despre soacre
Raspunsuri - Pagina 7
zisaCami spune:
Cred ca tocmai ai descris-o pe soacra mea!!!
quote:
Originally posted by Maruta
Ei bine daca voi va laudati cu super soacre ei bine a mea e cea mai parsiva fiinta pe care am cunoscut-o vreodata.
Bune prietene inainte ca eu sa am ceva cu baiatul ei ... dupa ce a vazut ca ne-am cuplat, la inceput a crezut ca e o joaca, dar cand a vazut ca e serioasa relatia si-a dat arama pe fata ... dar ce n-a facut fetelor ca sa ma desprata de "fisu" ... Noroc ca barbatul meu e cu capul pe umeri si nu a plecat urechea la ea si nici la taicasu (ca-l intorsese si pe ala impotriva noastra). Daca cineva imi povestea asa ceva nu credeam ... stiintifico fantastic fetelor: de la facut vraji si prostit pe fisu la crize de isterie ca moare ca l-am imbolnavit pe barbasu de inima ...etc....
Abia cand ne-am stabilit ziua cununiei si a vazut ca nu mai poate face nimic ... iata ce zice soacra-mea " Gata ce-a fost a fost de-acum incolo esti fata noastra !" Cred ca mai bine imi dadea cu vatraiul in cap ... ca eu daca n-as mai fi vazut-o vreodata in viata as fi fost foarte fericita. Si acum cine credeti ca ma striga prin casa "Ingeras ??" ... n-ati ghicit ... SOACRA MEA ... caci desigur asa fraiera cum sunt stau cu soacra mea in casa. Noroc ca plec la 07 dimineata si vin la 19 seara ca altfel o vedeati la stirile de la ora 5 !!!
Stiati ca exista oameni care nu ies din casa deloc ? nici macar sa faca piata ? nici sa se duca la munca ? ei bine ... soacra mea face toate lucrurile astea !!!!
Va invidiez ca aveti soacre cu capul pe umeri care va lasa in pace si pe voi si pe barbatii vostri .... eu visez la clipa cand o sa plece la tara si o sa ramanem singuri ...
Salutatile din partea mea pe soacrele voastre pentru ca merita !!! Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa le tina tot asa !!!Maruta
Na ca am parat-o pe soacramea ... he he he
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Cami
Maruta spune:
Cami - daca citesti tot ce s-a scris pe aici o sa vezi ca soacrele noastre sunt "parfum" fata de altele ... asa ca nu stiu cum dar am ajuns sa ma consider "norocoasa" ... he he he
... aseara imi spunea soacra-mea "abia astept sa faci un copil ... si sa mi-l dati!" "M-am uitat la ea zambind si-n gandul meu " O sa vezi tu "copil" la pastele cailor!" ... si desigur ca am tacut si nu am comentat subiectul; nu are rost ca ajungeam sa facem ca tiganul cu oul ... ca doar nu exista nici un copil deocamdata! ... si cand ma gandesc ce surpize o sa-i fac ... vai Doamne nu sunt rautacioasa dar astfel de oameni exista pentru ca cei din jur ii lasa in "plata Domnului" spunand "cu nebunii nu te pui"!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
smmiha spune:
Mai fetelor ma ingrozesc cand citesc ce-ati scris unele dintre voi aici, nu credeam sa existe asemenea specimene!
Nu ca soacra mea ar fi mai breaza, ea e aproape inexistenta, dar nici nu pot sa-i cer prea multe pt ca nu-i mama naturala a sotului meu. Cand vorbim la telefon, ca de intalnit ne intalnim de vreo 5 ori pe an, e asa mieroasa si prefacuta si-mi face o gramada de complimente si se plange tot timpul din te miri ce. De cand le-a spus sotul meu ca-s insarcinata, adica de vreo luna, n-a sunat niciodata sa ma felicite sau sa ma intrebe ceva, socrul meu in schimb este un om extraordinar, pacat ca l-a mai prostit ea putin.
In schimb soacra sorei mele este o femeie extraordinara, de fapt si socrul la fel, niste oameni minunati, care chiar si la mine tin si ma ajuta de parca si eu as fi nora lor. Ea este exceptia care confirma regula.
Mihaela
mihaiu spune:
sa va spun si eu despre soacra mea? cand a aflat ca sunt insarcinata ne-a dat afara din casa (stateam la ea), ne-am mutat la mama ei si, cu 2 saptamani inainte ca eu sa nasc, dupa lungi si dese rugaminti din partea ei, ne-am intors la ea. Dupa 5luni povestea s-a repetat - ne-a dat iarasi afara din casa cu copil cu tot si cu interdictia de a ne muta la mama ei... Acum, dupa 3ani, nu o vizitez, doar o salut si atat...Avem casa noastra acum dar nu este suficient pt a avea o relatie buna cu soacra....
