despre soacre

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

fetelor sa va zic ultima gogomanie a soacra-mii.Referitor la copii"cina ii are sa si-i creasca cine nu sa nu ii doreasca"(asata zisa cand a aflat ca mai vrem sa facem unu bebe).Poate sunt eu nebuna si am inteles gresit.Voi ce zice-ti?

Numai bine,
alexa00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura71 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Asa cum zice si Maruta,cand esti bun te iau toti de prost!
Am stat bine si m-am gandit la atitudinea pe care am avut-o pana acum fata de socrii/cumnata.Recunosc ca am gresit fiind prea draguta.Nu i-am deranjat cu nimic,am tacut de multe ori pentru a nu le da motiv de cearta si la ce mi-a folosit?!La 2 ani de la casatorie ei continua sa ma considere o intrusa in viata/casa fiului lor.Nu ma asteptam sa ma iubeasca dar am zis ca daca eu ii respect imi vor raspunde in acelasi fel.Ei,as!Mi-a mai trecut supararea de saptamana trecuta si pana acum,insa am un gust amar cand vad cata rautate poate sa zaca in anumiti oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ELIUTA - cred ca doar sa-mi bata vreun apropo sotul meu cu asa ceva ca l-as strange de gat!!! mai departe nu am ce sa spun ... n-as fi plecat nici moarta din concediu!!! il trimiteam in aia a masii pe barbati'miu de nu se vedea ... esti prea draguta draga mea;

ALEXA - ce oameni ciudati ... parintii mei abia asteapta sa aiba nepoti, pana chiar si socrii ... (nu ca m-ar interesa vreo clipa ce vor socrii) ... lasa sa fiti voi sanatosi ca doar nu stati in soacra!

LUMIT - sa fim cu totii sanatosi ca e cel mai importanat lucru in viata asta! ignora-i (iti dau tie un sfat pe care eu nu-l pot urma!) asta e, o veni si vremea noastra ...

Stiti ma gandesc daca nu ar trebui sa facem ca-n "soacra cu trei nurori" he he he sa le vedem atunci ....

Luati aminte mamicilor ... "sa nu va prostiti pe parcurs" ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

Alexa00
n-are rost sa te amarasti . soacrata a interpretat in stil propriu o vorba batrineasca care se refera la cei care nu pot sa aiba copii. ideea e ca nu are rost sa se amarasca daca nu se poate . pe vremea cind a aparut vorba nu se punea problema sa ai sau nu copii. nu aveau copii cei care din diferite motive nu puteau sa aiba.

despre soacramea nu pot sa spun prea multe . o femeie ca oricare alta cu o doza mai mare sau mai mica de egoism. ce ii reprosez mai mult e ceea ce nu a facut si putea sa faca pt fiul ei cit a fost in grija ei. asta ma doare mai mult. eu nu sit de principiu "taci si inghite" . fara jigniri dar spun pe fata si cum e in cazul fetelor care trebuie sa umble in virful picioarelor pt ca stau cu soacra eu m-as comporta normal si as lasao sa toace cit o vrea ca doar n-o sa ma ia cu arcanul din bucatarie daca vreau sa-mi fac ceva ( mai in gluma mai in serios incercati dopurile de pus in urechi si chiar daca auzici ce zice facetiva ca sint asa de bune ca nu auziti nici de se trage cu tunu linga voi ).

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

sper sa ne pastram mintile cand ajungem soacre si sa nu o luam pe aratura ca si soacrele nostre. Mie soacra-mea mi-a zis multe dar nu m-a atins pentru ca parintii mei mi-au cumparat apartament si masina inainte sa ma casatoresc si am stat in casa mea, i-am zis ca daca nu-i convine sa nu mai vina. Nu a vrut sa am copii, a facut circ la primul ca eram prea tineri, ca numai tiganii fac copii la varsta asta, nu m-a ajutat cu nimic, cand mi-a promis ca ma ajuta si m-am bazat pe ea m-a lasat cu ochii-n soare. Ii uraste pe ai mei pentru ca ne-au dat de toate si in felul asta nu am depins de ea si ea nu a avut nici un cuvant de spus in casa noastra. Cand eram in Ro facuse o manie din a strange lucrurile fetei care ii erau mici, imi zicea ca le duce la ea acasa ca noi nu avem loc, la inceput am fost de acord pentru ca ma incurcau, apoi a inceput sa ia si din jucarii zicand ca fata e mare acum si astea sunt jucarii de bebe . A facut asta pentru ca tot ce avea fiica-mea venea din Germania de la rudele mele de acolo, eu nu am cumparat pentru ea nici macar sosete in primii 6 ani. La un moment dat ii spun ca ne gandim ca am vrea inca un copil, la care sare ca arsa si imi spune ca de ce sunt asa egoista si nu o las si pe fiica-sa sa faca unul . La inceput nu am inteles despre ce vorbeste, apoi mi-a zis ca ea a strans atatea lucrusoare pentru bebelusul pe care il va face fiica-sa si daca mai fac eu un copil o sa le vreau inapoi si ramane fiica-sa fara . Dar alea erau lucrurile mele, ea nu a cumparat NIMIC pentru fiica-mea, toate veneau de la familia mea!!! Acum i-am bagat o stramba ca nu ne-ar deranja un al 3-lea copil si a inceput sa planga ca daca raman acasa nu o sa mai avem bani si cine are grija de ea si de fiica-sa, cum le mai trimitem bani??

Mergi la inceput

Oz - cred ca lumea s-a intors cu c_rul in sus!!!

Mai din cate stiu eu parintii ajuta copii !!! Dar se pare ca sunt anumite specimene ...

Sunt curioasa, ti-ai luat lucrurile atunci de la soacra ? Si de ce sa nu mai faci un bb ??? de cand decide soacra cati copii sa faci ???? of Doamne mare ti-e gradina!!!

Va doresc numai bine fetelor si ne tina D-zeu cu mintile intregi!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by Maruta

Sunt curioasa, ti-ai luat lucrurile atunci de la soacra ?

doar cateva pentru ca erau majoritatea roz , dar tot am gasit niste salopetute albe pe acolo!

pe vremea cand am avut fata abia aparusera pampersi in Ro si erau scumpi, asa ca maica-mea a cumparat scutece de panza. M-am luptat eu cu ele o vreme (3 saptamani) si la un moment dat nu am mai facut fata cu spalatul (nu aveam masina) si cu scoala, eram foarte obosita, asa ca taica-meu si-a mai luat o slujba sa-mi cumpere pampersi pentru fata. Soacra-mea a strans scutecele de panza pe care nu le mai foloseam si le-a depozitat cu grija. Cum nu aveam masa de calcat rufe, calcam pe frigider , pe o paturica peste care puneam un scutec de panza. Intr-o zi a disparut si scutecul asta, l-am cautat prin toata casa si in final am intrebat-o pe soacra-mea daca l-a luat. Foarte firesc mi-a zis ca pot sa calc pe altceva ca ala era un scutec bun si fiica-sa nu o sa aibe bani sa-si tina copilul in pampersi .

Mergi la inceput

cred ca-i rupeam mainile alea cu care-mi lua lucruri din casa fara sa ma intrebe !!!

I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Oz, soacra ta e chiar sarita de pe fix. Pana la urma fata ei a avut sau nu copil?

Mergi la inceput