Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, gaurile le-am dat cu pistolul nu cu acul. Am fost la o bijuterie, am ales niste cercei speciali (sunt sigilati ca seringile si dintr-un metal special ...am uitat cum se numeste, dar e medicinal)care se baga in pistol si se face gaura direct cu ei, se monteaza automat. Toata operatiunea a facut-o un nene de acolo , experimentat dupa ce am marcat eu locurile pentru gaurele. O luna si jumatate nu ai voie sa-i scoti (atat dureaza sa se vindece perfect gauricile) ci doar ii rasucesti zilnic si speli urechiusele cu apa si sapun. Dupa timpul asta, poti sa-i schimbi daca vrei. Au tot felul de modele, inclusiv cu pietricele. Eu am ales unii fara pietricica , simpli in forma de inimioare.
Pana acuma nu a tras de ei deloc, si eu ma temeam de asta. Oricum de scos nu are cum sa-i scoata singura , am verificat atent. Mie mi-era teama sa nu-i scoata si sa-i inghita accidental. Iar sa-si incurce manutele prin ei nu are cum pentru ca e doar o bobita mica chiar pe lobul urechii si o floricica de aia de inchidere in spate , atat.
Lavinia, incearca la bijuterii, in general acolo au si asa ceva ...in Bucuresti sigur sunt, in Ploiesti de asemenea. Si cred ca peste tot au ...
Mult succes!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

La Multi Ani Stephie, Laur Andrei, Andrei-Alexandru ! Numai bine sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa sanatate, fericire, credinta, speranta si iubire!!!

Am mai prins si eu niste clipe libere, si hop pe forum. Oake, te inteleg f. bine, si eu sunt singura cu papausha majoritatea timpului si e destul de dificil. Dar SLAVA DOMNULUI, cu rabdare se rezolva toate. Eu de regula calc seara sau noaptea, dupa ce adoarme ea, de spalat spala masina, curatenie generala fac sambata cand e si tati acasa, iar de gatit chestii mai rapide, ori cand doarme printzesica, ori cand vine tati de la servici, ori tot asa, noaptea.

Ela, DOAMNE-ajuta cu Cristina, sa se faca bine!

De la o vreme, Anelisa e tare agitata, n-am idee de ce. Dupa ce in week-end-ul cu botezul a fost cumintenia intruchipata, incepand de lunea trecuta e tot intr-o agitatie. Cum o pun pe spate se intoarce pe burtica, se invarte in cerc si merge de-a busilea mai ales in spate, in pozitia pe burta isi ia avant de 3-4 ori si apoi se repede cu capul in fata, ca o adevarata "Berbecuta" - incat trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ea. Desi are aparatori la patut, locul ei favorit de dat cu capul e suportul din plastic al unui music-mobil, pe care desi il acopar cu ceva moale, reuseste sa-l dea la o parte. Are desenata pe el o albinuta si cred ca de-asta ii place. I-a reusit si sa se intoarca de pe burta pe spate, si de asemenea s-a intors pe burta si pe partea stanga (pana acum ii reusea doar pe dreapata), asa incat acum trebuie sa o pazesc non-stop. O mai tin si in sufragerie in patutul de calatorie, care avand plasa de jur imprejur e ceva mai sigur. Insa se repede la cearceaf sa il manance, saliveaza peste tot ca trebuie s-o mut tot timpul. Seara adoarme mai greu ca de obicei si de la o vreme a inceput chiar sa se trezeasca noaptea pt. papa. E mare fomista, ar manca intr-una, si cateodata, destul de rar, mai si vomita. Noi suntem tot cu tzitzi exclusiv (doar ceai mai bea in plus), si cred ca mai stam asa o vreme. Am citit parerile voastre in legatura cu diversificarea si vreau sa va süpun ca sunt complet in ceata. Atatea si-atatea metode, ca habar n-am cu ce sa incep. O sa-l intreb si pe pediatrul de aici, desi cred ca va trebui sa ma axez mai mult pe-un pediatru din Rom., caci vrem sa mergem in tara pt. mai multa vreme, mai pecis in Pitesti.

In rest, printzesica creste, are aproape 8 kg si e in continua vioiciune. Dintisorii nu se vad inca dar saliveaza la greu. Parul i-a crescut mai-mai sa-i intre in ochi, voi le-ati taiat pana acum parul, ca ma bate gandul? Si-am vazut ca are si cojite in cap, voi ce faceti in privinta asta (unde e cazul)? Ochisorii ii are tot verzui-albastrui, sper sa-i ramana asa. Ii place la nebunie sa ne jucam cu ea si are momente cand rade in hohote din orice. Se gadila cand o pupa tati pe gatut sau cand o sterge mami la subsiori. Ii place s-o luam in brate si sa ne prefacem c-o papam, rade toata fericita. E o dulcetzica.

