FIV 16
Raspunsuri - Pagina 14
gabid spune:
Tia,tu numai ai embrioni congelati?
Cine face FIV in octombrie?Haideti sa facem o listuta!Se apropie emotiile!
Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.
anis spune:
Eu fac FIV in octombrie...ar fi trebuit sa incep acum in septembrie, dar am amanat pt luna care vine, pt ca am foarte multa treaba, de ajung sa cad lata seara...asa ca,nu cred ca imi pria treaba asta.
Si e tocmai bine,luna asta mai fac unele analizele, pe altele le repet, si octombrie o sa fie luna cu emotii si cu VOIA LUI DUMNEZEU!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Gabi...m-am uitat la ora de postare..ma bucur ca nu sunt singura treaza de la 7 pe forum ..si asta duminica..,o sa razi..dar eu din cauza oboselii nu am putut dormi...desi parca ar fi trebuit sa fie invers..
Cand e ziua Simonei?Oricum un MARE LA MULTI ANI si sa va traiasca!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tia spune:
quote:
Originally posted by anemona
Fetelor, va multumesc mult pentru urarile voastre!!!
Aseara am vrut si noi sa sarbatorim in trei si am iesit la o terasa, Denisa dormea in carucior, am facut comanda si pana sa ne-o aduca s-a trezit pisicuta. Am mers in masina sa papam si, dupa ce ne-am intors, mancarea era deja rece, noi aveam chef de scandal, vroiam numai in brate si nu oricum, ci plimbata, asa ca mami si tati au mancat pe rand in fuga mare (celalalt plimba odorul) si apoi fuguta acasa. Asa s-a incheiat seara noastra la care pisicuta mica a fost invitata de onoare. Acum doarme, se reface pentru o noua zi plina! Noptile sunt linistite, dar zilele... sala de fitness e nimic, va jur!
Dar noi sa fim sanatosi, ca vor trece si astea.
Va pup, va multumesc pentru gandurile voastre si va urez, la fel, numai bine si casnicii reusite si cu copilasi multi si frumosi cat mai repejor.
Gabita, La Multi Ani!! de pe acum si sa-i faci Simonicai cat mai repede un fratior!
Anemona
sa fiti fericiti alaturi de pisicuta voastra...
MURA spune:
Anis: unde faci tu FIV, poate ai mai spus dar eu stau cam prost cu memoria. Oricum multa bafta in Octombrie si sa parasesti acest subiect repede. Bine, nu inainte de a ne povesti si noua cum ai reusit tu, experienta prin care ai trecut si ....tot, ce sa mai discutam.
Si.... oricum nu o sa pleci singura pentru ca am mai spus, incet, incet o sa te urmam toate asa ca ... ramanem prietene si vom discuta pana cand probabil ne vom insura copii, eventual fata mea cu baiatul tau sau invers. Cred ca am luat-o razna astazi. Dar trebuie sa mai si glumim pentru ca altfel, daca discutam numai de probleme .....
Oricum multa bafta celor care se pregatesc de FIV. Sa fie cu noroc.
gabid spune:
Avem album si noi!Am reusit sa-mi micsorez pozele si acum puteti vedea FIv-uletul meu de la un an si 2 luni pana azi!
Anis,eu ma trezesc in fiecare zi la 6 jumatate!DUMINICA NU FACE EXCEPTIE!
gabid spune:
Si eu as vrea sa desfiintam acest subiect si sa reusim toate la anul cel tarziu!
Acest subiect s-a deschis acum aproape 2 ani...erau primele incercari pe forum dupa reusita mea!Eu inca nu ma gandeam atunci la bb2...cred ca discutiile de aici m-au facut sa-mi mai doresc inca un bb cu pretul unui nou FIV.
Sunt alaturi de voi pt ca stiu prin ce treceti!
anemona spune:
Gabi, minunica mica e o scumpa si o frumoasa! Pupici din partea mea si succes la gradi!
Anemona
Monica-Elena spune:
Gabi, Simonica e o dulce.Succes la gradi si sa ne povestesti cum o sa fie in prima zi.
Si eu ma pregatesc de FIV acum in toamna asta la Medsana cu dr. Denisa Protopopescu(astept telefonul lor ptr a afla perioada exacta).
Monica
teodoran spune:
Si eu ma pregatesc de FIV la Medsana cu dr. protopopescu, astept telefonul, stie cineva cam cu cat timp inainte ne suna?Sunt asa emotionata...