Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Nally spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!!!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati multi ani de acum inainte, cei dragi care poarta acest nume sfant! Si nu in ultimul rand sa traiti voi cele care aveti asa un nume frumos!!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
albinutza spune:
Buna mamicutelor, sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii !De mult timp nu am mai scris, dar v-am mai citit cand si cad, ce sa fac sunt o mamica cu doi copilasi care imi ocupa tot timpul.
Bebelusul meu e bine, e un mancacios si un cumintel comparativ cu Raluca, fetita mea cea mare, care pana la 7 luni nu a dormit mai mult de 2 ore consecutiv. Probabil si experienta isi spune cuvantul pentru ca nu ma mai panichez din orice si atunci fiind eu mai calma si copilasul este linistit. Sunt super incantata de relatia dintre copii mei,Raluca a fost un pic mai nelinistita si un picut geloasa la inceput dar acum e topita dupa fratiorul ei iar celui mic i se lumineaza toata fetisoara cand o vede . Sambata viitoare pe 21 august il vom boteza si noi pe Cosmin Alexandru.
Ma bucur din suflet ca sunteti bine toate si bebelusii vostri cresc sanatosi si sper sa mai scriu si eu din cand in cand despre noi.
La multi ani tututror Mariilor si Marianilor !
Va pup !
monet spune:
iubitelor,
la multi ani, mariilor, marianilor si marius-ilor pentru Sf. Maria, azi!
la multe luni lui sebi, pentru ieri! baiantzelu' nostru, cap de listuta!!
nally, aveti niste poze minunate! sa traiti si sa va bucurati de comoara voastra! si spor la mutat. incet, incet, dar sigur!
...ca si toate celelalte mamici de aprilie-mai-si-iunie:)
albinutza, nu ne-ai uitat.... pupici lui cosmin, ca-i asa bun si lui raluca pentru o surioara asa dulce!
anculina, ce frumos ca v-a priit excursia la sinaia, chiar cu ploaie.... si de patul matri-moni, brava tie! sigur, asa se traieste viata, cu toate bucuriile pe care le ofera, nu?
irinusha, ce fain ca are si bobitzu vacanta! sa profitati din plin de zilele astea - ma gindesc la voi cu drag... si pupi la cris de la liuta!
gabitz, da, au pruncii astia uneori faze de neexplicat, dar trec si-atunci tot cerul e senin cu zimbetul lor! spor la mutat, cind o veni vremea...
mama norrisului, si lia a avut un pic de cojite pe virful capului, eu nu am facut nimic special - vad ca acum de-abia se mai vede ceva. dar stiu ca prietena mea a uns-o pe victoria cu ulei de copii pe cap si o lasa asa vreo 2 ore inainte de baie, dupa care o spala.
lauraa, multi pupici!!!
mamaleone, imi pare rau de micuta elena, repeta analiza, cine stie.... iar daca iese tot asa, ce sa zic, este tratament, nu? nu m-am interesat pe net ca si io, mai nou, ca si irinusha, nu vreau sa ma agit cu chestii si dup-aia sa nu dorm noaptea.... ca si asa sint destule la ce sa ma gindesc. sint sigura, pe de alta parte, ca totul va fi bine, stai linistita!
irinel, nu o sa se intimple nimic daca incerci sa-l lasi pe bebe scump sa adoarma singur. daca se agita sau plinge dupa ce il pui in patut, pune o mina pe stomacelul lui (sau pe spate, depinde in ce pozitie e) si cinta-i ceva incetisor. daca tot e nelinistit, ia-l in brate pentru 2 minute, tot asa, cintind, apoi pune-l frumusel inapoi. va pupam.
madutza, sper ca ai un weekend placut si ca te-ai mai odihnit. pupi, uca!
