despre soacre
Raspunsuri - Pagina 6
Gaby spune:
ok....pe caz:
a mea soacra este o tipa eleganta....batoasa, si perfida..cand a aflat ca sunt insarcinata a facut scandal...ca nu este timpul, cu toate ca sotul meu s-a dus la ei ca sa-i anunte...deci sa primesca felicitari.Pana la 7 luni nu ne-a vizitat, n-a sunat...cu toate ca stateam pe aceas scara; ma caram cu sacosa de rufe(gravida fiind)la mama mea....ea se facea ca nu stie...O singura cearta am avut cu ea si atunci am cunoscut-o cu adevarat.de atunci nu-mi mai trebuie.Si-a vandut apartamentul iar noi stam cu chirie...si cumnata mea la fel,iar masina de spalat a ei a ajuns la noi
,ea plecand la tara.Nu suporta sa o contrazici, sa-i spui parerea ta..deci eu cu ia nu discut decat banalitati.Am scapat ca acum o vad destul de rar...Nu mai vreau sa-mi amintesc ca as lua-o de la nunta unde nu au venit din partea ei decat trei familii, apoi dupa nunta ...ne-a cerut 5 mil...ca nu mai are bani ...sit tot asa...Bine ca ne vedem mai rar...dar si acum sunt rece si distanta cu ea...As fi vrut sa fie altfel..am incercat(chiar inainte de nunta o tundeam si o coafam...ce madra era!
)
pupici
gaby
gaby
rocsy spune:
Eu v-am mai povestit de soacra mea dar totusi subiectul este inepuizabil si mai am destul de multe de spus.Soacra mea este microfoba si din cauza asta suferim toti , in primul rand si-acum fierbe rufe pe aragaz, desi are masina de spalat, fierbe tot timpul apa pe aragaz si fierbe canile si farfuriile noastre , tine in frigider oale goale pt a nu se infecta cu microbi ,pe masa din bucatarie n-am voie sa pun nimic,pt ca aduc microbi , daca vede pe cineva intrand in bucatarie vine si ea si nu-l lasa sa faca nimic pt ca numai ea stie unde sunt puse lucrurile, asta sunt numai o parte din tot ce face, dar pe langa asta are o pisica imensa pe care o iubeste la nebunie, care face mizerie si lasa o gramada de par peste tot.
Credeti-ma nu sunt impotriva animalelor dar atata timp cat faci curatenie dupa el si nu-i persecuti pe oamenii din jurul tau din cauza respectivului animal totul este ok.
Nu este tocmai in regula sa fii urmarit si sa auzi comentarii ,orice-ai face!
coral spune:
Soacra mea e una cu 3 nurori.
E o dulcea nu mi-a spus niciodata la multi ani de ziua mea si a uitat-o si pe a sotului de vreo 9 ani. In schimb nu uita sa ne sune si sa ne ceara bani, macar 2000 de euro mama ca si noi v-am ajutat cu apartamentul acum vreo 8 ani
.
Anul trecut cind a aflat ca am pierdut sarcina a sunat si ne-a lasat mesaj, eram in spital. Plina de dragoste materna a spus ca e bine ca s-a intimplat asa ca oricum nu ne este dat sa avem copii...
E nascuta in ajun de Craciun si totdeauna a avut grija sa ne intrebe daca i-am cumparat cadou... De primit nu am primit nici unul din noi cadou de la ea niciodata.
Nu-s saraci acum isi construiesc a II-a vila. Dar suna constant la noi si la fiica din Anglia sa se vaite si sa ceara sume consistente de bani.
Cind am fost in tara, ne-a sunat in una din zile ca daca vrem sa ne ducem in vizita sa cumparam noi niste carne si fructe ca ei sunt cam strimtorati cu banii si nu sunt siguri daca sotul o sa se sature cu ce au in frigider...
Cred ca undeva am o doza de supiditate, cind ma rog sau aprind o luminare, ma gindesc si la sanatatea ei si ii doresc numai bine.
Rudele nu ti le alegi. Iaca m-am vaitat si eu.![]()
There is a difference between knowing the path and walking the path.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by coral
Soacra mea e una cu 3 nurori.
In schimb nu uita sa ne sune si sa ne ceara bani, macar 2000 de euro mama ca si noi v-am ajutat cu apartamentul acum vreo 8 ani.
