Fidelitatea femeii "coapte"
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Oare ce va asteptati sa gasiti in raspunsuri? Modele de comportament? Modele de viata? Imagini? Concluzii? Eu sunt de parere ca fiecare dintre noi(voi) va face asa cum va fi facut sa faca. Decizia, pripita sau nu, ramane o decizie. Efectele sunt cel mult previzibile dar niciodata certe. Stiti cum imi apare mie intrebarile puse? Ca asezatul la un rand (coada). Unde sa ma pun? La randul acesta sau la celalalt? Eu as vrea sa ajung mai repede. Asa am patit ieri. Poate ajungi mai repede poate nu. Cum e mai bine sa fii? In primul rand impacat cu tine insuti. Apoi daca nu iti prea pasa de asta, sa nu ranesti pe nimeni atat cat poti. Si asta e o forma de a fi impacat cu tine insuti. Daca ai gresit...nu uita, daca nu ai gresit sa nu iti para rau, pentru ca ai reusit ceea ce putini pot sa reuseasca. Invata din greseli si vei fi mai cumpatat(a), vei primi valoarea meritata de la...tine insuti. Nu astepta sa te judece altii, oricum o vor face, tu du-te linistit(a) mai departe daca stii ca ai facut asa cum ai crezut tu ca este cel mai bine. Nu exista fidelitate a unei femei sau a unui barbat, exista erori. Nu arata eroarea, spune cel mult ca te doare. S-ar putea sa descoperi cu mirare ca durerea celui de linga tine e de mii de ori mai greu de suportat decat durerea ta. Atunci vei sti cu certitudine ca e bine sa nu ranesti pe nimeni...niciodata. Restul vine de la sine in mod negresit. Drumurile sunt alunecoase, pot sa pacaleasca de aceea nu fii sigur(a) ca ai gasit raspunsul. Eu asa as proceda. Gresim mai usor decat credem chiar si fara voie, chiar incercand sa facem bine. Nimic nu e gresit daca poti sa tii ochii sus in fata oglinzii uitandu-te la tine. Nimic fata de tine. Dar uita-te bine...bine de tot. Eu asa procedez...ma uit la mine. Si invat cate ceva de fiecarte data. Asta e parerea mea.
Marius (www.desprecopii.com)
crissandrada spune:
Cred ca femeile si barbatii inseala in mod egal doar motivul difera.Dupa parerea mea o femeie investeste si ceva sentimente pe cand barbatii mai rar.Nu vorbesc de amante sau amanti care presupune o relatie mai serioasa si de durata. Eu vorbesc de relatii pasagere de o noapte. Eu personal nu as putea ierta o relatie care dureaza de ceva timp- cu o amanta. Poate una de o noapte nu m-ar afecta foarte mult dar nu asi mai avea incredere in el.Eu nu mi-am inselat sotul dar recunosc ca m-am mai uitat dupa un barbat care arata bine, miroase bine, este elegant (sotul meu este sportiv si se imbraca mai mult sport) dar asta cred ca nu se pune. Nu ma deranjeaza daca se uita si el dupa o fata frumoasa. Oricum sunt adepta fidelitatii : ofer si cer fidelitate.
mariagi spune:
gresim incercand sa facem bine...binele este interpretabil.sunt multi care fac bine doar din placerea de a-l vedea pe cel de langa el fericit.si de multe ori ce isi primesc inapoi nu are nici o legatura cu binele.sau cu esenta lui.daca faci un bine dezinteresat,tot timpul se va gasi cineva care sa creada ca ai un interes ascuns.ce bine ar fi daca am raspunde cu bine la rau pana cand obosim.si apoi sa o luam de la capat.asa macar ne-am putea privi fara jena in oglinda.
bebetica spune:
Cu permisiunea dvs. revin si spun:
La inceputul casniciei mele am pus pe tapet un aspect cu care am fost amandoi de acord si anume: daca la un moment dat unul dintre noi considera ca viata lui va avea o alta perspectiva alaturi de o alta persoana sa aiba curajul de a spune asa: multumesc pt. tot ce am impartasit pana acum dar eu consider ca am gasit un alt mod de viata cu orizonturi mai largi si mai frumoase in alta parte.
Ei bine, nu a fost asa : a fugit, a disparut TOTAL fara explicatii si fara absolut nici o singura privire de adio.
Cred ca meritam macar o informare, un motiv (pueril macar).
Acum in schimb se pare ca ar vrea inapoi acasa .... ei bine nu cred ca pot sa dau vrabia din mana pe cea de pe gard.
iar cand probabil va afla speeeeeeeeer sa i-se prabuseasca universul.
Stau si ma intreb oare : invatul are dezvat sau orgoliul altadata asa de puternic si inaltator poate dispare prin minune ? merita sa fac pe milostiva sau sa ma joc cu focul ?
Eu una nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine sau de care sa-mi plec capul (si asta stiu toti cei din jurul meu spectatori sau apropiati) ......
Sper sa aleg drumul cel bun si cu siguranta voi continua sa fiu cea dintotdeauna : sa respect decizile celor din jurul meu si sa-mi apar principiile de viata, sa incerc sa ofer copilului meu o educatie sanatoasa dar in acelasi timp sa fiu un exemplu de echilibru indiferent de vreme si de vremuri; sa urc cate o treapta de experienta si invataminte si sa invat din greselile mele si ale altora; sa fiu reponsabila de faptele mele si cerebrala in decizii.