tuturor, sa va vad cu bine luni:). azi (duminica) merg la servici dupa-masa, am ceva de lucru pentru vreo 4-5 ore, timp in care, sean si lia vor merge sa-l viziteze pe bunicu american. in rest, sintem bine, un pic grasulini ne simtim (6.400kg, e drept, chiar dupa ce a mincat - fatza de victoria, 6.850kg la cele aproape 6 luni. nu stiu, parca ma agit, e prea grea? ii dau prea mult de papa? ce fac gresit? oare....). iar eu, parca in fiecare dimineata ma scol obosita, cred ca am nevoie de o vacanta.... dar nu stiu, daca capat o slujba, aia o sa insemne si mai mare oboseala, iar daca nu, atunci ramin sa lucrez pentru universitate, platita cu ora, deci tot va trebui sa pun umarul...ooooof. plus, ma cam doare spatele, voi ce remedii aveti pentru asta? daca e cazul.... na, ce paranteza lunga cu vaietaturi am facut!:))
pupici dragi!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1
monet spune:
o, da, sean a pus poze noi pe site. click pe 'summer of lia':) (deh, ma mindresc si eu daca am cu ce!)
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1
Irinel spune:
Mona, e mortala Liuta! Sa va traiasca sa fie la fel de scumpa toata viata ei! Spor la treaba, hai ca trece repede timpul si te intorci la Lia si tati.
Anculina, ce dragut ca va puteti bucura unul de altul si amandoi de cea mica...
Noris, eu il spal cu sampon de la Johnson din cel pe care scrie "head to toe", deci si pentru cap si pentru corp, da sincer nu stiu daca poate fi de la sampon.
Irinusha, tu ma faci sa rad. Va sa zica il puneti pe tati la munci...Lasa ca asa merita ca vrea baiat scumpel si il are... Ce frumos ca e tati in vacanta, distractie placuta!
Nally, scuze, nu stiu ce a fost in capul meu, stiam ca azi e Sfanta Maria si totusi aveam senzatia ca azi 14...:-(( La Multi Ani Sebi!!!!Sa ne traiesti si sa aduci numai satisfactii parintilor. Doamne...4 luni????Ca maine face un an si nu stim cand a trecut timpul. Pupici dulci Sebi!
La multi ani si Mariucelor si Marianilor daca aveti in familie!!!
Gabitza si al meu azi fu cumintel si zambari si cu mine si cu ta-so si dintr-o data, da efectiv fara vre-un semn incepu sa urle efectiv. Il calmai si il pusei sa faca nani, ca realizai ca era cam ora de culcare si cred ca luat cu zambareala uitase si el. Da la voi nu stiu, ca el era dormit, poate a visat urat, s-a trezit si nu si-a facut tot somnul???Nu stiu ce sa zic...
Pupici dulci la toate si la toti bebelicii vostri
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Nally spune:
Mai fetele ce liniste azi pe aici!!!
Tot am intrat sa vad ce mai ziceti dar se vede treaba ca sunteti in chefuri!!!
Mada
La multi ani Mariucai!!! Sa cresca mare, sanatoasa si frumosa!!!!
Irinel nu e nevoie sa te scuzi iubitaaaaa! Se poate intampla oricui! Mai ales mie, care saptamana trecuta, cat mai eram la tara, am avut impresia ca e numai zi de duminica! Multumim pentru urari!!!!
Azi Sebastin a dormit ca un bolovanel, mancal-ar mama pe el!!!! si am dormit si noi cot la cot cu el !
L-am pus pe burtica si a facut o tura de pat de nu ne venea sa credem zau cum se poate misca!!! Si tot azi l-am vazut cum schimba jucaria din mana dreapta in cea stanga!!!! si ce curios se uita la ea si o ducea la gurita sa vada ce gust are!!! Iar de vreo 2 zile si-a descoperit picioarele si e coma cand se uita la varful degetelor si incearca sa ajunga la ele!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
oana_mm spune:
Cioc - Cioc!!
Cioc-Cioc!!
Ne primiti si pe noi printr voi???
Eu sunt Oana si bebelusul este Eric. Este nascut pe 20 mai si a venit sa ne imboagateasca viata si familia joi, 12 august. Eric este bebelusul nostru in suflet, iar in acte va fi abia peste vreo 5 luni.
Dar ... pana atunci ... ne-am gandit ca sfaturile si experienta voastra sunt supervaloroase si am vrea, daca vreti si voi, sa facem un ... 'schimb de idei' cu voi.
Ce ziceti??
Oana si bb Eric
Oana Melinte-Moraru
Laurina spune:
Salutare Fetelor!!!
Ce bine imi pare ca va vad si va aud in sfarsit!!!
Sunt in vizita la Rares si repede repede am intrat si eu sa va salut sa va spun ce dor mi-a fost de voi
Multumesc pentru mesaje si promit ca o sa mai trimitem poze mai actuale si poate daca nu sunt prea intarziata o sa va povestesc cum am nascut eu in regim de viteza
La Multi Ani pentru toate Mariile pentru Mariani(tati al meu), Marianele si multi pupici!!!
Acum trebuie sa inchei repede pentru ca am vrea un pic sa iesim la aer chiar daca este mai tarzior, dar azi la durut rau pe Mihnea burtica si nu prea am putut iesi
Multi pupici si sper sa revin cat mai curand
Laura cu Mihnea 29 iunie nascut cu 2.700 ora 5.10
Nally spune:
Mona am uitat sa-ti multumim pentru urari!!! Esti o dulce, ca de obicei!!!! Nu mi se incarca paginuta voastra meyyy!!!! Nu o pot vedea pe Lia scumpa!!!O sa mai incerc mai tarziu un pic... sa nu fie de la cablu de net... nici nu stiu...
Laurina scumpa de tine!!! Nu pierzi ocazia sa ne vizitezi ! Pupici dulci si lui Mihnea!!!
Iuliana pupici lui Rares!!!! si tie
Oana bine ai venit printre noi! Sunteti bine veniti si e loc destul!!!! Sa inteleg ca Eric e infiat? Oricum, sa va traiasca sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! Asteptam povestea voastra cat mai curand, cand vei putea sa o pui pe net!!!
Stire de ultima ora!!!!
Maine vin parintii mei la Bucuresti ! Abia astept!!!
Pupici la toata lumea!!!
Poze...Poze...Poze
oanna spune:
Buna fetelor!
In primul rand sa spun si eu "La multi ani" tuturor sarbatoritelor de azi, desi la noi, in moldova, abia pe 8 septembrie se sarbatoreste Sf. Maria pentru vii.
Am descoperit de ce a fost Codrut mofturoas la mancare saptamana trecuta: era tetina la biberon prea mica si el muncea prea mult. De cand am trecut la nr. 2 la tetina iar papa bine (adica 180 ml. apa si 6 masuri de lapte, adica trece de 200 ml.)
Mama lui Norris, si Codrut are cojite in cap si sunt chiar urate. Eu am trecut pe sampon, ca am zis ca ori fi din cauza sapunului, il dau cu ulei in cap dupa baie, am incercat si sa le curat cu unghia, dar sunt prea multe, iar acum incerc sa le ignor, sperand ca or sa treaca. Ce sa mai spun ca a facut si sprancene!(pe alea le-am curatat cu unghia).
Codrut al nostru desi doarme cu noi in camera nu prea il iau cu noi in pat (cateodata dimineata ca sa mai fur si eu ceva somn) iar sotul meu nu s-a plans ca nu se odihneste din cauza lui. E adevarat ca sunt zile cand nu apuca sa il vada decat foarte putin, dar il mai pun sa-i schimbe si el pampersul, seara ne scoate la plimbare daca nu e la servici, iar cand mai plange il ia si el in brate. Chiar nu ma asteptam sa se implice, pentru ca inainte parca ii era frica de copii mici, nici nu vroia sa se atinga de ei. Cred ca e naspa rau de tot ca sotul sa doarma in alta camera si tot ce pot sa spun e sa faceti ceva si sa-i aduceti inapoi!!!!!!!!!!!
Mona, eu cred ca nu Lia e prea grasa ci Victoria cam slabuta pentru varsta ei. Pai eu de grasanul meu ce sa mai zic, ca are peste 7 kile la mai putin de trei luni!
Pupici,
oana si bb Codrut (24.05.2004)
http://community.webshots.com/user/afloarei