despre soacre

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Eu am o soacra ca toate soacrele ;acum vreo doua luni am aflat ca ea nu a fost de acord cu casatoria noastra dar sotul meu a puso in fata faptului implinit.In schimb cu mine se poarta super si faptul ca locuim impreuna ma ajuta foarte mult mai ales ca acum am fetita;singurul lucru care ma deranjeaza este curatenia,eu la acest capitol sunt as iar ea nu prea da importanta,asa ca impartim cumva treburile:eu curatenia si ea celelalte(stand la casa are destule de facut)in rest totul e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ce va mai fac soacrele ????

a mea e la tara ... sa stea cat mai mult acolo!

care va mai laudati ???

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Maruta ce norocoasa mai esti!
pe am mea soacra "dulce" daca as putea as muta-o pe Marte sau pe Luna sau pe ce planeta doreste eavedeti ce draguta sunt ,nu?ii dau si posibilitate de alegeremai rar nora ca mine,asa de bine intentionata sunt in privinta ei

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Vai, lacri, daca ar avea toate soacrele nurori ca tine, vreau sa zic- asa bine-intentionate-, cred ca s-ar cuminti
Eu nu am probleme cu soacra: adica ea vorbeste, noi -eu si fiul ei- ascultam si facem ca noi! Ea nu este rau-intentionata, numai ca...ea ne vrea binele si crede ca ceea ce este bine pt ea, este bine si pt noi! Ma iubeste în felul ei!

Socri ca ai mei doresc tuturor- ne ajuta multa!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul celor cu soacre "bune"? Eu pe a mea am botezat-o "Mrs.Lemon"! Si stau in casa ei de 12 ani, dintre care 9 au fost o reala oportunitate de a confirma sau infirma ideea aceea privind latura criminala care exista in fiecare dintre noi! Sa zicem ca atitudinea ei fata de mine nu ma deranjeaza prea tare, dar ma doare cea pe care o are fata de copiii mei (care seamana cu ea), singurii ei nepoti. Trec peste faptul ca nu a vrut sa o vada pe fie-mea cand s-a nascut (a vazut-o prima oara cand Ana-Maria avea 5 luni), insa nu uit cand fetita mea a fost suspecta de hepatita, avea un anisor, eu lucram iar sotul statea acasa cu ea, insa lui, fiind barbat,nu i se permitea sa se interneze cu ea in spital, asa ca am apelat, pentru prima si ultima oara, la soacra. Ei bine, matraguna mea - ca lamaie nu pot sa-i mai spun! - a refuzat, spunand ca sunt atatia orfani abandonati prin spitale, care nu mor daca stau singuri acolo, asa ca si nepoata-sa poate sa stea singura in spital! Sau sa-mi las serviciul daca o iubesc asa de mult... Sotul meu si cu mine nu am avut niciodata servici in acelasi timp, bona nu am fi putut aduce la copii nici daca am fi avut cu ce s-o platim, nu ne dadea voie soacra, cand am dus-o pe fetita la cresa s-a imbolnavit de tuse convulsiva dupa 3 zile, iar imediat dupa aceea a facut varsat de vant, asa ca ne-am dus pe rand la servici. Cand Ana-Maria avea 2 luni, eu am gasit un servici mai bine platit decat al sotului, asa ca el a ramas acasa sa aiba grija de copil. Nu de altceva, dar sa nu se creada ca sotul meu, un barbat minunat pe care-l iubesc tare mult (o fi luat soacra-mea alt copil din maternitate?!) a ramas cu copilul acasa din cine stie ce alte motive...
Ei, si uite ca acum 4 ani socrela a cazut din tramvai si s-a lovit la doamna coloana vertebrala... Corset, zacut la pat cateva saptamani, nu avea voie sa mearga nici la "locul acela" pe picioarele ei. Primele zile, "draguta" ca intotdeauna. Socrelul locuia la tara, dar "mneaei il avea pe ficiorul cel mare, becher, mai mare cu 9 ani ca al meu sot, puisorul mamei drag si scump - becherul, nu sotul meu! Numai ca puisorul nu a fost dispus sa aiba grija de ea... Mai, fetelor, ziceti-mi toanta, bleaga sau cum vreti voi, dar nu m-a lasat inima sa o las asa! Maruta, bine ai zis cu "vorba vine"! Credeti ca mi-a multumit? Nu ca as fi avut nevoie, dar sa vad si eu o urma micuta de bunavointa! Acum, dupa atatia ani langa fiul ei (16) si avand o casnicie fericita, mi-e doar mila de ea, dar pot spune ca mi-a amarat cei mai frumosi ani din viata...
Va pup pe toate, cu/fara soacre rele!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

buna fetelor eu am osoacra de nota 10 de citeori maduc pelaia sarcuta femei plinge mereu spune ca sint fata iei este batrnica de 75 ani

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Stiti vorba aia "Cand esti bun esti luat de PROST" ???

