Fidelitatea femeii "coapte"
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Cand inseli, te inseli pe tine in primul rand...dai dovada de lasitate, slabiciune si nehotarare.
O persoana care stie ce vrea si cum sa obtina nu cred ca are nevoie sa isi gaseasca un amant pentru ca se casatoreste cu el!!! Si daca o faci doar ca sa experimentezi o noua senzatie...cred ca e prostie...
Cred ca e mai greu sa fii fidel si sa iubesti pe cineva si sa il faci sa te iubeasca si trebuie sa lupti ca sa obtii asta, si multi se ascund in spatele unui amant si refuza sa se zbata pentru fericire!
Sinzi si DAvid
amuleta spune:
Cred ca este posibil sa te simti atrasa de 2 barbati in acelasi timp si chiar si sa iubesti, imperfectiunea este parte din definitia noastra. Cind treci la actiune, atunci devii egoista, pina atunci este doar pacatul tau in fata lui Dumnezeu. Cel mai interesant mi se pare adulterul femeii care simte ca incepe sa imbatrineasca si-ncearca disperata sa opreasca timpul. Gindul vinovat, flirtul implinesc ceea ce crema si fondul de ten nu reusesc : increderea in tine ca femeia-Eva, cea care are inca putere asupra lui Adam.
iselin spune:
"Cred ca e mai greu sa fii fidel si sa iubesti pe cineva si sa il faci sa te iubeasca si trebuie sa lupti ca sa obtii asta, si multi se ascund in spatele unui amant si refuza sa se zbata pentru fericire!"
asa este. este probabil o lasitate sau o delasare, dar sunt destule cazuri in care femeia intra in iuresul unui flirt si nu mai poate renunta din diferite motive (nu ma refer la cele financiare. si merge inainte din greseala in greseala. apoi mai este senzatia noului. si te plictisesti si de acest "nou" si incerci altul, desi acasa ai sot, poate si copil! si asa ajunge "amanta"de n ori... dar gustul final nu este al unei victorii!!!
daca este posibil sa iubesti 2 oameni in acelasi timp? da, cred ca este posibil, in moduri diferite, fara vreo logica anume...
anul trecut chiar am postat ceva pe aceasta tema, dar cineva a inceput sa arunce cu pietre... cine nu a gresit macar o data???
iselin spune:
raspuns la obiect: da, femeile inseala cel putin la fel de mult ca barbatii, dar nu se lauda cu asta!
imi place subiectul!!!
bebetica spune:
Imi place subiectul.
D.p.d.v zodiacal eu ca sagetatoare ar trebui sa am sangele foarte iute, daca intelelgeti ce vreau sa spun. Ei bine vreau sa va spun ca am fost fidelitatea intruchipata, practic sufletelul meu nu a raspuns nici unei vibratii din afara. Din pacate acesta fidelitate mostenita poate din educatia primita acasa la mama mi-a fost rasplatita cu varf si indesat de omul caruia i-am fost fidela, adica cu cele mai josnice comportamente pe care imaginatia mea nu cred ca le-ar fi intuit vreodata.
Am facut oare rau ca am incercat sa-mi construiesc casnicia pe sentimente si trairi decente, normale si curate??????????????
Poate ca DA !!! sau poate ca NU ?????
Trecerea timpului imi va da raspunsul poate candva.
In timpul celor 6 ani de casnicie am fost abordata mai subtil sau mai putin subtil de diversi barbati ..... dar dintre toti doar unul nu a scapat absolut nici o ocazie cat de mica de a mi-se adresa cu delicatete (in baza unei prietenii mai vechi) dar in zadar. Ei bine cum era de asteptat a venit si momentul cand ne-am intanlit iarasi dar de aceasta data de pe alte pozitii .
Din pacate el este un "pic complicat" adica nu are o situatie clara cu privire la viata personala.
Acum divortata fiind si cu un copil incerc sa pun bazele unei noi relatii. Frumusetea fizica dar si cea sufleteasca a acestui barbat m-au cam ametit.
Este bine sau nu ?
De aceea imi permit sa sfatuiesc pe oricine vrea sa primeasca un sfat.: nu pierdeti nici cea mai mica ocazie de iubire chiar daca se reduce la un simplu flirt, poate asa vom invata sa pretuim adevarat iubire ce ne este daruita si poate facem diferenta.
La ce mi-a folosit ca am jucat cu cartile pe masa 6 ani de zile, la ce mi-a folosit sinceritatea, deschiderea sentimentala , increderea in oameni, daruirea totala daca cel pentru care am fost volubila nu a dat doi bani pe toate acestea ????????????????
sa auzim numai de bine !
Cand vezi crezi, dar can SIMTI ... ESTI SIGUR.
Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
vilma spune:
quote:
Originally posted by bebetica
La ce mi-a folosit ca am jucat cu cartile pe masa 6 ani de zile, la ce mi-a folosit sinceritatea, deschiderea sentimentala , increderea in oameni, daruirea totala daca cel pentru care am fost volubila nu a dat doi bani pe toate acestea ????????????????
A folosit la pastrarea respectului fata de propria-ti persoana. Tu ai "jucat" corect, el nu. Pana la urma vei vedea ca e numai o parere ca ai pierdut.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
amuleta spune:
Are dreptate Vilma. Chiar si gindurile vinovate pot eroda respectul de sine al unei persoane sa-i zicem...puritane. In plus, o persoana puritana este mult mai vulnerabila in cazul unui esec sentimental.
Mie rigiditatea morala mi se pare foarte fragila, pentru ca nu este in stare sa se autoanalizeze obiectiv, plus ca tinde sa fie ingimfata. De aceea, pe masura ce-mbatrinesc, singura morala la care ma mai sensibilizez este cea din Biblie, de unde-mi dau seama ca "frica pazeste bostanii". Am uitat demult cei sapte ani de-acasa dar simt sabia ingerului mortii deasupra capului.
Nu stiu daca ma exprim clar, ca pe-aici este 2 noaptea, tocmai am vazut "Hidalgo" si ma tembelizez acum la computer.
mariagi spune:
si pana la urma,lamuriti-ma si pe mine.sa joci cinstit sau sa pastrezi un as in meneca pentru situatiile de urgenta?sa-ti pastrezi valorile morale si sa crezi ca orice sut in fund este un pas inainte sau sa fii flexibila si sa iei totul ca atare?
nici eu nu sunt foarte coerenta,date find cele trei zile si trei nopti de petrecareala..dar poate a-ti inteles ideea.
Maria