Nu-s saraci acum isi construiesc a II-a vila. Dar suna constant la noi si la fiica din Anglia sa se vaite si sa ceara sume consistente de bani.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

Adina +
Olivia Karla 04.03.2004 pozele noastre
lacri spune:
mai fetelor credeam ca numai a mea soacra "scumpa" este "dusa","bolnava cu capul","sonata".........si toate complimentele "de bine" din lume se adauga aici, dar vad ca m-am inselat,aveti si voi niste soacre..............
a mea e de genul "calic dar fudul" ;desi vai de steaua ei si de buzunarul ei gol ea tot timpul se vopseste,rujuri,oje si are 62 de ani si este o scandura dar ea nu mananca paine ca face celulita,si mananca multe fructe si legume (desigur pe stomacul gol)si se plange ca o doare stomacul ca are gastrita cronica si altele.
si nu mai zic cat de prefacuta mai este si de lingusitoare si asa ma mai pupa si se mai maimutareste parca n-are nici 10 ani desi fierbe sangele in ea cand ma vede.
si mai are si o gura bogata de ferasca Dumnezeu Sfantul ca nu-i mai tace niciodata.toata ziua tolocaneste ca o moara stricata ,si vorbeste numai de pe pereti de nu poti sa duci o discutie normala si sa ai ce invata de la ea ,ba am invatat ceva de la ea :am invatat toata viata ei pe de rost.e atat de obositoare ..........
am sa va mai povestesc eu despre ea !pana atunci va tin in suspans.![]()
cat e de bine cand iti mai racoresti sufletul
Fabian si mami Lacramioara
ralucasimarius spune:
Singurul lucru pe care-l pot reprosa soacrei mele este amabilitatea si faptul ca ma umple cu cadouri.Nu glumesc.Niciodata nu mi-a spus nimic rau (chiar daca era cazul).Este ingrozitor de atenta cu mine si are tendinta sa-l nedreptateasca pe fiul ei ca sa-mi dea mie dreptate.
Poate vi se pare ciudat dar nu-mi prea place genul asta de soacra.Imi doream sa am o soacra cu care sa fiu prietena.Soacra mea ma sufoca.
Nadia1976 spune:
Sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita din prima casatorie; mama lui e o femeie cu capul pe umeri. Niciodata nu a zis un cuvant rau de fosta ei nora, pana in momentul cand si-a vazut fiul si nepotica la usa; atunci a spus doar: "bine ca ai lasat-o. Mie nu mi-a fost draga niciodata". Cat despre mine: ma respecta si cred ca-i sunt chiar draga. Eu o respect pe ea la fel de mult si apreciez faptul ca ne respecta casa si relatia; nu se baga sub nici o forma. De ce spun ca "cred ca-s sunt draga? Pai, intr-o buna zi, fara nici un motiv anume, mi-a cumparat o geaca de piele de la Danier, pe care a platit aproape $500; apoi, merge prin magazine, mai imi cumpara ba un tricou (mi-a luat si unul cu $3, deci nu e vorba de bani, ci de faptul ca se gandeste la mine...), ba o bluzita, ce-o fi; apoi, la anul in februarie, cand sotul va merge in Las Vegas (in interes de serviciu), ea s-a oferit sa-mi plateasca biletul de avion si hotelul, sa mergem si noi doua in Las Vegas... Na, ca m-am laudat! Nu e chiar vorba de lauda; vreau doar sa spun ca e la locul ei si explicam doar de ce cred ca ii sunt draga...

Claudelu spune:
Eu nu am nimina cu socrela...ba chiar ne vizitam destul de rar, ne auzim la telefon din an in Pasti, nici o problema...singurul lucru ce ma deranjeaza, e ca de fiecare data asteapta invitatia noastra ca sa vina sa-si vada nepotul, iar eu nu sunt genul care sa tot sun sa te invit...pentru prieteni, apropiati si familie, usa tot timpul e deschisa si ea stie treaba asta, dar de ce sa nu-mi f..ta nmie nervu'...nu am minic cu ea, ma straduiesc sa nu am, de dragul lu' fiu-so ca tien tare mult la ea, ca altfel nu prea ne avem noi cine stie ce bine...ne vedem atat de rar, de parca n-am sta in acealsi oras, ci una intr-un capat de lume si cealalta in celalalt capat...
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Nadia1976 spune:
Sunt intru totul de acord cu Maruta :trebuie sa ne sprijinim copii in deciziile luate, sa fim fanga ei cand au nevoie dar sa nu ne bagamin familia lor.
Numai bine si o zi buna,
Alexa00
Este exact ce face soacra mea: a respectat intotdeauna deciziile sotului meu, il mai cearta pe ici pe colo... (dar nicidecum daca vorbesc despre relatia si familia noastra); l-a ajutat, material si emotional cand s-a despartit de fosta... inca ne ajuta (de ex., dupa decesul socrului meu, ne-a dat noua masina, o Honda aproape noua (de 4 ani) s-o vindem si sa achitam masina noastra si "cu restul de bani, faceti ce vreti"...
DianaP spune:
Si soacra mea este de treaba asta ca ne vedem rar(noi stam in Buc, iar ei stau in Rm.Vilcea). Cand mergem acasa ne face numai bunatati plus toate poftele, dar in rest atat. Nu ma ajuta cu absolut nimic. De cand sunt in Buc(8 ani) nu a venit decat de 2 ori pe la noi. Toata speranta si tot ajutorul tot in mama mea le pun, care este in stare de orice sacrificiu ptr. noi si in special ptr. nepotica ei, mai ales ca acum urmeaza numarul doi(am o fetita de 1 an si sunt insarcinata in 5 luni).Daca ar fi sa stau cu ea , clar nu cred ca as putea...
Cel mai bine este fiecare la casa lui.
Diana