Poate ca m-am exprimat academic dar sper sa pot sa scap de inhibitii si sa merg mai departe. Poate sunt prea sincera, poate ca adevarul doare (pt. unii) chiar si pentru mine. Am fost aruncata la gunoi de un om care s-a schimbat radical intr-o secunda si de niste oameni care alatadata pareau a se bucura de realizarile fiului lor ... oare cand jucau teatru atunci sau acum ???????
Oare am dreptul la revansa (nu la razbunare), la o viata linistita, la o noua iubire ............ trebuie macar sa incerc chiar daca alti nu vor fi de acord cu asta ........ Vreau sa traiesc din nou cu pasiune si putere doar daca UNII isi vor respecta deciziile candva luate .............
Varsta este inevitabila ..............MATURITATEA este optionala.
Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
bebetica spune:
Sper ca divinitatea sa-si spuna cuvantul.
quote:
Originally posted by vilmaquote:
Originally posted by bebetica
La ce mi-a folosit ca am jucat cu cartile pe masa 6 ani de zile, la ce mi-a folosit sinceritatea, deschiderea sentimentala , increderea in oameni, daruirea totala daca cel pentru care am fost volubila nu a dat doi bani pe toate acestea ????????????????
A folosit la pastrarea respectului fata de propria-ti persoana. Tu ai "jucat" corect, el nu. Pana la urma vei vedea ca e numai o parere ca ai pierdut.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
Anca Wish spune:
Contraziceti-ma daca gresesc, dar cand te gandesti sa-ti inseli consoarta, clar ceva scartzaie acasa. Bine, ca sunt si unele care fac asta de prea mult bine.
Spre deosebire de barbati, cred ca femeile premediteaza cumva asta. Nu cred ca sunt femei care se culca cu un barbat si au uitat sa-l intrebe cum il cheama (nu vorbim de cele a caror "meserie" implica asta), pe cand barbatzilor li se intampla sa-i ia valu' si sa uite si cum arata persoana.
Eu nu pot sa intzeleg femeile care isi inseala sotul constant. Ma gandesc seara cand ajung acasa si se baga cu el in pat...nu au procese de constiintza?
E un subiect delicat. Important e ca o clipa de nebunie poate aduce multa suferintza in jur.
ralucoantza spune:
salutare, fetele!
mda.... delicat subiect... discutam zilele trecute pe aceeasi tema cu sotul si la intrebarea: "crezi ca noi am putea trece peste infidelitatea celuilalt?" mi-a raspuns "depinde. de foarte multe lucruri. depinde cat de matura este relatia noastra la momentul respectiv."
cu gandul am pacatuit de n-spe ori... de prea mult bine, pt ca-mi lipseste ceva acasa, pt ca sunt o razvratita, pt ca (,) caut ceva nou, toate la un loc, poate.... nu stiu... dar cu fapta nu am putut...asta e deja altceva, implica mult prea multe, raneste mult prea mult si ceea ce ma sperie pe mine cel mai mult - odata facuta (greseala), acolo ramane in veci, n-o mai poti desface...
si mai cred ca atata timp cat iubesc, n-as putea face ceva atat de drastic, de ireversibil, ceva care l-ar rani enorm "pe-al meu" si l-as putea chiar pierde...
dar cine stie... niciodata sa nu spui "niciodata"..!
ralucoantza
vivian spune:
fetelor ,io cu gandul pacatuiesc.. dar doar cand dorm, am mereu vise erotice si asta de cand sunt gravida , cred ca din cauza ca ..am rarit oarecum contactele sexuale.
io nu cred ca ..barbatii si femeile ..inseala in aceasi masura,barbatii nu inseala pt ca nu au acasa, ci inseala pt ca vor diversiune, vor sa simta ca ei sunt stapani pe situatie, sa si demontreze lor si uneori ..anturajului in care merg ca sunt...barbantzi.
femeile, inseala pt ca sunt cu adevarat neglijate sau tratate ca niste obiecte de decor sau pt ca s au indragostit de alt partener.
durerea, este ca inshelatul presupune deja o raceala si o prapastie intre parteneri si ca e de ajuns sa inseli odata pt ca deja a doua oara este.."obisnuintza"!.
in final ca sa inchid , concluzionez ca ...barbatii si femeile sunt...construiti din material diferit.
vivi
country girl spune:
Mey, inseamna ca eu nu sunt normala, ca eu am visele erotice tot cu el, cu partenerul meu de viata
Cred ca-i cazul sa ma caut la vreun psiholog sa descopar unde-i problema...
Emirac40 spune:
[quote]Originally posted by ralucoantza
salutare, fetele!
cu gandul am pacatuit de n-spe ori... de prea mult bine, pt ca-mi lipseste ceva acasa, pt ca sunt o razvratita, pt ca (,) caut ceva nou, toate la un loc, poate.... nu stiu... dar cu fapta nu am putut...asta e deja altceva, implica mult prea multe, raneste mult prea mult si ceea ce ma sperie pe mine cel mai mult - odata facuta (greseala), acolo ramane in veci, n-o mai poti desface...
Acum vreo opt ani mi-am impus sa ma las de fumat asa ca in primii doi mi-am repetat zilnic (3 pachete)la fiecare tigara ce-o aprindeam TREBUIE SA MA LAS.Asa ca dupa doi ani de autosugestie le-am lasat definitiv si dintr-o data.Uneori mai visez...,ideea este ca a te gandi la ceva,chiar daca nu-ti dai nici o sansa pentru acea aventura,TE PREGATESTE sa nu ratezi OCAZIA ce va veni.