Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza spune:
Buna fetele,
In primul rand multumim pentru urari. De asemeni le uram La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, cand am lipsit si tuturor Mariilor!
Am revenit si noi de pe drumuri de munte. Nu pot spune ca a fost minunat pt. ca Mariuca a fost tare maraita. Cred ca nu i-a placut schimbarea, pentru ca atunci cand am ajuns acasa a redevenit fetita mea cumnite. S-a jucat 1 ora la carusel, cred ca i-a fost dor de el . Cred ca se simte un pic mai bine, o sa ma duc maine la dr. sa vad daca mai are rosu in gat.
Irinel, nu stiu exact dc a facum, pt. ca frig nu a fost. Este posibil sa fi luat de la mine, cu toata fereala mea.
Oana, bine ai venit printre noi! Asteptam intrebarile si sfaturile tale!
Mona, Lia este superba!!!! Are niste ochisori si o fatzuca expresiva!!! Nu iti mai face probleme, fiecare cu ritmul sau de crestere. Mariuca are 6.600 si e mai mica decat Lia.
Irinusha, asa mey trage pe tati!!!
Gabitza, imi pare rau ca s-a intamplat asa cu Dennis. Poate isi revine el.
Norris, nu stiu ce sa zic cu cojitzele. Eu am auzit ca se mai iau cu perie din aia cau peri naturali de la chicco.
Ma duc si eu la nani acum. Poate maine o sa ma lase fata mea sa mai intru sa va scriu. Pupici!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Irinusha spune:
La multi ani Maria si Uca!!! ... si celorlalte Mariuci, in caz ca mai avem si difera nick-ul!
Anculina, mai ai fost bestiala!!! Ce mi-ai placut!!! Distractie maxiama in continuare! :)
Mona, e bestiala Lia ... mai ales in postura de "Scufita rosie" ... de ochisori nu mai zic nimic, ca oricum sunt indragostita de cumintica ta! Si nu mi se pare grasuna deloc! Lasa fata sa creasca, inseamna ca-i merge bine!!!! Si mai mi-a placut metoda ta de a da laptic ... o s-o incerc si eu ca pare mult mai usor, mai ales cand e cald ... am cateodata impresia ca o sa ma lipesc de Cris.
Madutza, ce ma bucur ca-i Uca mai bine!!! Pup-o pe sarbatorita din partea lui Cris! :)
Oanna, cum tetina nr. 2? Nr. 2 aici sunt de la 6 luni in sus ... asa-i si in tara? Si daca da, ti-a acceptat-o, nu a fost prea mare? .... Cris papa iar 140 ml ... si culmea, mereu cand il incerc si-i fac 180 mananca fix 140 si cand ii fac doar 140 am impresia ca ar mai fi vrut ... nici nu stiu ce sa mai fac?!
Nally, zile faine cu parintii ... si lasa-te rasfatata daca tot ai ajutor! Ati gasit deja ceva bun de inchiriat? Va tin pumnii sa iasa totul cum va doriti!
Laurina, ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!!! Mihnea e un scump mic ... si tu arati super bine!!! Lasa ca o sa-i treaca lui si colicile ... pupici dulci!!!
Albinutza, pupici la cei doi nazdravani ... ma bucur ca Raluca e o suriora buna si-si iubeste fratiorul!
Oana_mm, bine ai venit la noi!!! Sa-ti traiaca baietelul si sa va lumineze viata!!! Te admir!!! Este usor sa fi mamica naturala (de nascut, nasc si mame denaturate, care nici nu merita copiii ... sorry, doar parerea mea), dar sa fi "mamica de suflet" necesita mult curaj si un pic mai multa dragoste ... si ptr. curajul tau si dragostea ta te admir! Sunt sigura ca o sa fi o super-mami ... deja se simte din vorbele tale cat de mult il iubesti pe Eric! Toate cele bune si multe pupicuri!
