despre soacre

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

voi aveti soacre naspa?
Stati sa auziti de-a mea. Ea este super profitoare si de o nesimtire crasa cu toata lumea. Sub o masca dulce diabetica se ascunde cea mai diabolica minte. stie sa manipuleze orice persoana cu o indemanare rar intalnita. profita impreuna cu sotul ei si cu maica-sa la sange se oricine. Au ajuns sa nu le mai calce casa aproape nimeni. Sotul meu este un inger naiv care inca o considera cea mai corecta si dulce femeie. Pe mine de prea multe ori m-a mintit, m-a furat la propriu, nu ne-a ajutat deloc dupa ce ne-am casatorit pentru simplu motiv ca nu am stat cu ei.
Sunt multe de spus despre ea si familia ei, dar o las balta ca oricum nu rezolv nimic
Succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

sa ne destindem putin ...

- Soacra draga, cāt stai pe la noi?
- Cāt sunt primita cu drag, fiule...
- Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?
- Cu soacra-ta cum te īmpaci?
- Excelent! O iau cu mine peste tot, oriunde ma duc, mai ales atunci cānd plec la distante foarte mari. Chiar si peste hotare!
- Formidabil, ce ginere recunoscator si iubitor esti!
- Este adevarat! Totusi...am un mare necaz!
- Care? Tot legat de soacra?
- Da. Nu stiu cum face, dar de fiecare data, gaseste pe cāte cineva care īi da bani sa se īntoarca acasa!
- Ai venit la tanc, bunico -zise nepotelul deschizānd usa caci tata tocmai spunea ca numai dumneata mai lipseai.
La circ David Coperfield primeste ca de obicei un potop de aplauze. El īsi anunta ultimul numar:
- Īn urmatorul numar voi face sa dispara o femeie. Pentru asta am nevoie de un voluntar din public.
Din rāndul doi se aude un glas:
- Mergi, mergi dumnea-ta, mama soacra!...
De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel īntr-o māna si cu o pusca īn cealalta.
- La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
- Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci?
- Paaaiiii..., de gauri īn urechi nu ai nevoie?
Viitoarea soacra īsi īntreaba viitorul ginere:
- Am auzit ca i-ai facut ficei mele o cerere īn casatorie. Cum de nu m-ai īntrebat pe mine īnainte?
- Pai nu am stiut ca ma iubiti si d-voastra...
Soacra si ginerele:
- De cāte ori vin la voi, va certati, ce viata e asta?
- De mama soacra, daca vii si dumneata asa des!
Bula manānca la soacra lui. De cum se pune la masa, apare si pisica, care nu-si mai ia ochii de la farfuria lui.
- Spune-mi, mama-soacra, de ce se tot uita pisica asta la farfuria mea?
- Deoarece manānca zilnic din aceasta farfurie...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy spune:

O soacra voia sa isi testeze cei 3 gineri si se arunca in fantana, dupa care striga dupa ajutor.
Vine ginerele cel mare, o scoate din fantana si a doua zi gaseste la poarta lui o DACIA NOVA noua cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor, vine ginerele mijlociu, o scoate si a doua zi gaseste un OLTCIT nou la poarta cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor dar ginerele cel mic ce se gandeste : la cel mare ia dat o DACIE, la cel mijlociu un OLTCIT, eu daca o scot ma aleg cu un LASTUN asa ca o lasa sa se inece.
A doua zi gaseste la poarta un MERCEDES nou cu un bilet pe care scria : "Bine faci bine gasesti" semnat tata socru..

Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat.
- Ce faci nora?
- Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta.
Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat.
- Ce faci, fa?
- Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place?
- Ba da, dar n-ai putu sa-l netezesti putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, aveti dreptate cand spuneti ca cea mai mare problema e casa. Noi in primul an dupa ce ne-am casatorit am stat cu chirie. Cand nu am mai facut fata, ne-am mutat la ai mei care au un apartament destul de mare (5 camere) si a fost bine desi mai apar frictiuni. In tot acest timp, socrii mei ii spuneau lui Tony, sotul meu ca oricand vrem, camera lui e camera lui si putem sa ne ducem sa stam acolo. Intr-o zi, m-am certat cu tata aiurea si mi-a zis sa plec de acasa. L-am asteptat pe Tony sa vina de la serviciu si am mers la ai lui sa le spunem. Raspunsul lor a fost: da, dar gandeste-te ca e tatal tau, impacati-va. Nici vorba de "hai copii, stati aici". Poate ca totul a fost spre bine. Am ramas la mama, dar sora mea, casatorita si ea, a trebuit sa se mute si ea la noi si situatia a devenit destul de nasoala fiind deja 6 oameni si un caine. Mai mult, soara mea a ramas insarcinata si venea vremuri aglomerate. In disperare de cauza, desi nu aveam nici un ban pus deoparte, am reusit si am luat un credit si ne-am luat un apartament de 2 camere si nu mai avem nici o problema. Acum soacra ma admira, incearca ea sa se apropie de mine, dar din pacate uit greu, si cu sora nu ma mai cert ca nu cumpara lenor si dero si nu foloseste masina ei de spalat ci pe a mea (asta apropos de faza cu frigiderul). Sfatul meu: FACETI TOT CE PUTETI SA VA LUATI CASA. INDIFERENT CA ESTI DATOR 10 ANI, CA ITI APAR ALTE CHELTUIELI CAND VREI SA MAI FACI SI ALTCEVA IN EA. O sa dormiti asa bine singuri, nu va mai feriti cu nimic, te poate ajuta sotul fara sa se faca de ras la mama " ca ea nu l-a pus niciodata la treburile casei"...........

Aspiranta la statutul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy spune:

Ai mare dreptate Aissa si pt asta ne chinuim si noi , inca nu avem toti banii de avans dar speram ca in curand vom putea sa facem si noi un credit,intre timp insa soacra a devenit o adevarata obsesie si statul cu ea un adevarat chin, la serviciu imi revin si-mi spun ca nu m-a mai las afectata dar cand ajung acasa , cat mai tarziu de obicei ,iar vad totul intr-o lumina fumurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxy, te mut la soacra-mea!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adina..imi pot trimite si eu putin soacra la reciclare la scumpa ta soacra???Cred ca i-ar prinde bine...
Ntz..bine ca suntem departe una de alta

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bine. Am sa-mi fac o firma de "reciclat soacre"!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

Cum s-a numit soacra lui Adam?
Adam nu a avut soacra. El traia in paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ziceam eu mai demult sa facem un concurs "cea mai psihopata soacra INCA in viata". He he, daca ne apucam de atunci acum eram la faza pe natiuni. Organizam si tombola si toate cele...cu profiturile mergeam noi nurorile la sedinte de psihoterapie!
Oricum faca soacrele ce or vrea, tot noi nurorile suntem mai TINERE, FRUMOASE si tot noi facem DRAGOSTE cu sotiorii nostri...pe cand ele "dragutele" vad sex doar la televizor. Uite asa sa moara de ciuda!!!!
Pe de alta parte daca tot ne adunaram aici la sezatoare si tocat de socrele hai sa o punem de o discutie cosntructiva si la obect! Adica sa facem studiu de caz pe fiecare specimen in parte, stabilim diagnosticul si dupa aceea TRATAMENTUL!!!

Mergi la inceput