Fidelitatea femeii "coapte"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by mariagi

daca acasa ai tot ce iti trebuie ce nevoie mai ai sa cauti in alta parte?!si noi,cred eu,spre deosebire de barbatii nu spunem,m-am saturat de ciorba mai vreau si friptura...

cred ca multi (femei ca si barbati) prefera desertul ... ... facut de casa sau cumparat, da’ desert sa fie

Fiecare are o idee/parere despre ce este infidelitatea si unde sunt limitele ... Prefer sa vorbesc despre infidelitate, pentru ca adulterul limiteaza discutia doar la cei casatoriti si infideli (stiati ca adulterul e o infractiune?)

Ce e infidelitatea? E ”one night stands” la fel de "grav" ca si o relatie extraconjugala sau paralela mai indelungata? De ce infidelitate? Un fel de a termina relatia dintai? O iesire din cotidian/rutina? Razbunare? Interesant si excitant? Sub influenta alcoolului? Sunt acestea motive reale sau scuze transparente?

La casatorie promiti iubire vesnica ... eh, nu chiar vesnica ...
zic ca ar fi mai bine sa promiti sa stai alaturi de el/ea doar atata timp cat il/o iubesti ... si iaca asa ai evitat si infidelitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

``Chiar si gindurile vinovate pot eroda respectul de sine al unei persoane sa-i zicem...puritane. In plus, o persoana puritana este mult mai vulnerabila in cazul unui esec sentimental.
Mie rigiditatea morala mi se pare foarte fragila, pentru ca nu este in stare sa se autoanalizeze obiectiv, plus ca tinde sa fie ingimfata. De aceea, pe masura ce-mbatrinesc, singura morala la care ma mai sensibilizez este cea din Biblie, de unde-mi dau seama ca "frica pazeste bostanii". Am uitat demult cei sapte ani de-acasa dar simt sabia ingerului mortii deasupra capului.``
amuleta are dreptate.

nu exista un model de comportament, pt ca in momentul in care devine model cade intr-o extrema sau cealalta. Dar toate gandurile exprimate aici ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne autoanalizam, sa stim ca exista oameni care au facut aceleasi greseli ca si noi, care au vibrat la celeasi influente.

imi place cum gandeste si marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Nu cred ca femeiele inseala la fel de mult ca si barbatii, de ce ??
Credeti ca o femeie de ex. in Romania care are pe umerii sai casa, masa, copil, serviciu,niste parinti batrini si poate alte probleme de la caz la caz, ar mai avea timp sa aiba legaturi cu cineva ??
Daca da, atunci chiar e super femeie,de le reuseste pe toate, dar cred ca s-ar multumi doar cu un flirt sau cu un asa zis adulter al mintii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Dar barbatii cu cine isi inseala nevestele? Unii gasesc amante nemaritate, dar majoritatea cu nevestele altora.
Oricate probleme ar avea pe cap o femeie/barbat, nu astea il vor opri, ci respectul fata de partener, daca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Io crez ca ala al mintii nu se pune
Numa' de la flirt incolo, cu ceva intalneli, atingeri alea alea se pune.

ruxij

Subscriu!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Io crez ca ala al mintii nu se pune

eu cred ca nici flirtul nu se pune, e doar un joc nevinovat.

se pune cand inecp sa-ti scapere picioarele, sa-ti arad ochiii-n cap sa vezi pe cineva.
aia da, se pune, se cheama ca te simti iar cam libera si cu chef da harjoneala...adica ai cam uitat ca esti cam casatorita.
si binenteles se pune daca ai constiinta, altfel unde si ce conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by country girl

Mey, inseamna ca eu nu sunt normala, ca eu am visele erotice tot cu el, cu partenerul meu de viata
Cred ca-i cazul sa ma caut la vreun psiholog sa descopar unde-i problema...

Du-te fugutza . Nu e normal. Ai putea macar in vis sa faci o escapada. Atentzie doar sa nu scapi vreun nume in somn!

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

de ce se numeste topicul ``Fidelitatea femeii``coapte``? cat de coapta trebuie sa fie? pustoaicele de 15 ani active sexual sunt coapte? sau mai au?
sau suna a batranete si nu m-am prins?
sau are legatura cu Balzac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

Fetelor, chiar ieri am citit un articol in care se spunea ca in America de Nord rata infidelitatii a ajuns foarte mare la femei 40% !!!! La barbati este de 50%.
Iar site-urile care intermediaza aventuri intre persoane casatorite sint o afacere infloritoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

[quote]Originally posted by country girl

...Atentzie doar sa nu scapi vreun nume in somn!

nu-i nevoie sa scape vreun nume in somn, uitati aici un banc pe tema asta:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
-Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem
si noi ceva si-i pun
mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci
ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
-Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am
pus mina pe testicule
si erau tot reci ca gheata...
A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii
vineti, etc.
-Ce-ai patit draga?
-Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic:"Draga ce fierbinti sint testiculele tale,
ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...

Mergi la inceput