Va pupic pe toate!!! Revin maine ... sa va spun cum a fost la gimnastica si ce am gasit in cartea mea de bb referitor la diversificare! Acum sunt franta ca l-am plimbat pe Cris cateva ore bune ... mor de picioare ... ma bag si eu la culcarica! Noapte buna!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Nally spune:
Mona hai ca am reusit sa o vad si eu pe Lia! E o scumpa!!! Si ce ochenata eeee! o manaci de dulce e!
Irinusha nu raman la mine parintii sunt intr-o scurta vizita!!!! Mi-ar fi placut mie sa ramana! Inca nu am gasit nimc pana acum dar mai cautam, in legatura cu casa! Multumim pentru gandurile tale bune!
Oana te-am trecut in listuta! Poate ne spui si data ta de nastere!
Ma duc si io la culcare! Noapte buna fetele... sau mai bine zis buna dimineata!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Eryka spune:
Buna fetelor ,
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de pana acum .Am revenit dupa o saptamana petrecuta cu sotul meu si cu Ayumi ,a avut Fumito liber asa ca am stat o saptamana toti 3 impreuna.A fost superb ,ma ajutat Fumito mai mult de cat ma asteptam.Ba kiar ma pus sa dorm noapte si sa trezit el dimineatza sa-i dea sa pape lui Ayu cu biberonul.Fetelor am facut baie impreuna cu Ayumi a fost superb .Eu ma duceam sa ma spal pe mine , apoi puneam apa in cada timp in care Fumito o pregatea pe Ayu de baitza,iar apoi il kemam si el mi-o aducea pe Ayumi la baitza,superb,vreau sa va zic ca am fost tare fericita saptamana trecuta.Pacat ca i sa terminat vacanta.Ayumi din cate obsrv eu sa skimbat multicel ,bineanteles in bine.A inceput sa rada constient ,isi tine manutzele pe sticluta de biberon,kiar mi le da pe ale mele la o parte ,e o scumpa.Se joaca si vorbeste cu caruselul de la pat si se cearta cu ursuletii de pe aparatorile patului.Wow e o scumpa.Fetelor imi vine sa o mananc cateodata ,nici nu stiu cum de ma pot abtine.
Monet e o scumpa Lia ,si a crescut mey wow face acus 4 luni ,cat despre greutatea Liei stai linistita ,nu-ti impuia capul cu griji degeaba ,are foarte bine .Pai ea are 4 luni e normal sa aibe 6 kg .Deci stai linistita arata super,sincer.
Madutza mey va-ti distrat la munte?Bravo ,Pupicei multi Ucai.Si un La multi ani de sfanta Maria.
Nally ce face Sebi,cumintelul?Cum se simte la cele 4 luni ale lui?Si voi mandrii parinti?
Christina raspund si eu cam tarziu ,incearca sa-l implici cat mai mult pe sotul tau ,gaseste tot felul de motive ca sa il plasezi lui.Spunei sa tina si el putin ca te duci sa faci o baie sa te relaxezi ,apoi spunei ca vrei la wc ca te doare burta (kiar daca nu e adevarat ) si asta poti sa o bagi kiar in momentul cand plange cea mica sau cand i dai sa pape sau cand o skimbi de pamepers,sau,sau...etc.Se gasesc ele multe.Spunei sa o tina ca iti este si tie foame,hai Chris ca sunt multe .Cat espre viatza conjugala ,nu ai de ce sa te temi . o sa fie bine,IA macar si incearca ,dar nu-l refuza si nu-l da la o parte ,sigur se va simti tot mai inutil .Sotul meu munceste si el foarte mult ,se scoala la 6 dimineatza si are zile cand vine kiar si pe la 10-11.Insa dormim inpreuna in acelasi pat si in aceeasi camera cu Ayu,ea sta in patutul ei care este pus langa patul nostru pe partea mea.Crede-ma ca dimineatza nu pleaca fara sa o ia in brate asta in cazul in care este ea trezita ,iar seara cand vine de la servici la fel ,o plimba prin casa ,i mai da si sa pape cu biberonul ,i mai skimba si pampers-ul ,zau ,sotul meu care se batea cu pumnul in piept cand eram gravida ca el va face orice numai