FIV 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pe mine anul trecut m-au sunat pe 15 septembrie si intalnirea a fost in aceeasi zi, seara.
Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

fetelor, visurile de a avea bebeul nostru sunt, din nefericire, in cel mai bun caz, amanate!.... Si nu din motive de bani; urma sa facem FIV acum, in toamna, din pacate nu mai avem cu ce ... dupa tratamente, planuri, asteptari, analize, ne-am intors la 0: oligoastenoteratospermie severa (forme normale 0!!)
Ce minunat era sa visam, sa speram! Abia asteptam luna septembrie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NouNou...eu as repeta spermograma la alt cabinet...poate ca s-a intamplat ceva.Ai facut tratamente?I-au dat sotului ceva?Ai incercat si tratamente naturiste?

Vezi subiectul meu cu tratamente oligospermie!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Tia,poti readuce subiectul meu pe pagina actuala?

Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

FIV de toamna:

ANIS
MONICA_ELENA
TEODORAN

Mai este cineva?

Gabi si Moni(aproape 3 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Teodoran, dna dr se intoarce din concediu pe 16 sept. Si eu astept cu nerabdare telefonul celor de la medsana.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Gabid, am facut spermograma la Giulesti, pe 27.08 si 07.09, acelasi rezultat: forme normale 0, 100% imobili, desi cateva zeci de mii exista. O vom repeta si in alta parte, bineinteles, nu se termina totul aici, dar cat de mare poate fi eroarea??
Au fost tratamente naturiste, la inspiratia forumului chiar, tot ce am vazut pe aici, insa fara rezultat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

nounou: Si sotul meu a facut 3 spermograme la Giulesti si la toate i-au iesit acelasi rezultat : azoospermie!
Dupa doar o luna, a refacut spermograma ( de data asta la o clinica din Canada ) si i-au iesit 30 mil.! Cum iti poti explica asa ceva?
Parerea mea este sa mai repeti analiza si in alta parte!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by gabid

NouNou...eu as repeta spermograma la alt cabinet...poate ca s-a intamplat ceva.Ai facut tratamente?I-au dat sotului ceva?Ai incercat si tratamente naturiste?

Vezi subiectul meu cu tratamente oligospermie!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Tia,poti readuce subiectul meu pe pagina actuala?

Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

iata link-ul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14784

va invit la episodul 17.. bafta celor care intra in linie dreapta

Mergi la inceput