Am pus si niste poze noi, ultimele 3 albume (in link-ul din semnatura), inclusiv de la botez.

Si HAI ROMANIA !!!
la Olimpiada

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Ela , uitam, cu ochisorii, citisem undeva ca se poate corecta privirea plimband un obiect stralucitor (de pilda ochelari) prin fata puiului, ii determina sa urmareasca cu privirea. Nu stiu cat e de eficient insa.

Legat de asta, voi ati fost pana acum la vreun control de rutina la oftalmolog cu bb-ii? Lavi , tie ti-a spus din spital sa mergi la 3-4 luni, ca eu nu mai tin minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!

Nu uitati deseara tinem pumnii la fete la gimnastica. Finala individual compus. Hai feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Ioana-merci din suflet de rs. O sa ne ducem la Brasov la un bijutier, sigur gasim asa ceva.Probabil o sa fac asta spre sf concediului nu de alta dar sa nu chinui cocolina de cum ajungem in ro

Cipstyle-ziceai ca eventual sa te axezi pe un pediatru din ro (legat si de difersificare).Parerea mea e ca daca intrebi medicul de aici e mult mai bine. Nu de alta insa dupa ce te intorci din ro o sa fi si mai in ceata, atunci cand vei intreba ceva la doctor si vei observa ca au alte pareri si sfaturi la adresa bb-ilor. faci cum crezi insa eu cand am cate ceva hop la el si intreb (sau sun)
Ziceai ca Anelisa are cojite.Uite cum m-a sfatuit pe mine moasa:inainte cu o ora sa-i faci baita o ungi pe caputz cu ulei de masline si inainte sa o bagi in vanitza ii dai pe caputz dinspre frunte spre crestet, cu un piaptan cu dinti fff desi. Ce se ia se ia pe piaptan ce nu in vanitza cu ajutorul unui sampon (mai putin parfumat). I-am facut fi-ca-mii vre-o 2,3 sedinte din astea si nu mai are nici urma.
Nu stiu cum e la tine in zona (a propos!unde stai in germania?) insa eu am facut cunoscutele U1 si U2 in spital.Apoi am fost la U3la pediatru unde am primit si o schema cu urmatoarele U-uri.(deja avem 2 vaccine)Iti trec mai jos parte din schema mea:

U3- se face intre 4-6 saptamani(facut-vaccin)
U4- se face intre luna 3-4(facut-vaccin)
U5- se face intre luna 6-7
U6- se face intre luna 10-12
U7- se face intre luna 21-24
U8- se face intre luna 43-48
U9- se face intre luna 60-64
(planul meu e facut pana in 2009)

No hai pa si sper sa mai apuc sa intru zilele astea.Nu de alta da' sunt in stress-ul plecarii si al facutului de bagaj.

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

Lavi, multam de sfatul cu cojitele, o sa incerc metoda asta. Cu pediatrul, cel de aici e cam aerian. Si cica e si cel mai bun din zona, asa ca pana acum n-am incercat altul. Orice problema i-as zice ca are Anelisa, zice ca e in regula, sa nu fac nimic. Oricum, SLAVA DOMNULUI, n-a avut probleme serioase (decat o displazie de sold pe care pediatrul, desi i-a facut eco, nu i-a detectat-o), dar cand il aud ca la 38 de grade febra sa stau linistita ca asta nu e febra, ca nu conteaza ca are nasul infundat de se trezste noaptea din somn, ca asa sunt bebelusii...etc., nu pot sa nu ma enervez. Noroc cu net-ul si cu voi fetelor, ca mai aflu si eu una-alta.... Are un stil mai spartan de a trata lucrurile, oricum in general cica pot aparea multe probleme, dar mama, cu instinctul ei de mama, le va rezolva cum crede ea mai bine!! Legat de diversificare, m-a sfatuit sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, iar apoi vad eu, cu cartofi, cu morcovi, chetii de-astea, urmarind sa ajung cat mai repede la carne, caci laptele nu mai contine suficiente proteine. Cu asa un sfat precis m-a bagat de-a dreptul in ceata , asa ca habar n-am ce schema voi urma. Cred ca am sa-l intreb raspicat la urmatorul control (U5 - la inceputul lui sept.) ce schema exacta imi recomanda, ca nu pot s-o iau pe bajbaite. Asta chit ca e mereu in mare graba, are o mie de pacienti o data! Si noi am facut 2 vaccinuri pana acum, Infanrix hexa, mai avem unul acum in sept. si apoi inca unul dupa 6 luni.

Noi insa vrem sa ne intoarcem definitiv in Romania la anul, iar eu acum as ramane mai multe luni in tara cu papusha, ca mai am niste examene si alte chestii, asa ca e zic ca e ok si daca ma axez pe un pediatru bun din Rom., mai precis Pitesti.

Noi stam in Burghausen, la vreo 100 km de Munchen, chiar la granita cu Austria. Tu unde stai?