de pampers sa nu auda ca el nu va face asa ceva.eii ti-ai gasit acum singur se uita la pampers sa vada daca trebuie skimbata sau nu.Lasa-l pe el singur in casa cu ea si du-te undeva ,gaseste motive ,hai ca exista atatea ,aratai ca ai nevoie de ajutrorul lui.Loll poate o sa zici ca sunt o mama rea sau cine stie cum insa hai sa-ti spun ce am facut intr-o sambata .Sotul avea liber deci ,si ptr ca vroiam sa il las cu Ayu singur ,iar eu ptr ca simteam ca explodez daca mai stau in casa ,m-am gandit unde sa ma duc si ce sa fac.Si cum alta modalitate de a iesii undeva singura fara copil nu aveam ,ptr. ca nu am prietene si deci nu am cu cine iesii afara ,m-am dus la game central,i-am spus sotului ,iar el a fost deacord ,deci mi-a dat liber ,asa ca m-am imbracat si m-am dus o ora la jocuri .Lauraa si sotul meu conduce sute de km ,asta nu e o scuza ,incearca Laura sa gasesti o modalitate de a te ajuta si el pe tine .Este spre binele vostru fetelor ,daca lasa-ti situatia asa ,unde ajunge-ti?Ok eu a opresc aici ,insa face-ti ceva acum at nu e prea tarziu.Mult succes.
Irinusha ce mai faci mey?pupici tie si lui Criss.
O grija ptr mine,
Fetelor Ayumitza mea ,de cateva zile se intoarce mai pe o parte ,apoi isi da capul pe spate foarte mult ,(kiar ma si aperie cand vad cat de mult si-l da)si bineanteles ca nu mai reuseste sa si-l mai aduca si inapoi asa ca atunci ma keama cu maraiala ei .Eu ma gandeam ca probabil incearca de acum sa se intoarca pe burtica insa cum vad ca tot de vreo 4 zile incearca si tot nimik ,acum mi-e teama sa nu fie altceva mai grav .Sau mai stiu eu sa se intample noaptea iar eu sa nu fiu pe faza si Doamne fereste se intampla altceva.Bebeii vostrii fac la fel?Sau au inceput sa faca asa atunci cand sau luptat sa se intoarca pe burtica?Hai ca m-am intins cam mult ,Christina si Laura sper sa nu va suparati pe mine ca mi-am spus si eu parerea.Va pupic .
Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Thomas Anthony si Maria LA multi ani ptr astazi .
Oanna bine ai venit printre noi si te mai asteptam.
Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)
Anculina spune:
Ieri a fost ziulica de numea comoricii mele! Multumesc tuturor celor care au postat urari de "La multi ani !"si urez si eu LA MULTI ANI, SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI TOTI BB-II CU NUMELE ACESTA !
M-am bucurat foarte mult ca ne-a sunat telefonul in continuu si ca atata lume si-a adus aminte de Mariuca mea ieri, chiar daca noi eram la un botez!
Multumesc pt comentariile dragute la mesajele mele!
Va pup pe toate si mai revenim cu noutati !
Numai bine voua si bb-ilor vostri!
norris spune:
bine ai venit oana_mm!
sa iti traiasca feciorul si sa te bucuri de el/ eu am un baiat de 4 ani pe care il chiama tot eric!
fetele, iar se constipa cel mic...adica iese afara la 2-3 zile, cu supozitor...citesc ce mai scrieti voi, si nu prea stiu ce sa mai fac...am inteles ca daca ii dau cu biberonul ceai, isi strica stilul de supt si ma rontaie pe mine...ceea ce s-a si intamplat, ca ma dor sfarcurile de mor...cu lingurita nu poate, si da pe afara ...si nici nu stiu ce sa ii dau...cineva spunea de Bonissan, ca ar fi bun?
dar nu stiu exact pt ce sunt recomandate picaturile alea...
nu stiu..si mai am o intrebare, cum puneti voi pozele in album?
eu am incercat si mi-a zis sa iau legatura cu moderatorul...am micsorat poza...nu stiu ce sa ii mai fac...
va multumesc de ja , si va pup dulce toti bebelusii ..
cristina, mama lui norris
Irinusha spune:
'Neata fetelor cucuietelor!!!