trist dar adevarat
Nadia1976 spune:
Imi amintesc era pe la inceputul anului, cand intr-o zi ne-am intalnit in casa soacrei mele cu fratele socrului meu si sotia lui; din vorba-n vorba, am ajuns la d-ale gurii si i-am spus (matusii) ca desi imi place sa gatesc nu stiu sa gatesc multe feluri de mancare si ca nu sunt o bucatareasa grozava. La care ea mi-a spus; "Cum spui ca nu esti bucatareasa buna, cand Jean (soacra-mea) a spus ca le-ai gatit o cina f buna, de zile mari". Mi-a crescut inima sa stiu ca ma lauda "pe la spate"... Tot ce m-a laudat in fata a fost ca-i place cum arata casa si faptul ca sunt organizata. Nu am probleme cu ea, nu se baga in casa noastra, e o femeie f buna; de altfel, cum sambata e ziua sotului meu, m-a sunat acum 2 zile sa ma intrebe daca vreau sa iesim la restaurant. Din pacate, nu m-a gasit acasa, asa va a vorbit tot cu sotul meu, desi i-a zis: "Nu cu tine vroiam sa vorbesc, dar intreab-o daca vrea..." Imi iubesc soacra (pentru tot, nu doar pentru asta)!!!
Maruta spune:
Mihaiu - nu pot sa inteleg cum un OM poate sa faca asa ceva. Pana si de un caine ti-e mila si nu-l dai afara! Cred ca genul asta de soacre merita pedepsite! Stii care-i poanta dura ??? fac pariu pe cat vreti ca asa o sa se intample ... va da de greu ... ca vorba ceia vin BATRANETURILE ... si unde credeti c-o sa se duca ???? LA VOI ... si voi oameni cu suflet bun o sa vi se faca mila de ea si o s-o primiti ... eu i-as da un sut in c_r ... vorba vine ca-s si eu fraiera !!!
Va doresc numai bine ...
Asa-mi place cand apar fete noi si-si lauda soacrele !!! La cat mai multe ...
I. Golescu
lumit spune:
Fetelor,sa va mai spun si eu una,acum cat e calda...
Scriam pe aici pe undeva ca lucrurile intre mine si soacra/socru sunt calme acum.Au fost,pana aseara.Dar s-o iau mai din urma.In iunie,cand a fost sotul meu in tara,a imprumutat de la taica-su un polizor.Ei,acest polizor l-am uitat acasa la parintii mei.D-zeu ne e martor ca nu au avut ai mei nevoie de el,ca nu l-au folosit in nici un fel.Pur si simplu l-am uitat acolo.Trebuie sa spun ca parintii si socrii mei nu s-au mai vazut de 2 ani,desi stau in sate apropiate.Noi am plecat din tara pe 21 iunie,ai mei l-au pus bine ca nu era lucrul lor,am uitat efectiv de el,asa ca s-a facut august si polizorul n-a mai fost inapoiat.Greseala noastra pentru care eram gata sa ne cerem scuze. Ieri a fost ziua socroseniei si am sunat sa-i uram toate cele.Mi s-a parut cam acra dar am lasat-o in ale ei.Cand a vorbit cu sotul meu i-a reprosat ca i-a facut pe ai mei stapani pe obiectul respectiv;omul i-a explicat cum a fost treaba si-am zis ca au inteles.De unde!Socrul meu(purtatorul de cuvant al soacrei mele)a sunat la ai mei sa le spuna,printre alte aberatii,ca eu n-am nici un drept in apartamentul nostru,ca este cumparat numai cu banii baiatului lui.Perfect adevarat.Eu lucrez in invatamant si castig bani de-un suc si-o prajitura.Ne-a ajutat insa D-zeu sa ne facem nunta,sa luam un apartament cu 3 camere si sa-l aranjam(cat de cat)cu banii castigati de sot de cand lucreaza in afara tarii.Scandalul a fost aseara cat casa;am aflat ca eu mi-am dus sotul cu presul si ca-l tin in lanturi,ca nici eu nici sotul meu nu mai avem de ce sa le calcam pragul etc.Tocmai cand ma laudam ca am reusit sa stabilesc o relatie normala cu socrii mei...bomboana pe coliva.Sotul meu voia sa-i sune aseara sa le explice ca familia lui inseamna el si cu mine,apoi ne-am gandit ca nu-i cazul sa facem o convorbire internationala ca sa ne certam.Poate le trece,mai sper eu.Poate bausera un paharel in plus,de ziua mamei-soacre.
Asadar,fetele pe care le dau afara socrii din casele dumnealor sunt mici copii!Pe mine vor sa ma dea afara din propria-mi casa(apartamentul este pe numele sotului si al meu)!
Ma bagati si pe mine in topul socrilor zgubi???
Of,mare-i gradina lui Dumnezeu...
dante01 spune:
quote:
Originally posted by lumit
[br....si ca-l tin in lanturi....
mrrr...
un os si mie, ceva de ros?...
io-s sotu'...
alor mei li s-a facut de scarmanat, bag de seama...
pai vor avea parte si de asta, in 2 luni...
Maruta spune:
Imi pare rau Lumi ...eu in locul tau (ca-s mai traznita) le spuneam socrilor "Doamne bine ca le-a ramas polizorul ala ca au facut super afacere au "polizat" toate soacrele ticnite (le-au mai slefuit un pic)... si pentru ca va cunosc poate vreti sa va pun o vorba buna ca e o coada !!!
Noroc ca barbatul tau e pus pe scarmaneala !
Asa ca 

pentru Dante.
I. Golescu

pt lumit....... se "vede" cat esti de suparata.