Fidelitatea femeii "coapte"
Cred ca femeile inseala la fel de mult ca barbatii. Nu ma gindesc la statistici, ma gindesc la matematica.
Va propun sa discutam despre adulter. M-ar interesa in special acela al mintii, cel care este, de fapt, punctul de plecare in cazul majoritatii femeilor. Nu-i nevoie de confesiuni, numai de pareri.
Raspunsuri
ruxij spune:
Io crez ca ala al mintii nu se pune
Numa' de la flirt incolo, cu ceva intalneli, atingeri alea alea se pune.
ruxij
mihaelajulia spune:
Pareri? Parerea mea e ca, chiar daca insala si femeile la fel de mult ca si barbatii, nu o spun. "Adulterul mintii", cum il numesti tu, cred ca esre o inhibare tipic feminina. Ne place sa spunem ca Gandim, iar barbatii raman cu fa(u)cutul...
Sa fiti iubiti
Babee spune:
bai..cate adultere am facut eu... de-astea cu ochii nu cu fapta (ca as fi vrut eu macar nitel asa cu cate unul-sa vad si eu cum e)
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ddeisl spune:
eu cred ca cele care cauta aventuri oricum insala, iar celalalte doar daca nu primesc ceea ce au nevoie de la partener....
mariagi spune:
subscriu ddeisl,
daca acasa ai tot ce iti trebuie ce nevoie mai ai sa cauti in alta parte?!si noi,cred eu,spre deosebire de barbatii nu spunem,m-am saturat de ciorba mai vreau si friptura...
casandra spune:
Barbatii care inseala, in marea majoritate a cazurilor isi inseala sotia cu o alta femeie, foarte rare cazurile in care sa le fuga ochii dupa alti barbati. Asa ca nu prea se poate spune, la gramada, ca barbatii sunt niste rapandule iar femeile icoane de inchinat, oamenii trebuiesc evaluati individual...
slakje spune:
, ma distreaza cuvantul "rapandula" .
quote:
Originally posted by casandra
Barbatii care inseala, in marea majoritate a cazurilor isi inseala sotia cu o alta femeie, foarte rare cazurile in care sa le fuga ochii dupa alti barbati. Asa ca nu prea se poate spune, la gramada, ca barbatii sunt niste rapandule iar femeile icoane de inchinat, oamenii trebuiesc evaluati individual...
ddeisl spune:
dar ce te faci daca te indragostesti cu adevarat si de altcineva? credeti ca e posibil sa iubesti 2 oameni deodata?
Andrada spune:
Cred ca si femeile si barbatii inseala din aceleasi motive.
Mai intii pentru ca au nevoie de atentie si afectiune (cu totii le vrem!). Ca cererea e legitima sau nu asta e alt aspect, tine de morala individuala, educatie...etc.
Iar mai apoi pentru ca vrem sa fim iubiti EXACT asa cum sintem, iar o relatie fugara poate da EXACT senzatia asta, ca nu trebuie sa schimbam nimic in felul nostru de a fi. Intr-o casnicie, exista compromisuri, modelari, ajustari..etc. Intr-o relatie extraconjugala nu auzi sforaitul, nu stabilesti prioritatile zilei, ale vietii, nu apuci sa-l trimiti la piata CU LISTA si sa se intoarca cu 7 kile de banane si doua chifle...adica exact lucrurile care fac o casnicie fundamentala si indestructibila!,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
casandra spune:
Asa e, si barbatii si femeile inseala din acelasi motiv: egoismul, nepasarea fata de sentimentele partenerului legal si ale eventualilor copii, grija doar fata de propria satisfacere.