Ei bine sunt sigura ca asa patim si noi ... ca daca eram si noi rele sa vezi ce se cuminteau!
lacri - nu fi egoista! trimite-o si pe soacra-mea cu a ta ... daca zici ca-i asa frumos pe marte! si ca sa vedeti ca nu sunt fata rea ... ca sa nu se plictiseasca il trimit si pe socra'miu !!!

gianna r & knicoleta - un caz fericit ! ferice de voi ...

ulisernic - draga mea cred ca sunt dispusa sa fac orice compromis in ceea ce priveste relatia mea cu socrii ... dar cand vine vorba de copii - eu nu am copii (deocamdata) dar cand o sa am ... si daca or sa faca cum ti-au facut tie iti spun din start "pentru mine nu ar mai exista din momentul ala" ... pot spune ca e o chestie de familie ... mama mea a avut parte de o soacra parsiva si rea ... a rabdat pana cand am venit eu pe lume si dupa ce a vrut bunica sa dea in mine (se certase cu mama si vroia sa se razbune pe mine) a ciufulit-o mama de nu s-a vazut ... ne-am facut bagajele si relatia s-a incheiat! Mama mea insa n-a fost o femeie rea, mereu ii aducea aminte tatalui meu ca a trecut ceva timp de cand nu s-a dus sa-si vada parintii ! Dar mama a incheiat orice relatie cu ei ! Si sa stiti ca vine si ziua cand trebuie sa platesti! cu toate ca nu i-a dorit nimeni rau "bunica mea a fost paralizata la pat 13 ani de zile" si nu a putut sa moara pana nu i-a cerut iertare mamei mele ... si chiar daca mama mea a iertat-o ea n-a crezut, plangea in continu si isi cerea iertare ... m-a impresionat aceasta faza ... dar ma intreb eu de ce "unii" trebuie sa dea de greu ca sa devina OAMENI !!????

Ca nepoata ce sa va spun ... nu-mi aduc aminte ca bunica din partea lui tata sa-mi fi spus VREODATA o vorba buna ... si a murit cand aveam 24 de ani ... insa de bunica din partea mamei, care a murit cand aveam 7 anisori, o tin minte ca si cum ar fi langa mine. Mi-a ramas in suflet! A avut 12 copii, 4 i-au murit mititei, 8 au ajuns la maturitate. Nepoti ... ce sa va spun a avut o droaie de nepoti, 12 la numar si ne-a iubit pe toti cu sufletul ei mare!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

ehehei fetelor, sa va spun si eu de a mea soacra? Pai intii va spun ca a fost total impotriva casatoriei noastre, a aflat ca ne-am casatorit de la vecini dupa 6 luni, dar si atunci dintr-o greseala. Dupa doi ani, la nunta pe care ne-am facut-o singuri, a venit pe post de musafir. Copilul l-a vazut prima data la botez. Iar dupa ce ne-am mutat in casa noastra, ca o vreme am stat cu chirie, a venit la noi de abia dupa 1 an si asta ca a adus-o sotul cu masina, ca de era doamna si nu se putea deplasa cu autobuzul. In tot timpul asta nimic nu i-a convenit, ea le stia pe toate , comentarii tot timpul cu telefoane la 12 noaptea ca i-am luat baiatul de linga ea, etc. Acum sunt fericita, ea e in Ro si nu ma mai deranjeaza, iar sanse sa ajunga aici nu prea are ca nu prea vrem noi. I-a trimis sotul niste poze cu el si cu fetita noastra, eu am refuzat sa-i trimita vreo poza si cu mine, si cind au vorbit la telefon l-a intrebat de ce nu i-am trimis poze si cu mine ca, citez"ii e frica sa-mi trimita vreo poza cu ea?". Spune-ti si ce minte bolnava are. Nu ma indoiesc ca o mai fi incercat ea sa faca timpenii de alea de babe, dar stiti voi se lipesc de cine crede.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

soacra-mea e genul care nu se baga, daca te poate ajuta bine, daca nu, sta la locul ei. E dragutza, suna sa intrebe mereu ce facem, iar cind vine la noi sa stea cu se chinuie sa nu ne deranjeze deloc (citeodata ma si supara, ca nu cauta deloc in frigider sau in camara sa manince ceva, mai ales daca sintem plecatzi si nu apuc sa o servesc cu ce e in casa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Mai fetelor sa va traiasca soacrele, si a mea impreuna cu ele -ca nu-i bine sa gandesti de rau pe nimeni- da' eu nu pot sta mai mult de-un ceas in prezenta ei. Pe langa faptul ca are o gura cat o sura ne mai face si "program" cateodata - va vine sa credeti ca am plecat cu o zi mai devreme din concediu fiindca a vrut ea sa fie dusa cu masina la niste rude (la vreo 30km de oras)exact in ziua aia in care-a zis!!??? Ce conteaza c-am renuntat la masina cu care trebuia sa ne intoarcem si-am ales trenul ca sa ajungem la timp, intre timp s-a razgandit!!! Pai sa nu ma enervez? In plus, e si foarte convinsa ca ea a pus coada la pruna asa ca ce rost are sa o contrazici? Bine ca nu stau cu ea!!!

Mergi la inceput