Pupici si mult succes fetelor la gimnastica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Eu sunt super racita, pana acum am avut doar putine probleme cu sinusita, dar de ieri ma doare ingrozitor de tare gatul, tusesc, si nu stiu daca nu am facut azi noapte si putina febra ca tare rau am transpirat...de, ca doar numai desteptii racesc vara

Raul al meu ieri ne-a tinut cateva "concerte" de tipete si urlete, de toata frumusetea...a facut putina febra , gingiile ii sunt umflate, de balos e cel mai balos copil, tot patul e plin de scuipat...mi se rupe sufletul cand il vad cat de tare se chinuie cu dintisorii si tot nimic...stiti ce e mai culmea...dupa carti incisivii inferiori ar trebui sa iasa primii, iar la noi cei superiori se vad cel mai bine si acolo este si umflata gingia mai tare......e tare nasol acum, plange din senin si nu sti ce sa-i faci...trecem noi si peste asta ca doar suntem flacai mari

LaviB, concediu placut!!! Poate mai intri si din tara!!!si multumim de sfaturile ptr cojite, ca si noi avem si chair vroiam sa va intreb cum scapam de ele

Sa tinem pumnii fetelor!!!!
BAFTA MULTA!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

LAUR ANDREI
ANDREI ALEXANDRU

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Claudelu , sanatate multa, sa te faci bine curand! Pentru gingiile umflate ale lui Raul, stiam ca exista niste geluri care se ung pe gingiute si iau durerea cu mana. dar nu stiu cum se cheama, cel mai bine intrebi la farmacie. De asemenea, stiu ca sunt bune jucariile alea din plstic umplute cu lichid care se tin la frigider, sunt bune de ros si calmeaza gingiile umflate. DOAMNE-ajuta sa-i iasa repede fara sa se chinuie prea tare! Si Anelisa saliveaza la greu, plus ca baga tot ce prinde in gura, dar absolut orice. tre sa fiu numai cu ochii pe printesa! SLAVA DOMNULUI insa, ziua doarme super mult, iar seara il avem si pe tati-n ajutor!

Azi asa m-am strambat la fata ca radea cu chiote , in final a apucat-o sughitul de atata ras , e dulcica foc.

Lavi , mai am si eu o intrebare, tu ii mai dai Hannei ceva in afara de vit. D? Ca noi doar de-asta ii dam. Iar la U-uri, ii verifica si fontanelele, ca eu sunt cam stresata pe tema asta?
Concediu placut si spor la impachetat ! Multam pt.raspunsuri!!

Mergi la inceput

Cristina, am si gel de dinti (Calgel) si jucarioara de aia cu lichid, dar vad ca nimic nu merge...Si eu am noroc ca si Raul doarme fff bine si ziua si noaptea...din acest punct de vedere sunt chiar multumita...sa de-a D-zeu sa iasa cat mai repede, ca altfel

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ioi Claudelu

Pai Vladutz al meu "face" exact ca Raul al tau. Il dor gingiutele rau de tot, isi baga tot pumnishorul in gura si saliveaza rau de tot. Azi nici pofta de mancare nu prea a avut. Si eu il dau cu Calgel si are 3 jucarii de alea cu lichid care le tin la frigider si le roade toata ziua dar nu ajuta prea mult. El vrea toata ziua in brate si mie deja mi-e greu sa-l mai tin. Plus ca mai am si eu de facut una alta. Ma apuca jalea de ex. cand vad cum arata bucataria dupa ce ii fac supica si piureul de fructe: blender, storcator, oale, cratite, linguri, furculite, farfurii... toate asteapta sa fie spalate. Mai am putin si cedez nervos.
Am noroc ca sotiorul meu nu are pretentia sa-l astept cu mancare calda pe masa asa ca seara facem repede ceva de papica dupa ce vine el de la servici si il adormim pe bebelac. Eu de fapt cam incerc sa nu mai mananc dupa ora 6-7 seara, poate poate mai dau si eu jos ceva de pe burtica.
In seara asta vine o femeie sa ne targuim cu ea sa vina 2 zile pe sapt. sa mai stea cu bebitza ca sa pot termina si eu de facut ordine in apartament. Ne-am mutat deja de 1 luna si inca nu am reusit sa "finisez" tot. Plus ca vreau sa merg si eu sa mai imi fac parul, manichiura, pedichiura, si astia mi-au spus ca nu ma primesc cu tot cu bebe
Azi am fost putin mai smechera si am facut supica si piure pe 3 zile, le-am pus in pahare de plastic si le-am bagat in congelator, asa ca sper sa am 2 zile putin mai "linistite". Si am si reusit sa dormim pana la 9 ca tati nu a auzit ceasul asa ca nu s-a trezit la 7 sa plece la servici. Am profitat de ocazie si am mai tras si noi putin la aghioase

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput