Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Cristina, nu te impacienta.Al meu copil nu avea pofta de mincare si nu dormea ziua.Era foarte agitat si cind minca, ca deabia il puteam tine in brate.De asta m-am dus la medic.Ea cind a vazut cheliuta din spate mi-a zis de anemie si eu i-am spus ca am crezut ca e de la cum se freaca.Am avut mustrari de constiint a ca nu m-am uitat mai atenta....si ca e copilul anemic si rosu in git.Dar m-a vazut ca sunt suparata si a stiut sa ma linisteasca si sa-mi spuna ca nu e grav,ca am venit din timp.Tare rau ne mai panicam,nu?!Poate la tine nu e cazul.Fiecare copil e altfel.
Eu am o vecinuta in bloc care tot asa se plinge ca nu doarme aia mica decit juma de ora toata ziua.Are 6 luni si s-a saturat sa ii spuna ca ba e de la colici,iar acum cind a crescut ca ar fi de la dinti.Si doc i-a dat romergan.Eu de ex. as mai fi consultat si un alt medic inainte sa ii dau romergan.Fiecare face cum stie si cum simte.
Referitor la grija taticilor fata de cei mici...eu eram destul de panicata de primele 3 luni.Iar sotul meu s-a oferit sa aiba el mai multa grija de el la inceput.Ma ajuta noaptea cind eu incercam sa il alaptez iar el prepara completarea.Dar toate au niste chichite.Lui nu-i place sa il duca la plimbare.Asa ca daca trebuie sa fac curat il trimit fortat.Sau il rog sa il scoata sa pot dormi daca am avut o noapte mai grea ca il aud si nu ma pot odihni.Plus ca si cumparaturile tot eu le fac asa ca tre sa stea cu el.
Curaj si speculeazai tu momentele bune!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetiliii!

Eu sunt matinala ca iar mi-a dat scularea Cris pe la 6 ... am tot incercat eu sa trag de timp stand in pat, cu Cris in scaunelul lui, dar n-a mers ... asa ca sunt deja cu cafeluta bauta, papata si treaza - nu si odihnita :) si la datorie :)
Ca m-am laudat de pomana, dupa sticluta de la 2 nu a mai fost chip sa doarma la el in pat ... asa s-a sucit si invartit si binenteles ca se trezea de fiecare data cand incercam sa-l pun in patut ca a aterizat iar la noi ... cred ca a vrut neaparat sa ne dea si azi asa devrem scularea ... Ei, bulangiul mei iubit! :)

Nallysor, sa va traiasca Sebi, sa fie sanatos si mereu voios!!! Ca el e parca "baiatul nostru", a tuturor feteler ... eu barem dupa el ma ghidez si astept curioasa foc cand o sa-l urmeze si Cris! :) Tie o ca esti o mamica super buna si multi sarbatoritului!!!!

Fetelor, am uitat ieri ce era cel mai important ... mi-am adus aminte cand ma bagasem in pat ... de eram in stare sa ma scol sa va mai scriu si asta, dar eram prea obosita. Asa ca o fac acum:
Cristina, Lauraa si cine mai faceti prostioare!!!! pe voi vreau sa va cert! Nu va suparati pe mine, ma bag ptr. ca stiu ca nu-i bine ... va zic si de unde. Deci, ce inseamana asta ca tatii vostri s-au separat cu patul de voi?!!! Pai, voi sunteti o familia, sot si sotie, sau ce!!! Lasati chestiile ca ei muncesc si le trebuie somn - cresterea unui copil credeti ca nu-i munca? ... chiar cu mai multa raspundere ca orice job de birou sau alte cele - ar insemna ca si voi trebuie sa va separati de copil, sau? Chiar asa de galagiosi sunt copilasii noaptea ca nu mai poti sotii sa doarma de ei ... mai ales ca voi dati san si e totul ready cand copilul cere. Eu ii pregatesc sticluta lui Cris din timp, cand il simt ca se foieste si e timpul de papa, il iau din patut, ii dau sa pape, adoarme la loc si hop, inapoi in patut - sau nu ;). Tati nici nu simte ceva ... si daca ar fi sa urle, pot eu sa ma duc in ce camera vreu ca tot l-ar auzi si s-ar trezi ... deci care-i chestia? Si Boby doarme haotic, se foieste, isi intoarce perna de o mie de ori pe noapte, mi-o fura pe a mea s-o ia in brate, etc. si tot nu s-a pus pe Cris, chiar si atunci cand dormea intre noi ... era important sa fim amandoi in acelasi pat, puteam sa-l simt langa mine si chiar daca nu mai putea sa ma ia peste noapte in brate ca era "inamicul" ;) intre noi, tot putea sa intinda mana sa ma mangaie ... Deci chestia cu somnul si alte "scuze" nu prea tin ... e doar un moft, care intr-un moment dat o sa va separe ... ca o sa intre noua situatie in rutina casnica si asa o sa moara ... Mai ganditi-va ...
Aceasta experienta au facut-o parintii mei: am dormit cu mama pana la 9 ani, cand le-a sarit o matusa in cap ca nu-i posibil asa ceva, ca doar nu o sa dorm cu mama pana ma marit ... au ascultat-o si chiar daca am urlat eu cateva nopti (si ganditi-va ca aveam 9 ani ... ce copil groaznic) au fost perseverenti ... ca dupa asta nici nu mai vroiam sa dorm cu cineva langa mine :) Si o anecdota ... tata o povesteste cu placere cui vrea si cui nu vrea s-o auda si cum ii seman, ascultati aici :) Cand eram de vreo 3 anisori si dormeam cu mama, tata era exilat in camera copilului, si-au dat si ei "intalnire" ptr. nebuneli ... deci mama trebuia sa ma adoarma si sa se "intalneasca" cu tata (si asta in casa lor, ts, ts, ts) .... si sta tata si asteapta, asteapta, asteapta ... Cand vine sa vada ce tot face mama de nu mai apare, o gaseste pe mama sforaind, eu stateam in fund langa ea si o pazeam ... cand l-am vazut pe tata am facut : "pss! ca am reusit s-o adorm pe mama!" ... Acum suna nostim, dar nu vreau sa stiu ce injuraturi tragea tata in gandul lui ;)
Deci fetelor cucuietelor, mai ganditi-va .... Sper sa nu ma injurati prea rau ca ma bag ca musca ... si paote am si succes!!! VA pupic! Sa nu ma bateti!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

dragelorrrr...
sa trec repede la ce ma doare...
i-am facut lu fi-mea analiza la kk ca sa fiu sigura ca n-are vreo bacterie ca prea imi vomita si am vazut ca nu se mai ingrasa de nici o culoare, acum are 5 500 la aproape trei luni si la doua avea 5400. Si rezultatul...tineti-va bine : giardia! Sun la pediatru, el zice sa nu ii fac nimik ca nu se poate sa aiba asa de mica si la 3 luni sa ma duc cu ea la control si vede el atunci Eu sunt plecata din bucuresti...
Luni ma duc si ii mai fac o data analiza si ii fac si lui Anghelus ca daca are el ea are sansa mari sa fi luat ca asta isi mai baga suzeta ei in gura dupa care o serveste pe ea.
Tineti-ne pumnii! Lapte am o tona ca da si pe afara deci din puntu asta de vedere nu-mi fac probleme.
CE ziceti Fetelor? voi ati auzit ceva de treburile astea?

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna fetelor !
Eu prea am mai scris pt. ca observ ca fata de voi nu prea am de ce sa ma plang, n-am avut nici sfaturi de cerut si sunt cam ocupata cu nunta si botezul care sunt pe 11 septembrie si inca n-am rezolvat destule lucruri.
Piticutza face astazi 2 luni, acum trei zile am facut vaccinul, dupa care a facut doar foarte putina febra si a dormit mai mult decat de obicei. In general am o piticutza foarte cuminte, noapte doarme cam 7 ore, iar ziua cand nu doarme sta singura in patut si se joaca cu manutzele si zice ceva acolo pe limba ei. In plus ne placem foarte mult sa uitam la caruselul de deasupra patutzului.Acum avem aproape 5 kg (fara 70gr). Papam tzitzi si Milumil cam la 3-4 ore.
Sotul ma ajuta foarte mult cu cea mica si in plus stau cu soacra care e topita dupa cea mica si ma ajuta si ea.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hello! Scriu repede ca avem treaba pe-aici cat casa :)

Irinusha,nu ma supar,ai dreptate 100% dar practica ne omoara pe noi. Deci, Thomas are o zi sau doua de birou si restul este in deplasare si conduce si 1000km pe zi...Ba pleaca in Austria dimineata la 5-6 si ajunge seara, ba la Hamburg, ba in Osyland,etc,etc... Si iti dai seama ca tre sa fie odihnit cand pleaca la drum lung, e periculos sa conduci cu 170/h obosit mort... Si el e si rau desomn,n-am cei-i face. La 10 e in pat,Lara adoarme cu toate trucurile nu mai repede de 23.30.. La 3-4 se trezeste pt. tzitzi...As vrea si eu sa dormim toti in patul conjugal ca ma chinui eu cu ea pe un pat de 80cm latime dar ce sa fac? Azi e sambata si poate incerc in seara asta sa dormim toti in dormitor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

buna fetele,
am revenit si eu..multumesc de sfaturi...pt cojitele de pe cap
e adevarata, se iau cu mana, dar nu se refac oare?
plus ca mi-e mila sa nu il zgarii...am auzit si ca e bine sa il dau cu ulei de copii pe cap, dar nu stiu prea bine cum sa fac,sa il dau inainte de baita si se duce cand il spal?
sau cum?
eu il spal pe cap tot cu sapunul cu care il spal pe corp, inca nu i-am pus sampon pe cap...cred ca de lene...dar o sa incep sa il spal cu sampon...
eu cred ca aceste cojite se fac de la lapte, cae gras...asa ma gandesc eu...cine stie...la primul copil, eric, nu am scapat de cojite vreo doia ani, chit ca i le curatam cu mana cat puteam...poate stiti mai multe...
acu vad c aiar iesim rar afara, si nu stiu de ce...
e bun bonisan-ul?
va pup
mama lui norris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fete dragalashe,
nu am mai intrat de vreo 3 zile pe forum aci Dennisucu dragulicu mi-a facut o figura de toata frumusetea si am fost stresata din cauza asta...deci cum spuneam ne ducem noi-eu, costin(al meu sotz) si copilul plus o matusa si un unchi de al sotului la o familie de romani care stau aici langa noi.Zis si facut, Dennis fusese exemplu de cumintzel ziua aceea, linishtit si mancase cum trebuie.Cum ajungem acolo, el in scaunelul de mashina dormea, nu trece mult si se trezeshte cu o fatza suparata si incepe sa caraie.Noi zicem, e e dupa somn micutzul, ii trece.Si nu ziceti mah fetelor ca se pune copilul meu pe un urlat,in gura de sarpe de ziceai ca il taie cineva cu cutitul, care el nu a urlat niciodáta in viatza lui.Eu am sairt in tavan, Costin la fel-aoleu ce are copilul.Deci nu exagerez, urla intr-un hal fara de hal.Am plecat in tromba acasa, cu el infasurat intr-un cearsaf, caci de scaun de mashina nici nu se punea problema,si cum am ajuns acasa a mai tipat ce a mai tipat si s-a mai calmat.Intre timp, eu am sunat la spital la urgenta si la telefon mi s-a spus sa maduc acolo daca nu se linishteste.Dar, slava Domnului, s-a linistit.Apoi, ne-am gandit si paragandit ce o fi avut, caci colici, nu are si nu avut niciodata si asistenta mi-a spus ca daca nu a avut pana acuma, nici nu mai face.Poate a fost de laceva care am mancat eu ziua aia, nu stiu, dar a fost ingrozitor.Cele care va plang copii sau au facut-o, nu stiu cum ati rezistat, mie imi venea sa mor cand il auzeam cu urla.Off!

Problema e de atunci s-a cam dat peste cap, nu mai doarme cum dormea el noaptea 6-7 ore, se scoala des si e nelinishtit si ii e foame des.Iar ziua mananca rar si doarme.A inversat ziua cu naoptea iarashi.

Altfel, e zambaretz puiutzul si mie un drag de el de nu mai pot.Ma gandeam la ce zicea Irinusha, tre sa ma trag de maneca cateodata sa imi aduc aminte si de tati, ca sa nu se simta neglijat, da tare uit de tot in jurul meu cand sunt cu Dennis.

Nally, ne luam de mana si noi tre sa ne mutam, insa noi stim unde ne mutam si cand, cam peste 2-3 saptamani.O sa locuim intr-un apartament cu patru camere,si ma bucur enorm ca piticul va avea camera lui, caci noi acum stam la 2 camere.Va fi enorm de mult de facut, caci vrem sa amenjam(renovam casa)plus ca pe 4 septembrie avem si botezul copilului, si ne vin si rude din Romania in vizita.Deci sa ma tin bine ca ma asteapta o perioada plina.

Va pupic pe toate si pe toti bebeii!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Norris, eu citisem ca se fac in primele luni de viata si ca trec de la sine ... vezi ca daca nu trece sa nu fie vreo boala de piele (neurodermita) ... dar nu te speria, ca oricum habar nu am. Intreaba pediatru mai bine. Eu l-am scapat pe Cris de constipatie cu alt laptic (Beba - e probiotic) sau in cazul tau - ca dai san - cu ceiutz de musetel. Succes!

