Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Multumim pentru felicitari,dragutele!
Il felicitam si noi pe Andreiutu-Alexandru si-i dorim sa creasca mare,frumos,sanatos si norocos!
Acu' ca tot se facu baiet mare,croko se gandi el c-ar fi mai bine sa nu mai doarma noaptea;ce rost are?Si nici ziua prea mult,ca strica!Asa ca de veo 3-4 zile,domnu' Laur adoarme (in brate,normal) pe la 7pm,mai deschide un ochi sa pape din ora-n ora cel putin si-apoi de pe la 10-11 mai trage un somn la el in patut.Pan' pe la 3 asa,dupa care se muta la mami-n pat si din juma'n juma de ora umbla cu ciokuletu dupa tzitzi!Ba aseara ma facuse fericita tare c-a adormit pe la 9 si mi-am zis io-n barba ca doarme baiatu' mamei macar pan' pe la 5,asa.Da' de unde!Pe la 1 l-o apucat foamea si pan' la 7 cand s-a trezit de tot numai a supt;juma' de ora dormea,jumate se foia,jumate sugea...si tot asa.Vreau sa zic ca praf se alese de somnu' meu si farama de odihna acumulata in ultimele saptamani;ma-ntorc,catinel da' hotarat,la starea de zombie!
Apropos de cojite:si croko are cateva in crestet si l-am intrebat pe dr.ce sa facem:solutia lui?nimic,ca nu se vad!Eu incercasem cu ulei pt.copii inainte de baie,da' oricat l-as spala dupa,parca tot ii ramane perisorul gras si nu-mi place.Da' o sa mai incerc!
Gata pauza mea!Am urlete stereo!...O zi frumoasa tuturor!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

PS (se vede ca'st adormita)Claudica,sanatate multa si muci putini!Si io racesc de obicei vara ca deh,doar n-o sa fiu ca toata lumea!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mai fetelor mai...
Claudelule,ce-i cu raceala asta bre?Stii ca si Catalin isi trage mucusorii??Pai tocmai voi,care puteti sa va tratati cu tuica ,sa treaca?Cit despre dintisorii lui Raul,eu zic ca mai dureaza tu,pina apar.Astia pe aici zic 6 luni chiar!Dar ginerele meu e sigur precoce!
Veve beibi,deci nu sint singura aratare nepieptanata si zombie cu ture de luat in brate si urlete urlatoare in miez de noapte..uf,m-am linistit
Cipstyle,sa stii ca si doctorii suedezi tot ca nemtii fac,daca ai febra iti spun sa te duci acasa si sa bei...APA!Heheh,nu-s zdraveni,pe cuvint.Pe de alta parte,parca e mai bine ca nu sint asa panicati si nu ne umfla cu medicamente..nu?Nici nu stiu cum e mai bine.
Mi-e dor de Roxana,de Diana...Mirinda pe unde o fi...
Va pupic

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

iar am uitat:

LA MULTI ANI
LAUR ANDREI
ANDREI ALEXANDRU
Sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
La multi ani, Laur-Andrei si Andrei-Alexandru Sa cresteti mari si cuminti. Laur, n-o mai supara pe mama, ca esti baiat mare, doar!
Multumin pentru urari. Astati micuta Cristina pare mai bine. Oricum, a dormit destul de mult... na, ca tocmai s-a trezit, ca e ora de masa!
...
Gata, am papat tot! Mai rar se intampla treaba asta. Am observat ca mananca f bine daca doarme inainte de masa.
In rest, fatuca ei e plina de bubite maruntele si rosii; mi-e si mila de ea cand o vad asa.
Azi a cam stranutat, e putin fornaita si uneori tuseste - sper eu sa fie pentru ca se mai ineaca si nu ca e bolnavioara. Oricum, sunt super atenta la ea. Nasol e ca ne-a plecat doctorita in concediu si in caz de nevoie, apelam la o alta, care nu ne cunoaste.
Clau, eu ti-am luat-o putin inainte cu "desteptaciunea": am fost racita saptamana trecuta (nas-robinet si tuse cu expectoratii). Inca mai suflu nasul din cand in cand, dar mi-a trecut. Sanatate multa!
Veve, vai de tine, ca te lupti cu 2, nu numai cu unul! Sper ca Laur sa te mai ierte si pe tine si sa te lase sa dormi noaptea!
Cristina, ce dodoloatza e scumpica voastra! Si are par, nu gluma; a mea e cheala pe langa Anelisa.
Oake, tare dragut e Vladut, o sa i-l arat Cristinei
Cojite nu prea a facut, ddoar cate un puncticel pe ici, pe colo, cateodata. Asa ca nu ne facem griji.

Gata, fug iar la ea, ca are chef de joaca, vad!
Tinem pumnii alor nostri! Ce rau imi pare ca aseara nu au reusit si baietii nostri sa urce pe podium.

Ela si Cristina (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Hihi Ela,

Pai arata-i-l . Poate se plac copiii si nu am vrea sa stam in calea fericirii lor nu-i asa?

La capitolul perishor pe cap cred ca Amelie conduce detasat! Ioi tu Rayuela ca tare haioasa e pisicutza ta.

Si papusica Anelisa e dulcica rau de tot.

Iar Raul e mare crai... ii face concurenta lui bebelacul meu

Off... ca tare i-as manca pe toti.. parca-s niste papusele... Sa ne traiasca!!!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

oake,multumim de complimente!Chiar ca sint numai unu si unu,niste frumosi si frumoase!Poza cu Vladut cu ochelari de soare m-a dat pe spate,ce-am ris,e haios foc golanul mic!
Adevarat ca Amelie si Anelisa sint pletoasele grupului
Va pupa mama pe toti,bebelusi scumpi!

Mergi la inceput