Fidelitatea femeii "coapte"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu cred ca o femeie casatorita e o egala potentiala infidela ca si una ne-casatorita.

In schimb o femeie cu copii , se gindeste de doua ori inainte de a o face. Este mult mai responsabila si stie ca de atitudinea ei , atirna si soarta copiilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Pun si eu o intrebare:oare cum era daca traiam in epoca Matriarhat??
( nu dati cu rosii va rog)Sper sa nu considerati intrebarea mea off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Moravurile se schimba cu vremurile, vezi diferentele dintre Vechiul si Noul Testament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Infidelitatea femeii, este dupa parerea mea, in primul rind momentul in care iti pierzi respectul de sine. Mai mult, femeia infidela este aratata de cele mai multe ori cu degetul, barbatul nu. De ce oare? Oare scara de valori morale este alta sau poate femeia trebuie sa fie mai responsabila decit barbatul??? Cred ca da.
Este adevarat ca de cele mai multe ori barbatii nici nu stiu cum o chema pe respectiva, dar asta pentru ca de fapt ei o fac mai mult pentru distractie; femeia, cred ca o face pentru schimbare, ca de, asa e natura ei, gindeste mai mult cu inima decit cu capul.
Oricum ar fi, pina la urma cred ca nu face altceva decit sa-si bata joc de propria persoana, de Eul ei.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Iata ce am gasit
10 motive care - conform Giselei Runte - determina femeile sa-si insele barbatii:
1. Insatisfactia sexuala. Lipsa placerii sexuale este unul dintre motivele cautarii unui amant. Femeile intervievate au marturisit ca au alergat in bratele altui barbat dupa incercari nereusite de a „revigora“ relatia sexuala cu partenerii lor.
2. Razbunare. De cele mai multe ori - explica autoarea - infidelitatea feminina nu este altceva decat o reactie la tradarea partenerului de viata sau la indiferenta aratata de acesta, femeia avand senzatia de abandon.
3. Flirt de vacanta. Posibilitatea de a cunoaste alti barbati in locuri exotice este o ocazie care nu poate fi gasita in rutina de zi cu zi si, deci cu atat mai atractiva. Dureaza o noapte sau cel mult pana la sfarsitul vacantei.
4. Experienta si curiozitate. Tinerele isi iau amanti din dorinta de a castiga experienta sexuala, in timp ce femeile peste 35-40 ani calca stramb doar din curiozitate.
5. Trambulina spre ruperea relatiei. Femeia isi gaseste un amant, dupa care ii marturiseste partenerului aventura pentru a rupe relatia - lucru care se intampla des pentru ca majoritatea barbatilor nu suporta infidelitatea femeii. Exista insa cazuri in care marturisirea unei aventuri intareste relatia.
6. Unul confident, altul amant. Multe femei prefera delimitarea clara sot-amant: primul este partener de drum pentru toata viata, cel de-al doilea este... placere sexuala.
7. Tentatia legaturilor efemere. „Desi pare un motiv apartinand exclusiv barbatilor, multe femei aleg sa-si insele partenerii la un moment dat din teama unei legaturi sentimentale stabile“.
8. Printesa dorita. Majoritatea femeilor au amanti pentru ca acestia - spre deosebire de soti - au calitatea de a le spune cat de frumoase, dorite si in forma sunt.
9. Doar mama sau inca femeie? Privita de sot doar ca „mama copiilor“, femeia tratata astfel se redescopera sentimental si sexual alaturi de amant.
10. Infidelitate platonica. „Femeile au fantezii sexuale cu persoane din anturajul comun cu partenerul de viata, insa este singurul caz in care nu se ajunge niciodata la ceva concret, pentru ca nu au curaj sa mearga pana la capat“.

insa eu sint genul de femeie conservatoare: o data stabilit angajamentul nu accept sa calc alaturi nici macar cu gindul....
cit despre fidelitatea masculului? hm... daca stie sa dea dovada de discretia discretiilor, daca nu aflu, normal ca sint de acord!!!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andi2mov spune:

Cred ca atunci cand inseli (fie ca esti barbat sau femeie) ceva nu este in regula in cuplu. Si atunci cauti altceva. Dar asta nu reprezinta o rezolvare a problemelor si trebuie sa fii in stare sa traiesti in minciuna. Si atunci de ce sa nu rupi relatia si sa pleci mai departe? E foarte greu (mai ales daca ai si un copil) sa renunti la siguranta caminului si sa te arunci in necunoscut.
Dar cred ca e mai greu sa inseli si sa traiesti cu minciuna decat sa rupi legaturile cu vechiul partener.
Tocmai de aceea probabil ca barbatii insala mai mult decat femeile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

am tot citit ultimul mesaj nefiind hotarata daca sa spun ceva sau nu:

barbatii nu inseala mai mult decat femeile, cateodata sunt chiar prea sinceri si directi, dar avantajul femeilor este ca sunt... parsive!!!(puteti arunca cu rosii, dar eu stiu sigur ca e asa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Iselin,
Nu sint femeile "parsive"... Sint mai destepte ca se prind cind barbatul calca strimb si ca ii prind cu "mita'n sac"!!!

Parerea mea personala e ca unui om fie barbat, fie femeie, trebuie sa ii stea in caracter sa insele... Si o face pentru ca o face, pentru ca poate sa o faca nu pentru un motiv sau altul. Motivele sint baliverne! O face pentru ca ii place si cu asta basta!

Mergi la inceput