Lauraa, ma bucur ca nu te-ai suparat ... si sper sa reusiti, barem atunci cand e tati liber sau nu pleaca la drum lung.

Mamaleone, citisem deja pe forum de problemuta ta, dar habar nu am ce sfat sa-ti dau ... doar ca trebuie tratat urgent ca sa nu ramana micuta cu probleme mai tarziu. Pupicuri Elenei si multa, multa sanatate!!!

Cris a fost dimineata iar chitait ... dar l-am lasat lui tati, ca de ieri e in concediu si trebuie sa profit din plin ;) Am facut si eu ca omul dus de dimineata si cand am iesit din baie era tati deja disperat, avea servetele bagate in urechi ... si m-a intrebat daca e asa in fiecare zi. I-am raspuns ca nu in fiecare zi, dar atunci cand ii spun eu ca-i "chitait" ... si s-a uitat f. milos la mine, sa-mi spuna ca-i mai usor la servici si ca-i este mila de mine ... Va dati seama ca pe chestia asta o sa profit tot concediul lui ... mama, nici nu stie cat a gresit :)) Saracutul! :)
Acum il asteptam pe pitic sa se trezeasca sa plecam la cumparaturi sa ne luam si noi papica ...
Mai intru, ca acum am ajutor! :) VA pupic!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetiliii!!
Irinusha mercic pentru urari!Intradevar puiul meu azi face 4 luni de cand ne inveseleste viata si ne bucura sufletele!
La multi ani dambustea mea!!!
Mai ce cuminte e Cris! Si eu vreau sa adoarma Sebi singurel la el in patut!
La multi ani Cristina-maria!!!!
Auziti fetilii eu cred ca l-am invatat prost pe Sebi adoarme la tzitzi seara... si tre sa stau cu el asa pana adoarme bine de tot ca altfel se trezeste!!!!
Norris nu stiu ce sa iti zic in legatura cu cojitele ca la noi nu e valabil! Eu il spal de cand s-a nascut numai cu sampon, fara nici un fel de sapun! Am folosit la inceput Dalin - dar fiind mai gelatinos am renuntat la el - acum folosesc Nivea Baby Shampoo de care sunt foarte multumita!
Mamaleone Bafta la analize!!! Sper ca totul sa reintre in normal cat mai repede!
Gabitza si Sebi are crize de plans - far amotiv zic eu!!! Cine stie ce ii deranjeaza pe moment si ei nu ne pot spune! Sau poate se sperie de ceva fara sa ne dam noi seama! Zic io!
Irinusha profita cat poti de prezenta lui tati ca tare bine e cand te poate ajuta cineva! Eu una m-am invatat cu bunicile care aveau grija de el si mai aveam si eu timp de mine! Ba o manechiura si pedichiura facuta in liniste... ba la un coafat ... ba un pahar de suc savurat la umbra pe canapea fara grija de a nu plange bebe!!! Acum iar singura, doar cu tati, dar cum incepe sa chitaie bebe cum zice "Mamiiii!!! Plange baiatul!!! Ia vezi!!!"
La noi e o caldura de numa!!!! M-au trecut toate apele cat am scris acu un pic!!! Va las! Ma duc sa fac un dus de racoreala!
Pupici!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
web
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Va pupic pe toate fetele, stiu ca v-ati topit dupa mine cat am disparut iar! Ha!Iar am citit tots pana sa scriu si u ceva m-a luat somnul!
Christina, treci peste lipsa de chef de a face dragoste cu sotul tau si fa-o! Va va apropia din nou incredibil de mult si il va mai domoli si pe el cu chestia cu gelozia pt copilas,plus ca s-ar putea sa-ti placa si tie! Ha!In leg.cu dormitul separat noi am rezolvat problema cumparand un interfon.Aud orice zgomot face aia mica in camera ei in patut si ma bucur si de patul matrimonial care...e asa de misto..fata de canapaua pe care mi-am rupt spatele 2luni in camera Mariei...Plus ca in patul matrimonial se mai intampla si niste chestii placute care fac bine la stress...
Azi am fost la primul drum mai lung. La Sinaia. A fost totul O.K. Bine, ignorand faptul ca a plouat si ne-am intors la Bucuresti repede-repejor...Dar macar am fost pana la Manastirea Sinaia..
Iar smecherica mea a luat masa la restaurant! Am oprit la un restaurant sa halim in speranta ca se va opri si ploaia pana vom manca noi si nu ne va compromite total iesirea si Mariuca mea si-a luat portia de biberon la restaurant..Misto a fost cand a ragait! Ha!
In rest, totul e O.K., avem 5.200 Kg, 65 de cm si va pupam !

Mergi la inceput