uit la Seby suspectandu-l de anumite "treburi" dar el zice "NICI GAND" .... Ariss statea cuminte in spate ca si cum nimic nu s-a intamplat! Cand colo domnul facuse "cacuta" jos pe pres !!! ce am mai r5as de el ... din cacaciosul nu l-am mai scos
Concluzia este ca orice i-am face la dus miauna si la intoarcere sta cuminte ... cred ca oboseste ... asa sunt pisicile NU-S CA CAINII ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
lilanda spune:
oake imi pare rau de Shaba :-(( Dar chiar vroiam sa te-ntreb ce-ai facut cu pisicile tale?? Le-ai luat cu tine???
elena, incearca sa nu dopezi motanul!!! O sa se obisnuiasca incet incet!! Eu am fost nevoita sa-l dopez pe Ilie cind l-am adus in DK si sa-l fi vazut, saracul, cind s-a trezit...nu e tocmai placut. Din nefericire am avut si niste evenimente in calatoria aia (am si postat despre ea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24607&whichpage=4).
pozulici
Maruta spune:
lilanda .... saracii de voi ... cred ca Ilie era de-a dreptul bulversat ....
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
oake spune:
Nu mai am pisicile tu lilanda pe motiv de bebelac... ET-ul l-am facut motan de Ferentari, Tigana e la cineva aici in Drumul Taberei iar Moshneaga a ramas la un prieten in Iasi. Da ne mutam noi la casa sa vezi atunci ferma de animale la mine!!!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Maruta spune:
oake - haios bebele tau ... tare dulce ... ce-o sa mai traga pisicile de coada ... mare strengar o sa fie ...
I. Golescu
scarmanus spune:
Feteleeee!
A aparut in Formula As un articolas pe care l-am scris despre Suzi! Sunt asa de fericita, ca nu ma asteptam deloc sa-l publice si uite ca Suzi e vedeta!!
Va pup, sunt tare bucuroasa.
scarmanus
Sanca spune:
Da Scaramus, da un link si tu sa citim articolul tau.
Anunt cu fericire in suflet ca week end-ul asta, motanel al meu - Mishu si Cainele - Oreo s-au imprietenit. Aseara au adormit aproape imbratisati - pisoiul cu capul pe urechea lui Oreo. Mi s-a umplut sufletul de bucurie.
Intr-o saptamana imi vine si fata acasa (nu am inca nume ptr ea) si o luam de la capat...
Marea atractie in casa pentru copii si caine este noul "sand box" care e electric si de cate ori se curata alearga cu totii sa vada...