FIV 16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Se pare ca astazi chiar daca afar este innorat in sufletele noastre este foarte mult soare si foarte multa speranta.
Cel putin eu asta simt, o mare bucurie si o imensa speranta ca totul va fi bine si incet, incet cu ajutorul lui Dumnezeu vom parasi rand pe rand acest subiect si vom continua discutiile pe un altul , acela de mamici fericite. Stiu ca vom avea si atunci multe de discutat dar probabil va fi ceva mai usor pentru ca vom fi sustinute moral de nosti.
La multi ani Anemona si multa fericire alaturi de sotul tau si de micuta ta. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea pana la 100 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Corect Mura asa imiplace cum gandesti. Cel putin eu sunt optimista si sper ca va iesi soarele si pe strada mea odata si odata

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

La multi ani Anemona, sa fii fericita alaturi de Denisa si sotul tau.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anemona..multi ani fericiti impreuna cu bebita si sotul!

Fetelor..si eu mai am putin pana incep tratamentul pt FIv...dar sunt optimista...stiu ca ,candva imi voi strange bebelul la piept!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Buna fetelor,

La Multi Ani Anemona...sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!

Gabi, am o intrebare pt tine. Eu vreau sa fac ET acum in septembrie cu restul de 4 embrioni congelati, cum se face, cand se face? Adica cand ar fi momentul sa sun doctorul, o sa repet iar toate analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

la multi ani, draga mea anemona! sa aveti o casnicie fericita si sa va bucurati de minunea din viata voastra;si sa dea Domnul sa vina si un fratior pt denisa!
te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anemona,LA MULTI ANI!Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa mai departe pline de impoliniri si sa va bucurati de mititica Denisa.Sunt sigura ca aveti o casnicie superba,defapt sunt sigura ca toate care facem FIV avem o casnicie superba.Sotii nostri sunt alaturi de noi in niste momente extraordinar de grele.Cel putin pe mine m-a ajutat fff mult sotul sa trec peste toate problemele nereusitei.
Si noi saptamana viitoare implinim 12 ani de la casatorie,adica pe 12 septembrie si ne intelegem si ne iubim ca in prima zi.
Giugiuca,noi la ET nu am mai facut nici o analiza.Ancar mi-a dat pastilutele care a trebuit sa le iau imediat dupa ce mi-a venit ciclul.Utrogestan am luat cu 2 zile inainte de ET ca si la FIV.Atat!Poti merge la dr tau si sa-i spui in ce lot vrei sa te prinda.
Oanamagda,chiar ai revenit printre noi!Tu ne dai vesti bune?

Joi a fost la TVR 2 dr Dracea intr-o emisiune.Au prezentat cazul unei reusite.Erea o sportiva care reusise sa aiba un bb prin FIV.Era destul de invarsta(sigur avea peste 35 de ani).A avut 2 bb din care unul s-a pierdut si a explicat cum al doilea bb a fost absorbit de organism.Era fericita ca avea o fetita chiar daca nu a putut participa la Jocurile Olimpice.

Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile voastre!!!
Aseara am vrut si noi sa sarbatorim in trei si am iesit la o terasa, Denisa dormea in carucior, am facut comanda si pana sa ne-o aduca s-a trezit pisicuta. Am mers in masina sa papam si, dupa ce ne-am intors, mancarea era deja rece, noi aveam chef de scandal, vroiam numai in brate si nu oricum, ci plimbata, asa ca mami si tati au mancat pe rand in fuga mare (celalalt plimba odorul) si apoi fuguta acasa. Asa s-a incheiat seara noastra la care pisicuta mica a fost invitata de onoare. Acum doarme, se reface pentru o noua zi plina! Noptile sunt linistite, dar zilele... sala de fitness e nimic, va jur!
Dar noi sa fim sanatosi, ca vor trece si astea.
Va pup, va multumesc pentru gandurile voastre si va urez, la fel, numai bine si casnicii reusite si cu copilasi multi si frumosi cat mai repejor.
Gabita, La Multi Ani!! de pe acum si sa-i faci Simonicai cat mai repede un fratior!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

LA MULTI ANI! si numai fericire in 3 sau in mai multi....
Va tin pumnii tuturor celor ce va apropiati de lupta pt FIV
ANA

Mergi la inceput