Tocmai am venit de la gimnastica si sunt super multumita ... am dat de o tanti tare draguta, i-a placut si lui Cris de ea ca era cu gura pana la urechi de mi l-a facut clown ;) Copilul e bine, s-ar putea sa aiba o mica, micro-mica, ;) scurtatura la muschii gatului ca nu tine gatul drept cand e pe spate, sta un pic cu capul spre dreapta ... dar cica in 2 saptamani e baiatul iar "drept" daca ne tinem de exercitii. Sper sa reusesc ... In schimb nu i-a venit sa creada cand i-am spus ca se intoarce pe burtica de unul singur, ca asa ceva fac bb-ii de la 6 luni, nu cu 3 luni ... ca ea asa ceva nu a mai vazut pana acum. Imi venea sa plesnesc de mandrie ... si asta de la o simpla intorsatura, ce oi face cand o face ceva mai important? ... "cioara mandra" ce sunt :)
Deci Lauraa si Erykutza (e un inceput de a se intoarce ce face Ayumi a ta, nu-ti face griji ... exact asa a inceput si Cris), avem niste copii super dezvoltati ... iar voi celelalte nu va faceti griji, e normal sa nu se intoarca acum.
Incerc acum sa redau exercitiile recomandate de tanti ... sper sa reusesc ca sa intelegeti ceva si sa ma lase Cris.
1. Cand faceti exercitii de stat pe burtica, deci ridicat capul, copilul trebuie sa fie pe ceva tare - nu pat, ca nu-si gaseste echilibru, cel mai bine e pe jos, pe o paturica. Coturile sa fie exact sub umeri, in caz ca nu, le indreptati voi usor, dar nu tragand de maini - pericol ptr. incheieturi - ci de cot. Tineti o mana pe fudul copilului apasand pe el - puteti chiar sa-l mangaiati pe fundisor, de la mijloc sper fund ... astfel ii dati copilului mai multa siguranta, nu se va mai ridica de fund si isi indreapta atentia asupra gatului si a capului. Jucati-va cu el in aceste momente sa nu se plictiseasca.
2. Copilul sta pe spate, ii prindeti maina si piciorul drept in mana vs. stanga, asa si cu mana si piciorul stang in mana vs. dreapta ... ii tineti siguri dar nu sa-i doara. Intoarceti copilul pe o parte si apasati usor pe soldul (cu cotul, sau bratul vs.) lui spre voi, sper picioare in jos ca sa-si ridice capul stand asa pe o parte ... daca cumva il intreapta spre spate, incercati voi sa-l echilibrati tot tragand de sold sa-l indrepte iar. Asa pe fiecare parte cateva secunde ... copilul munceste acum, insa aveti grija sa nu-l chinuiti.
3. Asta-i mai greu, sper sa intelegi ceva: copilul sta tot pe spate, ii luati in mana dreapta piciorul stang - bulanasul :) - piciorul drept sta intins si ii duceti piciorul stang peste cel drept - ca si cand s-ar intoarce pe burtica ... copilul se va intoarce, mana dreapta tinand-o indepartata de corp, ii apucati cu cealalta mana si umarul si indreptati umarul si soldul (ati mutat mana dupa picior pe sold) si incercati sa le apropiati, copilul iar ridica capul ... tot asa trebuie sa fie drept.
Nu chinuiti copiii, nu se fac exercitiile cand copilul e bolnav, proaspat hranit, marait si cu toane ... deci trebuie sa fie linistit si in toane bune. Daca se plictiseste si incepe sa planga va opriti ... sa fie ca o joaca, nici un caz un chin.
Tot ea mi-a recomandat sa ma duc totusi si la o grupa de PEKiP, ca e cu totul altceva ... acolo invata copiii sa perceapa lumea in jurul lor ... ma mai gandesc si daca gasesc o grupa buna cred ca ma duc si eu! Mai vedem ...
Cam atat, mi s-a sculat copilul si sigur vrea papa dupa atata efort! Va scriu de diversificare mai incolo daca ma lasa Cris. Va pupic!!! O zi minunata si bb-i fericiti si zambareti! :) Pupici la bbici!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
Buna fetele,
Irinusha si Mona, v-am visat azi-noapte. Se facea ca vriam sa emigram toate si asteptam ok-ul autoritatilor intr-o zona de tranzit. Visul a fost lung, dar nu mai stiu ce am aberat pe-acolo.
Irinusha, multumim pt. exercitii! O sa incercam si noi.
Norris, bonnisanul regleaza scaunul, dar a mea era cam constipata cand ii dadeam. Cred ca depinde f. mult de copil. In lugatura cu albumul, de ce nu incerci sa iti faci unul pe webshots ca poti pune mai multe poze si e mai usor.
Erika, se pare ca Ayumi e intr-adevar f. dezvoltata. Bravo! Si felicitari pt. iesitul la jocuri. Si sotul meu ne ajuta cand e acasa si munceste f. mult, de dimineatza pana seara. Eu ii tot ziceam sa se duca sa doarma separat, sa nu fie obosit dimineatza, dar el nu si nu. Oricum noaptea doarme dus, chiar daca noi ne foim. Chiar seara o leagana el pe Uca sa adoarma si este "nenea cu baitza", ca fara el nu facem baie. Cand vine de la serv. noi suntem 1-2 h afara si il las sa se odihneasca si sa se relaxaze, dar cand venim tre' sa fie pe metereze, ca doar cand e el acasa mai apuc sa fac cate ceva. Urmati sfatul fetelor si mai lasati-i singuri cu BB-ii, faceti-va de lucru, ziceti ca vreti sa faceti baie, ca tre' sa faceti mancare...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Irinel spune:
Buna fetite dulci!
Christina, Lauraa, o sugestie...Daca va e teama ca il trezeste bebe pe taticul obosit, sa-si puna tati dopuri de urechi. Nu radeti ca sunt foarte bune. Eu tot din cauza lui tati nu voiam sa il iau pe bebe cu noi in camera, de frica sa nu il trezeasca. Dar tati si-a pus dopurile si habar n-avea cand plangea bebe. In plus, evident ca saream repede cand il auzeam dar era mult mai aproape de mine asa decat daca statea in camera lui. Acum bebe e mult mai cumintel noaptea asa ca tati nici nu mai simte nevoia de dopuri, si daca vreodata plange mai mult si le pune atunci sau se intoarce pe partea cealalta si continua sa sforaie :-))
Eryka, bebelica al meu inca nu se rostogoleste desi e mai mare decat fetita ta. Felicitari!!! Cu raspunsul la intrebare deci...mai tarziu :-)
Oana_mm felicitari pentru decizia voastra, sa va traiasca baietelul si sa va umple toata viata inimile de fericire! Sunteti niste oameni deosebiti si sunt sigura ca il veti face fericit pe Eric, la fel cum si el va va face pe voi. Bineinteles ca esti binevenita printre noi. Povesteste-ne cum e Eric, cum v-ati acomodat cu noua viata, inteleg ca bebelasul scump a venit de curand in familia voastra, asa ca probabil ai o multime de intrebari pentru noi, mamicile "experte" .
Nally o vizita a parintilor e intotdeauna prilej de bucurie. Si eu crezusem ca vei avea ajutor, da e bine si asa.
Madutza, parca si al meu e cam marait in weekend cand plecam mai mult de acasa. O prietena care are o fetita de aproape un an zicea ca ii oboseste, ca sunt prea multe lucruri de observat cand nu sunt in mediul in care sunt obisnuiti zi de zi. Poate de-aia o fi fost Uca maraita. Voi sunteti bine amandoua?
AM uitat, m-a amuzat teribil visul tau :-)
Irinusha, mai ce distractie pe voi... sa va fie de bine!
Oanna si eu credeam ca tetina cu nr 2 e pentru copilasi mult mai mari. Da daca lui ii e mai bine asa, cred ca e ok.
Laurina, am vazut si eu pozicile, un scumpel fotbalistul vostru drag. Ati fost cu el la stadion deja? ;-) Te mai asteptam in vizita cand poti, sa nu ne uiti.
Pupicei
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004